Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

viskas bus ok, jeigu ir ne, tai visvien, sunkumams praejus, viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjk: 22 kovo 2009 - 20:11
na taip, gyvenimas ir susideda is juodu ir baltu juostu... ax.gif

Atsakyti
Tik kad nebūtų kaip tam ankedote, kai zebras juosteles savo skaičiavo. Balta juoda balta juoda balta subinė.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 23 kovo 2009 - 09:06
QUOTE(Silencee @ 2009 03 22, 20:51)
na taip, gyvenimas ir susideda is juodu ir baltu juostu... ax.gif

O kiek mergaitėms metų? NEs manau, kad kuo vaikai mažesni, tuo lengviau juos prisijaukinti ax.gif .
Mano pirmas pasimatymas su 4 metų draugo dukra praėjo sėkmingai. Žinojau, kad ji labai mėgsta saldainius, tai pasirūpinau, kad jų turėčiau ax.gif .
O šiaip, buvo visko. BEt dabar susigyvenome ir ji net nelabai nori iš mūsų namų išvažiuoti pas mamą.
Atsakyti
nekenciu as vyro sunaus ir draugauti su juo nesiruosiu
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2009 03 23, 12:16)

o kaip vyras i tai reaguoja?
Atsakyti
mergaitems 10 ir 5 metukai.. mirksiukas.gif
ale,kaip fainai,kad taip susibendravot-visai ir as taip noreciau.. ax.gif

o kodel nekenti vyro sunaus?uz ka?negi toks nesugyvenamas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Silencee @ 2009 03 23, 12:57)
mergaitems 10 ir 5 metukai.. mirksiukas.gif
ale,kaip fainai,kad taip susibendravot-visai ir as taip noreciau.. ax.gif

NA, jei mergaiciu mama nenuteikines ju pries tave, ir jei pati stengsiesi buti joms tik drauge, o ne bandysi pakeist mama, tai manau viskas bus ok:) Ai, ir dar jei Tavo draugas Tae bent kiek palaikys... TAi irgi labai svarbu. NEpradek tik is anksto nusiteikineti kazkaip netinkamai. Pirma susitiksi su mergaitem, po to jau galesi kazka spresti:) JOms manau irgi baisoka, nesmagu sutikti tecio n auja drauge ax.gif
Papildyta:
QUOTE(imarta @ 2009 03 23, 12:16)

O, cia kazkas nauja ax.gif . Visos mes stengiames tuos vaikus kazkaip priimti, gal net pamilti, o cia bus idomu isgirsti kitoki poziuri. ax.gif Ir kitokia patirti smile.gif
Atsakyti
as tai jau tikrai nenoriu pakeist ju motinos,nes cia tai butu didziausia nesamone. tiesiog butu gerai,jei santykiai butu geri,nereiktu ten pestis su jom,o tuo labiau su vyru pyktis del jo vaiku.. rolleyes.gif

bet tikiu kd jis mane labai palaikys,nes kolkas tai viskas kaip turi but.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2009 03 23, 13:16)

blink.gif tai gal kito vyro paieškok
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 03 23, 19:56)
blink.gif tai gal kito vyro paieškok

As esu tas vaikas,kuris turejo patevi ir pamote.blogiau nebuna....tevai inteligentai,bet...nuolat jausdavausi nepriklausanti nei vienai is seimu,be nuosavu namu"gal tu geriau vaziuok pas teti,gal tu grizk pas mama".iki siol myliu patevi-priversdavo mama aprupinti mane butiniausiais daiktais kuprine ir kt.ir nekenciu savo pamotes(meluodavo,kad vagiu jos kosmetika ir pan.).pabandykit bent suvokt kaip jauciasi NIEKAM nereikalingas vaikas,gal tada maziau nekesit vyro vaiku
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2009 03 23, 14:16)

4u.gif
Suprantamas jausmas. Vyro sunus niekada nebus 100% jusu vyro kopija. Jis visada kazkuo primins buvusia vyro moteri. Tada nuslysta mintys dar toliau.. Juk kiekvienas vaikelis atsiranda ne is megintuvelio, bet - is meiles santykiu. Kazkada du zmones mylejosi, ir stai - vaikscioja ju meiles (o gal tik sekso) vaisius.
Mano drauge isgyvena sia krize. Ji savo podukra vadina "paciu kvailiausiu savo vyro orgazmu su Inga" (Inga - pirmoji jo zmona). As ja gedinu - juk vaikas nekaltas, kad ji pradejo.
Mano patarimas toks. Kai tik suima pyktis, galvokit: vaikas nekaltas. Turetu padeti.
Atsakyti