Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 13:04)

o del mano pirktu dovanu, jam visada atrodo, kad jos levos...nors kaledu proga buvau jai nupirkus tokia didele pastatoma lenta, vienoj pusej su kreidutem rasyt, kitoj magnetine su raidytem ir skaiciukais klijuojamais (nu man pasirode, kad 6 metu vaikui tai super dovana, kad galetu mokintis rasyt, skaiciuot), bent jau man vaikystej labai patikdavo mokykla zaist...
tai velgi, jis pasislepes nupirko Bratz lele (o mano ta lenta taip irguli iki siol graziai supakuota)

Nesistebek tuo ,kad jusu su vyru skoniai skirtingi,cia yra normalu,mes ilgai ieskom kompromisu su vyru ,kol kaledines ar gimtadienio dovanas isrenkas daug maz atitinkancias abieju supratima kas yra gera dovana biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 07, 14:08)
As manau,kad ne ant vaiko reikia pykti,o ant vyro.Jis matyt nori parodyti,kad pas ji viskas ok,sustyguota ir gerai gyvena,o tai gali irodyti,tik nupirkdamas brangia dovana.

esu linkusi pritarti siai burbancios minčiai.

Beje, kaip su jusu bendru vaikuciu? ar vyras taip pat jam renka dovanas?
Atsakyti
ne, dazniausiai perku viska as smile.gif
jis turbut net nezino kokio dyzdio batus musu vaikas nesioja...
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 14:05)

O kaip su finansais?Kas "priziuri "pinigus?
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 16:05)

Nu va 1 : 0 exės naudai. Ji bent dovanas jų bendram vaikui perka ir renka drauge su tėvu.
Pati išleidot iniciatyvą iš savo rankų, o kaltas liko anas vaikas rolleyes.gif
Batų dydžio tėvas gali ir nežinoti, svarbu kad kainą žinotų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 07, 14:07)
O kaip su finansais?Kas "priziuri "pinigus?

Turejau omenyje,gal jus labai jau norite viskam vadovauti,jusu zodis turi buti paskutinis?
Atsakyti
del to zodzio, tai panasiai ir jam atrodo...o man atrodo yra normalu tartis del tokiu dalyku...

del exes, tai ji visai nedalyvauja niekame, nes cia tevas su suvo mama sugalvojo tokia dovana pirkt...tiksliau itariu, kad vaikas zyze, kad dviracio nori...

o su finansais, tai paskutiniu metu jam sunkus laikai, bo krize...tai ta dalyka kontroliuoju as, moku viska as...del to man ir buvo pikta...

nu bet bile vaikas dvirati turi...tik va kai as pasakau, kad reikia musu vaiko auklei reikia sumoket, tai tada nera pinigu, o va dviraciui atsiranda...keista...

beje, vaiko as nekaltinu del nieko, kaltas tik tevas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 07 balandžio 2009 - 15:27
dviratis yra gerai smile.gif o tai , kad Jūs matėt gražų superinį už 220, tai nereiškia, kad jis geras smile.gif tėvelis gal norėjo iš anglies pluošto nupirkt smile.gif o dėl lentos, gal vaikas jau seniai moka rašyt? smile.gif) beje, į sveikus vaiko norus irgi gerai atsižvelgt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 15:26)
del to zodzio, tai panasiai ir jam atrodo...o man atrodo yra normalu tartis del tokiu dalyku...

del exes, tai ji visai nedalyvauja niekame, nes cia tevas su suvo mama sugalvojo tokia dovana pirkt...tiksliau itariu, kad vaikas zyze, kad dviracio nori...

o su finansais, tai paskutiniu metu jam sunkus laikai, bo krize...tai ta dalyka kontroliuoju as, moku viska as...del to man ir buvo pikta...

nu bet bile vaikas dvirati turi...tik va kai as pasakau, kad reikia musu vaiko auklei reikia sumoket, tai tada nera pinigu, o va dviraciui atsiranda...keista...

beje, vaiko as nekaltinu del nieko, kaltas tik tevas...

Nesupykit tik 4u.gif bet pasakysiu, kaip man pasirode. Jus per daug isijautete i Supermoters-superpamotes- supermamos vaidmeni. GAl Jusu vyras nesijaucia seimos maitintoju, tuo tikruoju vyru, kokius mes priprate isivaizduoti. NEbeturi erdevs pasireiksti, tai ir perka bent vaikui zaislus savo nuoziura. Jus nebeleidziate jam spresti. Jis jauciasi sumenkintas. NE vien Jusu, bet ir situacijos, aplinkos m(ta nelemta krize) Sumazeje pajamos ir taip jau musu vyrus vercia jaustis ne kaip... nebegali duoti to, ko nori savo seimai, artimiesiems... TAi bent taip jis matyt bando realizuoti tuos lukescius... ax.gif ax.gif
Kvieciu ateiti i Antruju zmonu foruma, ten man aptiko vienos forumietes mintys: atsiriboti...
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 14:04)
tai as nieko pries dvirati ir neturiu...tik tas faktas, kad jie nuejo, brangioj pardej issirinko dvirati man nezinant (0 siaip jau kuris laikas bedavoja, kad ner pinigu sad.gif)

pykstu dar ir delto, kad buvau tokioj isparduotuvej, tai tikrai superini gera , labai grazu dvirati radau max uz 220...pikta va kas, kad nuo manes toki dalyka nuslepe sad.gif

o siandien ryte sako paskolink man pinigu iki vakaro...nu tai pykstu iki begalybes...kam taip list siknon, jei negali sau to leist?

o del mano pirktu dovanu, jam visada atrodo, kad jos levos...nors kaledu proga buvau jai nupirkus tokia didele pastatoma lenta, vienoj pusej su kreidutem rasyt, kitoj magnetine su raidytem ir skaiciukais klijuojamais (nu man pasirode, kad 6 metu vaikui tai super dovana, kad galetu mokintis rasyt, skaiciuot), bent jau man vaikystej labai patikdavo mokykla zaist...
tai velgi, jis pasislepes nupirko Bratz lele (o mano ta lenta taip irguli iki siol graziai supakuota)

Siulau visa tai, ka cia parasete pasakyti vyrui. Pasakykit, kad jauciates del to prastai, isdestykit visus argumentus ir paklauskit, ka jis apie tai galvoja. Jeigu su juo dar nekalbejot apie tai, tai man toks itarimas kyla, kad vyras toje situacijje neizvelgia nieko keisto ir nesuprantamo. Na pas juos yra kitoks pasaulio ir gyvenimo suvokimas smile.gif. O siaip tai labai geras patarimas - atsiriboti smile.gif. Na nepatinka jai jusu dovanos tai valio!! Daugiau ju ir nebepirkit smile.gif. Geriau savo vaikuciui kokia nors wow dovanele sugalvokit. O jusu vyro vaikas turi teti ir mama. Lai jie ir rupinasi jo dovanomis.
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad tik patys tėvai geriausiai pažįsta savo vaiką ir žino kokios dovanos jis labiausiai norėtų biggrin.gif
Atsakyti
Kazkur man uzkliuvo autores pasakymas,jog(lygtais) vyras dovanas pirko su SAVO motina...Nebandei graziai pabendrauti su buvusia jo zmona ir suzinoti,del ko jie issiskyre.As suprantu ,kad vyras pasakojo,bet ka vyrai kalba-puse ismesti reikia biggrin.gif .Ar nebus cia jo motineles nuopelno,ga jis mamyciukas,o tokie niekad nebuna super duper.
Atsakyti