Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(giedruole @ 2009 03 29, 17:02)
4u.gif
Ji savo podukra vadina "paciu kvailiausiu savo vyro orgazmu su Inga" (Inga - pirmoji jo zmona).

blink.gif O Jėzus... doh.gif
O su ja orgazmai protingesni?
Kokių tik baisių tų moterų būna..

Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2009 03 23, 12:16)
nekenciu as vyro sunaus ir draugauti su juo nesiruosiu

O paklausk pas vyro sunu,gal ir ji taip pat taso nuo tavo perkreiptos fizionomijos?
Zinai,kad tai likusi sasaja su jo buvusiu gyvenimu ir moterimi ,todel nesveikas pavydas verciasi per krastus. Negalima taip kalbeti apie vaikus,fui ,pasigėdyk
Atsakyti
kaip galima nekest vaiko? nesuprantu..gi jis tai nekaltas,kad gime,kad turi issiskyrusius tevelius..
as isivaizduoju,kad ir tam vaikui nauja mamos ar tecio antra puse yra kaip gresme..juk jau ir taip neteko tevu bendrumo,o dar kazkas svetimas kisasi i ju gyvenima..
reik manau ne nekest,o megint suprast..pagalvot kaip pati jaustumis jei butm to vaiko vietoj.. ax.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau panasu prancuzaiciu foruma apie vyro vaikus. Na ir ka jus manote?? - problemos lygiai tos pacios doh.gif ... Pavydas, nesusitvarkymas su jausmais, savaitgaliai, atostogos, konfliktai su ex....ir t.t. Na tai tik dar vienas irodymas kad visi mes esam is to paties molio drebti biggrin.gif .
Atsakyti
mano draugas jau senai issisyres su vaiko motina, bet ji tai randa kaip gyvenima pagadinti. O vaikas tai baisus velnias su juo nei geruoju nei blogoju neina sutarti ir nebutina manes iskarto smerkti. Neesu as ragana bet jau viska isbandzius supratau, kad jis motinos dar pamokytas tycia skandalus kelia. O jo paziuris i teva tik kaip i bankomata nors jam tik 8m.
Dar pasakysiu, kad nemazai kaltos ex jos tycia sunkina santykius ypac jai ju paciu gyvenimas nenusisekes, tai taip kersija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 07 balandžio 2009 - 11:23
QUOTE(imarta @ 2009 04 07, 11:22)
mano draugas jau senai issisyres su vaiko motina, bet ji tai randa kaip gyvenima pagadinti. O vaikas tai baisus velnias su juo nei geruoju nei blogoju neina sutarti ir nebutina manes iskarto smerkti. Neesu as ragana bet jau viska isbandzius supratau, kad jis motinos dar pamokytas tycia skandalus kelia. O jo paziuris i teva tik kaip i bankomata nors jam tik 8m.
Dar pasakysiu, kad nemazai kaltos ex jos tycia sunkina santykius ypac jai ju paciu gyvenimas nenusisekes, tai taip kersija

Visi vaikai tokio amziaus i tevus ziuri kaip i bankomatus biggrin.gif biggrin.gif Ar jie butu issiskyre ar ne...Pas musu vyresneli toookie norai dabar ,kad ohoho... Sakau savo vyrui,kad praejo tie laikai,kai buvo galima "užkišti" mašinikėm biggrin.gif biggrin.gif Vaikui ir taip sunku,o dar tu su savo nepatenkinta veido israiska..vaikai ne durni ,jie viska mato ir supranta...Labiausiai cia nuskriausti vaikai is pirmu santuoku,o ne antrosios zmonos ar sugyventines...
Atsakyti
as gal nepasakyciau, kad visais atvejais tie vaikau jau labai ir nuskriausti...del to, kad tevai jaucia kalte...ir patys gadina vaikus...tai taip...tas bankomato statusas dazniausiai ir erzina antrasias zmonas...kai apart mokamu nemazu alimentu vaikui dar kisama ivairiu materaliniu dalyku, kad tik tas vaikas neva jaustusi laimingas...
buvo su vyru pas mus neseniai konfliktas...nepagalvokit, kad as pinigu gailiu, bet situacija buvo tokia, kad man nezinant 7 metu vaikui buvo nupirktas dviratukas uz 400 lt (zinant tai, kad as jai buvau nupirkus dovanu, ir tikri neprastu sad.gif) tai tas faktas mane tikrai sunervino...juk galima buvo su manim pasitart...ar palaukt, 16 metu ir tada jau ferarri pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 12:54)
.nepagalvokit, kad as pinigu gailiu, bet situacija buvo tokia, kad man nezinant 7 metu vaikui buvo nupirktas dviratukas uz 400 lt (zinant tai, kad as jai buvau nupirkus dovanu, ir tikri neprastu sad.gif) tai tas faktas mane tikrai sunervino...juk galima buvo su manim pasitart...ar palaukt, 16 metu ir tada jau ferarri pirkt?

As esu pries dovanu pirkima ir brangiu dovanu pirkima be butinybes, bet, mano akimis ziurint, dviratis gimtadieniui-pati geriausia ir pati praktiskiausia dovana, kuria galejo tevas nupirkti vaikui drinks_cheers.gif O dviraciai siais laikais labai brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 11:54)
bet situacija buvo tokia, kad man nezinant 7 metu vaikui buvo nupirktas dviratukas uz 400 lt (zinant tai, kad as jai buvau nupirkus dovanu, ir tikri neprastu sad.gif) tai tas faktas mane tikrai sunervino...juk galima buvo su manim pasitart...ar palaukt, 16 metu ir tada jau ferarri pirkt?

Ne ,nu cia tai aisku,kad kas per daug tas nesveika.O ,gabut,vyras nupirko dvirati savo vaikui(zinodamas ,kad tu jau esi jo vaikui kazka nupirkus pati) del to ,kad parodytu tau,jog tai jo vaikas ir jis pats spręs ka pirkti savo vaikui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 07 balandžio 2009 - 13:02
tai as nieko pries dvirati ir neturiu...tik tas faktas, kad jie nuejo, brangioj pardej issirinko dvirati man nezinant (0 siaip jau kuris laikas bedavoja, kad ner pinigu sad.gif)

pykstu dar ir delto, kad buvau tokioj isparduotuvej, tai tikrai superini gera , labai grazu dvirati radau max uz 220...pikta va kas, kad nuo manes toki dalyka nuslepe sad.gif

o siandien ryte sako paskolink man pinigu iki vakaro...nu tai pykstu iki begalybes...kam taip list siknon, jei negali sau to leist?

o del mano pirktu dovanu, jam visada atrodo, kad jos levos...nors kaledu proga buvau jai nupirkus tokia didele pastatoma lenta, vienoj pusej su kreidutem rasyt, kitoj magnetine su raidytem ir skaiciukais klijuojamais (nu man pasirode, kad 6 metu vaikui tai super dovana, kad galetu mokintis rasyt, skaiciuot), bent jau man vaikystej labai patikdavo mokykla zaist...
tai velgi, jis pasislepes nupirko Bratz lele (o mano ta lenta taip irguli iki siol graziai supakuota)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 07 balandžio 2009 - 13:07
QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 13:04)
tai as nieko pries dvirati ir neturiu...tik tas faktas, kad jie nuejo, brangioj pardej issirinko dvirati man nezinant (0 siaip jau kuris laikas bedavoja, kad ner pinigu sad.gif)

pykstu dar ir delto, kad buvau tokioj isparduotuvej, tai tikrai superini gera , labai grazu dvirati radau max uz 220...pikta va kas, kad nuo manes toki dalyka nuslepe sad.gif

o siandien ryte sako paskolink man pinigu iki vakaro...nu tai pykstu iki begalybes...kam taip list siknon, jei negali sau to leist?

As manau,kad ne ant vaiko reikia pykti,o ant vyro.Jis matyt nori parodyti,kad pas ji viskas ok,sustyguota ir gerai gyvena,o tai gali irodyti,tik nupirkdamas brangia dovana.
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 04 07, 15:04)

Nu nefasonas pasirodyti prieš buvusiąją, jog gyvena biedniau. Vis tiek yra kas paskolins, jeigu ką bigsmile.gif
Vaikas ne kaltas, jei tėvo galvoj vėjai švilpauja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 07 balandžio 2009 - 13:11