Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(*Drugelis @ 2009 04 15, 14:14)
Jis savų vaikų neturi, neturi su kuo palyginti biggrin.gif Todėl perka viską su džiaugsmu smile.gif
Bet aš, amželį įketvirtėjus, jau niekuo nebesistebiu ir stengiuosi kategoriškai nevertinti - niekad negali žinoti, kokia situacija yra iš tiesų. Juolab pati turėjau išgyventi tikrą Santą Barbarą, ir tikrai daug kas galėjo ir gailėtis ir baisėtis ir ojei kaip taip galima ir o dieve kaip taip įmanoma. Galima ir įmanoma, niekad nežinai kokių pokštų prisigalvos tos likimo siūlus vyniojančios deivės  biggrin.gif 

O rūpimas klausimas mano atvirkštinis - sena pažįstama, ar turit bendrų vaikų? Kaip pamotis sugyvena su biologiniai ir eeee.... socialiniais savo vaikais? smile.gif Aš nuogąstauju kad mažoji liks be dėmesio atsiradus naujam vaikeliui, nors vyras į mano nuogąstavimus žiūri ironiškai - mol, nusišneki, motin, visi vaikai yra MANO.

Baime tai jau uzsimezgusi pas pacia g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 14, 12:38)
suprantu,kad jums musu pinigu negaila,o man tai  gaila.

ar vyras iš tavo pinigų vaikus remia, ar iš savo? ar gaila ne dėl to, kad smagiau būtų sau tuos pinigus išleisti?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 15, 15:09)
Paporinsiu apie save,jei jau taip norit....jei dar nesupratot is mano pasisakymu  doh.gif  esu pirmoje santuokoje jau13 metu,taip pat ir vyras,nesantuokiniu vaiku neturime,gyvenimas musu nei mėtė,nei vėtė.Ir vienas ir kitas turejom laime gimti geru ir mylinciu tevu namuose....Kas dar domina?

džiaugiuosi už jus. jauni dar esat, dar ir pamėtys ir pavėtys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 15, 14:28)
Baime tai jau uzsimezgusi pas pacia  g.gif  mirksiukas.gif

Baimė - tik žiedeliai irnesakyk.gif Dar rūpestis, nesaugumo jausmas, nepasitikėjimas, netikėjimas, panikos priepuoliai, kaip ten buvo - juoda - balta - juoda - juoda - šikna biggrin.gif Kas sakė, kad lengva?
Ironizuoju. Iš tiesų, nerimo daug, bet jau tvarkaus su juo, nes atsibodo savo diedui kartoti "o aš bijau to", "o aš bijau ano", jis nebijo nieko, tai aš sau tyliai viena pabijau biggrin.gif

Visgi man įdomu kaip jaučiasi pamočiai. Teorija - viena. Su praktika visaip būna smile.gif
Atsakyti
Del vyro ligos labai uzjauciu kaip zmogus 4u.gif Bet slaugyti ir rupintis jau cia jusu isipareigojimas, o ne dukru. 4u.gif Ju vienok pareiga teva aplankyti. Ar si syki jus jau neleidziat ju per duris?
[/quote]

Kad mano vyras mano vienos rūpestis buvo ir bus-jau žinojau prieš n metų. Nereikia tos priverstinės pareigos iš jų ir lankyti.Kaip nors išsikapstysim.....daug kartų išsikapstėm iš įvairių bėdų. Nebuvo nei ligų tada, buvo taip sunkus laikotarpis tėvui finansiškai-tai dukrelės paskambindavo paklausti ar tėveliui dar pinigų nepersiuntė, išgirdę neigiamą atsakymą dingdavo savaitėm, po kurio laiko vėl pasiteiraudavo ar turi pinigų.Nenoriu tai net ir prisiminti.
Nu niekaip nesuprantu, kaip tėvus galima vertinti tik pagal piniginę.Nu išgyveno mano vyras, kai matė dėl ko jis tik joms reikalingas.
Mano 5 metų sūnelis daugiau proto už jas turi, supranta kada tėveliui skauda, kada blogai-apsikabina, pabučiuoja, papučia žaizda. O čia mergos-tik bapkių padavai. O per duris jos ir pačios nedrįsta dabar pas mane eiti.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 04 15, 15:35)
ar vyras iš tavo pinigų vaikus remia, ar iš savo? ar gaila ne dėl to, kad smagiau būtų sau tuos pinigus išleisti?

musu pinigai yra musu.Tokiu skyriu,kaip vyro ar mano pinigai nera thumbup.gif .Ir juos kur isleisti nusprendziame patys.Zinoma,gal kam pavydas bamba ir pagriauzia,juk lietuviai-pavyduoliai.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 04 15, 14:35)
ar gaila ne dėl to, kad smagiau būtų sau tuos pinigus išleisti?

Dabar jau aš guluosi kryžium - man visus pinigus smagiausia būtų išleisti SAU.
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2009 04 15, 16:07)
Mano 5 metų sūnelis daugiau proto už jas turi, supranta kada tėveliui skauda, kada blogai-apsikabina, pabučiuoja, papučia žaizda. O čia mergos-tik bapkių padavai. O per duris jos ir pačios nedrįsta dabar pas mane eiti.

Nereikia lyginti vaiką, kuris tėtį turi ir bendrauja su juo pastoviai, ir tuos kurie "palikti" ir teoriškai žino, kad toksai yra.
Atsakyti

Ka galima apie zmogu suzinoti pabendravus pora kartu?Ir ,isvis,tai toks ir tevas,kad(kiek jau metu jus kartu?)bendravote visi tik pora kartu per visa ta laika...Pora kartu...Tai ka ir pasako apie jusu vyro meile savo vaikams is pirmos santuokos...As nekaltinu jusu,ne jusu cia problema...tevas neturejo noro bendrauti ir nebuvo tevisko rysio su vaikais...

Pabendravus pirmus du kartus su jomis.................o kiek bendravus neskaičiavau.

Papildyta:
QUOTE(Respect @ 2009 04 15, 16:15)
Nereikia lyginti vaiką, kuris tėtį turi ir bendrauja su juo pastoviai, ir tuos kurie "palikti" ir teoriškai žino, kad toksai yra.

tai aš suprantu......nu būtų jos neturėję motinos (tpfu tpfu to nelinkiu), nu būčiau aš priėmusi jas gyventi su mumis, nu bet skyrybos tokia situacija,kad vaikai beveik visada lieka su mama ir ačiū, Dievui, kad jos ją turi. Aš žinau, ką reiškia vaikui su tėčiu gyventi po vienu stogu, ką atskirai. Nu bet ir mano sūnelis pastoviai nemato tėčio, nes jis daugiausiai dirba užsienyje, bet visada pasiilgsta, laukia išskėstomis rankomis.
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2009 04 15, 16:07)
Nebuvo nei ligų tada, buvo taip sunkus laikotarpis tėvui finansiškai-tai dukrelės paskambindavo paklausti ar tėveliui dar pinigų nepersiuntė, išgirdę neigiamą atsakymą dingdavo savaitėm, po kurio laiko vėl pasiteiraudavo ar turi pinigų.Nenoriu tai net ir prisiminti.
  Nu niekaip nesuprantu, kaip tėvus galima vertinti tik pagal piniginę.Nu išgyveno mano vyras, kai matė dėl ko jis tik joms reikalingas.

jei gyvenime tėvas gebėjo dėmesį parodyt tik pinigais, tai nenuostabu kad dabar tiek iš jo ir reikia.

QUOTE(Emulsija @ 2009 04 15, 16:09)
musu pinigai yra musu.Tokiu skyriu,kaip vyro ar mano pinigai nera thumbup.gif .Ir juos kur isleisti nusprendziame patys.Zinoma,gal kam pavydas bamba ir pagriauzia,juk lietuviai-pavyduoliai.

tai kad čia jum pavydu kai vyras savo vaikus remia. g.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2009 04 15, 16:11)
Dabar jau aš guluosi kryžium - man visus pinigus smagiausia būtų išleisti SAU.

lotuliukas.gif nereikia vyti Dievo į medį
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 15, 09:25)
Standartinis visu antruju zmonu atsakymas(tikint vyru zodziais) cool.gif Paauglys vaikas-jau nebe trimetis, kada mama gali itakoti, va, vaikeli, neik pas teti arba va vaikeli, eik pas teti. Jei tevas NENOREJO buti su jomis, tad taip ir reikia sakyti, kad prigalvodavo n priezasciu, kad tik su jomis nebendrauti. O aiskinti, kad paauglems neleidzia mama... biggrin.gif Rukyti irgi mamos neleidzia, ale beveik visos bandem pasislepe biggrin.gif Kaip ir su berniukais draugauti-mamos neleidzia, ale kai norim-draugaujam.
Taip ir su suaugusiais-nedejo pastangu tevas bendrauti, jaunyste pajutes antra, tad ko dabar noreti is dukru? Lazda turi du galus ir jei vienu galu sutrenkei, tai kitu gausi atgal.
Del vyro ligos labai uzjauciu kaip zmogus 4u.gif Bet slaugyti ir rupintis jau cia jusu isipareigojimas, o ne dukru. 4u.gif Ju vienok pareiga teva aplankyti. Ar si syki jus jau neleidziat ju per duris?

nu ir kas cia per karmos diagnostika?Zmoniu santykiai keiciasi kaip ir patys zmones laikui begant pasikeicia.Bet pagal jusu logika,tai del lazdos galiu pasakyt,kad ,gal uz kazka ir trenke ,jei jau ivyko skyrybos,arba ta pati sventoji motina,kuri dziaugiasi,nuteikineja savo vaikus pries ju teva,kai uzklups sunki liga,ar siaip sunkus momentas,ar pati negaus tokio pacio atsako is savo vaiku?Juk taip isaukleti vaikai ir visai kitaip prioritetus susidelioja.Ju mintyse bus tik palikimas.O aire-armante tai ne apie vyro slaugyma raso,o apie paprasciausius zmogiskus zmoniu santykius.Negi taip vienodai gali sviesti,jei sunnkiai suserga artimas zmogus?neisivaizduoju,kokiu monstru reikia buti,kad vienodai sviestu.Juo labiau,kad tevas alimentus mokejo,nesisalino ir nedejo i krumus .Tiesiog santykiai nesusiklosto tarp tevu.Daugiausia vaiku motinos slepiasi po vaikais,mano ,kad ir jas privalo buves sutuoktinis remti ,rupintis.Niekaip nesupranta,kad ta dali reikia atskirti.Exes pila purva ir bando kersyti visais budais vien uz tai ,kad tas nieksas buves vyras kitoje santuokoje kuo puikiausiai gyvena,gerai sutaria ir yra laimingas.
Standartinis visu antruju zmonu atsakymas(tikint vyru zodziais)- biggrin.gif Kas mano vyro draugai-tai ir mano draugai,kas mano vyro priesai-tai ir mano priesai. smile.gif
Atsakyti
jei gyvenime tėvas gebėjo dėmesį parodyt tik pinigais, tai nenuostabu kad dabar tiek iš jo ir reikia.

Bet pripažinkit, kad tai auklėjimo spragos. Kad nereikia vaikams visko paduoti ant auksinės lėkštutės.Nori-štai imk, vaikas turi pajausti ir pinigo vertę.
Aš kaip buvau vaikas, nusiveždavo tėvai į kolektyvinį sodą-padėk paravėti braškes. Padėdavau ir už tai gaudavau pinigėlių savoms išlaidoms-kaip smagiai jausdavausi, pati užsidirbusi pinigėlių. bigsmile.gif
Nu gal pas mane užtat ir tas supratimas kitoks, kad nereikia būti nuo kažko priklausomai, kad galiu ir pati užsidirbti.Nu gi mes visi skirtingi žmonės g.gif
Nu kad ir tas pusbrolis mano, kur vakar užsiminiau, suaugęs vyras-o man giriasi va tėtė ir dabar pas mane su krepšiais važiuoja.Aš jam papriekaištavau-sakau jau gal tau laikas pas tėtę su krepšiais važiuoti?Jis man:argi aš atimsiu iš tėtės supratima.Aš nutylėjau, bet sau pagalvojau:o kas iš tavęs atėmė supratimą, ar tu jo taip per tiek metų ir neįgijai.Užaugino tėvai,padėjo išsimokslinti-nu leisk jiems ir sau pagyventi (ten šeima neišsiskyrusi, tik tėtis pasirengęs vaikus remti iki pensijos), mama uždirba mažai-tai ir vaikų pagarbos kaip ir 0.
Atsakyti