Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

Eirea, vat būtent gyvenant dar šeimoj viską pradėjau lankyti. Nebūtų buvę pinigų - būčiau nelankius. Būčiau buvus pilka pelytė, kaip dauguma, nu ką darysi. Bet pagal Jumis aš apskritai turėjau niekur neiti iš solidarumo kitiems vaikams? Yra galimybė ir einu. Aukso kalnų, mano supratimu, man niekas ir neduoda. Aš tik nesuprantu, kodėl antra žmona atėjusi ant gatavo, liaudiškai sakant, turi gauti daugiau už mane. Turiu tėvą, kuris gerai uždirba, ir atitinkamai noriu iš jo, kas yra normalu. Ir visi normalūs žmonės tai supranta, ir tėvas mano supranta (net keista..), tik va jo antra žmona nelabai jau nori suprasti. Taip kad visas blogis yra antrosios žmonos biggrin.gifD Kliedit, gerbiamosios, tarsi Jūs vaikui ta patį skirtumėt, jei uždirbtumėt 1000 ir 20000 smile.gif) Ginat įsikibusios savo pozicijas, gviešiatės gobšiai ne savo gero ir norit, kad Jum laisvai duotų. Gal ir duoda kas, bet yra žmonių, kurie moka apsiginti ir dar atsakomąjį smūgį padaryt smile.gif) tai triskart valio vyrų vaikams iš pirmosios santuokos!!! smile.gif)

Dabar, Eirea, pasakykit, ką aš perspaudžiu, kur tie mano aukso kalnai, ir prie ko čia 'jei nebūtų pinigų'. Gal kalbam apie esamą situaciją vis dėlto. Jei pas Jus jų nėra, tai ir gyvenat be nieko. Bet tie kas turi, tai gyvena geriau. Ar Jūs galvojat, kad nepaisant kokios yra pajamos, visi vienodai gyvena, kad tik tie vargšai nesijaustų nuskriausti? smile.gif)) Ar čia man atsisakyt pinigų antrosios naudai, nes dauguma gauna mažiau? Jūs mąstot, kai rašot ar ne? Kliedit kaip reikalas, ir dėl tiesos nėra ko įsižeisti. Pasigavusios vieną sakinį ir visos ypatos jį kartoja smile.gif))) Jau pradeda erzint toks žmonių bukumas.
Atsakyti
QUOTE(Dineda @ 2009 04 21, 13:12)

Vajeeeeee....ir vel padariau gramatiniu klaidu....neuzmirsk paploti.... biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2009 04 21, 15:13)
Turiu tėvą, kuris gerai uždirba, ir atitinkamai noriu iš jo, kas yra normalu.

o tai, kad zmona turedama gerai uzdirbanti vyra is jo atitinkamai kazko nori, jau nenormalu?
Atsakyti
Normalu, jei nėra kažkokių išlygų. Beje, ji ir jos vaikas ir taip gauna daugiau negu pati uždirba, taip kad.. Ar Jums normalu atrodo, kad vaikas išvažiuoja mokyts, po metų tėvas veda ir viskas mokytis nebevažiuok? biggrin.gif Gal normalu yra viską dalintis? Ir normalu, kad jei vyras daugiau uždirba, ir turi įsipareigojimų vaikams, pats turi teisę paskirstyti, kiek teks vaikui, kiek teks žmonai, kiek teks jam pačiam? Ir ar normalu, kad kol tėvai neišsiskyrę vaikas gauna normalu išlaikymą, bet kai tėvai išsiskiria turi pratintis prie prastesnio gyvenimo (ypač išryškėja, kai tėvas veda)? Ir šiaip kas turi garantijų, kad jaunesnė žmona nepabėgs? Žmonos tai keičiasi, vaikai lieka. Jeigu aš jausiu, kad manim dabar rūpinasi, tai dabar ir vėliau rūpinsiuos ir aš, o jei ne - tai bus kaip pas aire-armantę. Taip, kad nežinau, ką tokioj situacijoj skriausti geriau smile.gif))
Atsakyti
Vesterna, jei tu normaliai bendrauji su tėvu, palaikai ryšius, tai normalu, kad jis dėl tavęs stengiasi. Bet jei paskambina tik paklaust, ar tėvas turi pinigų, o neturint numetamas ragelis, tai nereik paskui ir "gyvųjų palikimų" prašyt.
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2009 04 21, 15:38)
Normalu, jei nėra kažkokių išlygų. Beje, ji ir jos vaikas ir taip gauna daugiau negu pati uždirba, taip kad.. Ar Jums normalu atrodo, kad vaikas išvažiuoja mokyts, po metų tėvas veda ir viskas mokytis nebevažiuok? biggrin.gif Gal normalu yra viską dalintis? Ir normalu, kad jei vyras daugiau uždirba, ir turi įsipareigojimų vaikams, pats turi teisę paskirstyti, kiek teks vaikui, kiek teks žmonai, kiek teks jam pačiam? Ir ar normalu, kad kol tėvai neišsiskyrę vaikas gauna normalu išlaikymą, bet kai tėvai išsiskiria turi pratintis prie prastesnio gyvenimo (ypač išryškėja, kai tėvas veda)? Ir šiaip kas turi garantijų, kad jaunesnė žmona nepabėgs? Žmonos tai keičiasi, vaikai lieka. Jeigu aš jausiu, kad manim dabar rūpinasi, tai dabar ir vėliau rūpinsiuos ir aš, o jei ne - tai bus kaip pas aire-armantę. Taip, kad nežinau, ką tokioj situacijoj skriausti geriau smile.gif))

Rūpinsiesi ir dar kaip rūpinsiesi, ar to norėsi pati ar nenorėsi-yra toks dalykas, kaip ir išlaikymas tėvams, nu nenorėsi pati-priteis teismas. Paklausk pas forumo dalyvę "Daugvaikučių" ji jau kaip ir buvo su tuo susidūrusi, per plauką pavyko išvengti išlaikymo priteisimo motinai-tik todėl kad viena auginasi keturis nepilnamečius vaikučius. O žinau ir kitą atvejį, kaip vaikai lanksto alimentus bomželiui tėvui.
Atsakyti
Be to, kaip suprantu tavo tėvas antroj santuokoj neturi vaikų, tai vėlgi normalu, kad jis tau tau skiria daug. O jei antroj šeimoj gimsta vaikai, tai normalu, kad antra žmona nori neblogesnių sąlygų savo vaikui. Tai jei jau pirktų automobilį dukrai iš pirmos santuokos, tai tikrai žiūrėčiau, ar dėl to nenukenčia antros dukters poreikiai. O jei tik yra sąlygos, tai valio - automobilis pirmai dukrai, automobilis antrai, automobilis žmonai ir visi laimingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2009 04 21, 15:38)

Beje, ji ir jos vaikas ir taip gauna daugiau negu pati uždirba, taip kad.. - kas trukdė pirmajai visuom tuo dziaugtis? Leiskit dabar ir kitai pasidziaugti, kol kuris nors vienas nepabego wink.gif beje, jus skaiciuojat svetimus pinigus...
Atsakyti
Nivea, na taip smile.gif bet tas bendravimas tik dabar taisosi, nes būdavo, kad jis man, kai buvau maža, paskambindavo vieną kartą per pusę metų. Tai buvau labai nutolus, kas man atrodo normalu. Dabar jis jau bendrauja, taip kaip turi būti, ale yra visokių niuansų.

aire-armante, jei yra dokumentai, kad tėvas slapstėsi, nenorėjo mokėti alimentų, dar psichologo įrašai visokie, kiek žinau, labai sunku prisiteisti išlaikymą. Beje, jei jis manim nebūtų rūpinęsis visai, tai ir apie išlaikymą nebūtų ko svajot. O dabar, jei santykiai susiklostys puikiai, tai ir pati padėsiu smile.gif Dėl bomželio - tai nežinau tada, kas per advokatas buvo smile.gif ai be to, pasirankiojus minčių iš vyrų, galima oi kiek daug būdų atrasti pajamų nuslėpimui smile.gif))

nu gerai, mergytės, man egzaminų maratonas, greitai nesusimatysma, bet reguliariai galėtumėt parašyt šičia kiek nuvogėt nuo vaikų, labai įdomu smile.gif) normaliems žmonėms tai netaikoma ;p
Papildyta:
RHA, privertė situacija paskaičiuot smile.gif kaip ji mano skaičiuoja, mano motinos ir mano visos giminės, taip aš irgi paskaičiavau, skaičiuot tai nieko blogo, blogai yra naudoti svetimus pinigus ;p nu ok, iki
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 21, 15:12)
Kas teisiskai?  biggrin.gif Kas nesigauna?  biggrin.gif  Varnele tu varnele  biggrin.gif  Tai laiudiskas apibudinimas vyro,kuris nera našlys,o šliūbas  -yra.Ar zinai ,kas tai-šliūbas?Be abejo ,kad nezinau ,kaip rasosi-elimentai,alimentai,nes nei pati gavus,nei kitam siulius  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .Ne gramatines klaidas taisinek,o isirasyk i konteksta...varna  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jooo... Tarsi tamstai tai žinot.
Atsakyti

aire-armante, jei yra dokumentai, kad tėvas slapstėsi, nenorėjo mokėti alimentų, dar psichologo įrašai visokie, kiek žinau, labai sunku prisiteisti išlaikymą. Beje, jei jis manim nebūtų rūpinęsis visai, tai ir apie išlaikymą nebūtų ko svajot. O dabar, jei santykiai susiklostys puikiai, tai ir pati padėsiu smile.gif Dėl bomželio - tai nežinau tada, kas per advokatas buvo smile.gif ai be to, pasirankiojus minčių iš vyrų, galima oi kiek daug būdų atrasti pajamų nuslėpimui smile.gif

Bet dabar kaip suprantu jis labai tave remia ir tu nežinai gal jis renka visus įrodymus....tad kad nieko negali žinoti, kaip pasisuks kas gyvenime. g.gif
Mano vyras, kai pradėjom gyventi manęs paklausė gal duoti dukroms pinigus pačioms, jau buvo ne tokios ir mažos-sakau vesk per banką, per paštą, kad turėti dokumentalius įrodymus, kad davei.
Ir ką jūs manot, nubėgo exs bobelė pas anstolius ir pasakė, kad nebagė nei lito akyse nemačiusi, tada jis paklojo ant stalo visus kvitus (žinoma čia jo reikalas įrodinėti, kad davė). Todėl mano patarimas visoms n-osioms žmonoms ir jų vyrams-rinkti, kaupti n metų dokumentalius įrodymus, kad išvengti panašių situacijų.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2009 04 21, 15:09)
Jooo... Tarsi tamstai tai žinot.

Ka zinot?Kad varna? biggrin.gif Cia ir taip matosi,nei zinoti nereikia...
Atsakyti