Aš buvau pasiruošus pirkti, bet keliose vaistinėse neradau, o po to man nugara visai skaudėti nustojo, tai ir nenusipirkau, ir dabar be diržo apsieinu, galvoju mėnesį dar pratempsiu.Nors ir pastangų ypatingų nereikia, man visai pilvukas ne našta

Siuo metu as irgi dirzo nebenesioju. Kakzaip nei nugaros skauda, nei tempia pilvuka... Gal todel, kad jau lelius pas mane nusileides, maziau vartosi

As ir nenesioju nes man nugaros neskauda ir niekur
netempia, tiesa viena pastebejau man atrodo , kad su
tuo dirzu man dazniau pilvas kieteja. Gal cia tik man
taip?
netempia, tiesa viena pastebejau man atrodo , kad su
tuo dirzu man dazniau pilvas kieteja. Gal cia tik man
taip?

Sveikutes
As tai irgi turiu dirza, bet jo nenesioju. Vyras sako, kad turiu nesioti, kad bus daug striju.
. O man nepatogu.
Tik va nezinau ar tai del to, kad as to dirzo nenesioju ar ne, pilvo apacioje jauciu tokius skausmus, lyg mane butu kas apspardes
. Jauciu lyg mano pivo apacia sumusta
?????????/

As tai irgi turiu dirza, bet jo nenesioju. Vyras sako, kad turiu nesioti, kad bus daug striju.

Tik va nezinau ar tai del to, kad as to dirzo nenesioju ar ne, pilvo apacioje jauciu tokius skausmus, lyg mane butu kas apspardes

O man dirzas tikras issigelbejimas, nes man ziauriai tempia gimda zemyn. Gydytoja grieztai liepe nejuokaut ir nesiot dirza.
Dabar galiu daug vaiksciot ir neinkst is skausmo
Dabar galiu daug vaiksciot ir neinkst is skausmo

QUOTE (Ivoncikas @ 2004 05 08, 17:00) |
Sveikutes ![]() As tai irgi turiu dirza, bet jo nenesioju. Vyras sako, kad turiu nesioti, kad bus daug striju. ![]() Tik va nezinau ar tai del to, kad as to dirzo nenesioju ar ne, pilvo apacioje jauciu tokius skausmus, lyg mane butu kas apspardes ![]() ![]() ![]() ![]() |
As irgi visa nestuma vaiksciojau be dirzo ir striju nera

As dirza nesiojau nuo kokio 7 men. Pilvas buvo didelis, o as kuda, tai dirzas tikrai padedavo, nes be jo atrodydavo, kad labai pilva tempia zemyn. Kazkaip su dirzu lyg ir pilvukui saugiau budavo, tox lyg "pacementuotas" buvo. Del striju, tai dirzas nera vienintelis gelbetojas. As nuo 4-5 menesio kasdien vakare pilva tepiau aliejumi ir jokiu striju! Girdejau, kad toms, kuriu vaikutis gana zemai, nelabai patogu segeti dirza, nes vaikuciui nepatinka - jis labai muistytis ima. Cia individualu.
QUOTE (Jurgyte @ 2004 05 09, 18:31) |
As dirza nesiojau nuo kokio 7 men. Pilvas buvo didelis, o as kuda, tai dirzas tikrai padedavo, nes be jo atrodydavo, kad labai pilva tempia zemyn. Kazkaip su dirzu lyg ir pilvukui saugiau budavo, tox lyg "pacementuotas" buvo. Del striju, tai dirzas nera vienintelis gelbetojas. As nuo 4-5 menesio kasdien vakare pilva tepiau aliejumi ir jokiu striju! Girdejau, kad toms, kuriu vaikutis gana zemai, nelabai patogu segeti dirza, nes vaikuciui nepatinka - jis labai muistytis ima. Cia individualu. |
Sveikute Jurgyte.
Gal galetum patarti, koki aliejuka naudoti? Kad tu striju nebutu

QUOTE (Ivoncikas @ 2004 05 10, 09:45) |
Gal galetum patarti, koki aliejuka naudoti? Kad tu striju nebutu ![]() |
Skaityk tema Strijos, Kaip ju isvengti

QUOTE (Ivoncikas @ 2004 05 10, 02:45) |
Sveikute Jurgyte. Gal galetum patarti, koki aliejuka naudoti? Kad tu striju nebutu ![]() |
As ne Jurgyte, bet ikisiu savo trigrasi

As tai naudojau Chicco Mamma Dona aliejuka, striju kol kas nera, gal ir po gimdymo neatsiras (tfu, tfu, tfu), nors jei ziurint pagal paveldimuma pas mama ir sese pilna striju

Kai uzsidejau dirza, nebeskauda apendikso ir tvirtesne jauciuosi.
Tik dar dazniau sisiot noriu (gal dirzas pusle paspaudzia?
)

aš nešioju diržą-kelnaites su imontuotu dirzu. Pirkau eurovaistinej, italiskas mazdaug 50 Lt. Man atrode labai didele kaina, bet esu labai patenkinta ir neisivaizduoju, kaip be jo galejau gyvent iki šiol.
Turėjau ir kitą tiesiog diržą prieš šį. Tai visai netiko. Kildavo į viršų, trukdė sėdėt.
Šias kelnaites nešioju nuo 27 sav.

Turėjau ir kitą tiesiog diržą prieš šį. Tai visai netiko. Kildavo į viršų, trukdė sėdėt.
Šias kelnaites nešioju nuo 27 sav.