Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Aš buvau pasiruošus pirkti, bet keliose vaistinėse neradau, o po to man nugara visai skaudėti nustojo, tai ir nenusipirkau, ir dabar be diržo apsieinu, galvoju mėnesį dar pratempsiu.Nors ir pastangų ypatingų nereikia, man visai pilvukas ne našta g.gif
Atsakyti
Siuo metu as irgi dirzo nebenesioju. Kakzaip nei nugaros skauda, nei tempia pilvuka... Gal todel, kad jau lelius pas mane nusileides, maziau vartosi rolleyes.gif
Atsakyti
As ir nenesioju nes man nugaros neskauda ir niekur
netempia, tiesa viena pastebejau man atrodo , kad su
tuo dirzu man dazniau pilvas kieteja. Gal cia tik man
taip? blink.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif
As tai irgi turiu dirza, bet jo nenesioju. Vyras sako, kad turiu nesioti, kad bus daug striju. smartass.gif . O man nepatogu.
Tik va nezinau ar tai del to, kad as to dirzo nenesioju ar ne, pilvo apacioje jauciu tokius skausmus, lyg mane butu kas apspardes g.gif . Jauciu lyg mano pivo apacia sumusta mad.gif mad.gif mad.gif ?????????/
Atsakyti
O man dirzas tikras issigelbejimas, nes man ziauriai tempia gimda zemyn. Gydytoja grieztai liepe nejuokaut ir nesiot dirza.
Dabar galiu daug vaiksciot ir neinkst is skausmo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Ivoncikas @ 2004 05 08, 17:00)
Sveikutes nestuke.gif
As tai irgi turiu dirza, bet jo nenesioju. Vyras sako, kad turiu nesioti, kad bus daug striju. smartass.gif . O man nepatogu.
Tik va nezinau ar tai del to, kad as to dirzo nenesioju ar ne, pilvo apacioje jauciu tokius skausmus, lyg mane butu kas apspardes g.gif . Jauciu lyg mano pivo apacia sumusta mad.gif mad.gif mad.gif ?????????/

As irgi visa nestuma vaiksciojau be dirzo ir striju nera biggrin.gif, man tas dirzas tik trukdydavo. Manau, striju atsiradimas nesusijes su dirzo nesiojimu smartass.gif. Del ivairiu neaski pojuciu ir skausmu: manau geriausiai pasikonsultuoti pas gyd.
Atsakyti
As dirza nesiojau nuo kokio 7 men. Pilvas buvo didelis, o as kuda, tai dirzas tikrai padedavo, nes be jo atrodydavo, kad labai pilva tempia zemyn. Kazkaip su dirzu lyg ir pilvukui saugiau budavo, tox lyg "pacementuotas" buvo. Del striju, tai dirzas nera vienintelis gelbetojas. As nuo 4-5 menesio kasdien vakare pilva tepiau aliejumi ir jokiu striju! Girdejau, kad toms, kuriu vaikutis gana zemai, nelabai patogu segeti dirza, nes vaikuciui nepatinka - jis labai muistytis ima. Cia individualu.
Atsakyti
QUOTE (Jurgyte @ 2004 05 09, 18:31)
As dirza nesiojau nuo kokio 7 men. Pilvas buvo didelis, o as kuda, tai dirzas tikrai padedavo, nes be jo atrodydavo, kad labai pilva tempia zemyn. Kazkaip su dirzu lyg ir pilvukui saugiau budavo, tox lyg "pacementuotas" buvo. Del striju, tai dirzas nera vienintelis gelbetojas. As nuo 4-5 menesio kasdien vakare pilva tepiau aliejumi ir jokiu striju! Girdejau, kad toms, kuriu vaikutis gana zemai, nelabai patogu segeti dirza, nes vaikuciui nepatinka - jis labai muistytis ima. Cia individualu.

Sveikute Jurgyte.

Gal galetum patarti, koki aliejuka naudoti? Kad tu striju nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Ivoncikas @ 2004 05 10, 09:45)
Atsakyti
QUOTE (Ivoncikas @ 2004 05 10, 02:45)
Sveikute Jurgyte.

As ne Jurgyte, bet ikisiu savo trigrasi tongue.gif
As tai naudojau Chicco Mamma Dona aliejuka, striju kol kas nera, gal ir po gimdymo neatsiras (tfu, tfu, tfu), nors jei ziurint pagal paveldimuma pas mama ir sese pilna striju g.gif
Atsakyti
Kai uzsidejau dirza, nebeskauda apendikso ir tvirtesne jauciuosi. thumbup.gif Tik dar dazniau sisiot noriu (gal dirzas pusle paspaudzia? g.gif )
Atsakyti
aš nešioju diržą-kelnaites su imontuotu dirzu. Pirkau eurovaistinej, italiskas mazdaug 50 Lt. Man atrode labai didele kaina, bet esu labai patenkinta ir neisivaizduoju, kaip be jo galejau gyvent iki šiol.

rolleyes.gif
Turėjau ir kitą tiesiog diržą prieš šį. Tai visai netiko. Kildavo į viršų, trukdė sėdėt.
Šias kelnaites nešioju nuo 27 sav. tongue.gif
Atsakyti