Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(rencew @ 2006 02 14, 22:46)
Paskolinčiau, bet dabar jau esu paskolinus kitai mamytei smile.gif

NU va,pavėlavau doh.gif NIeko tokio,isigysiu tą dirželį ir kai jau man pačiai nereiks,galėsiu padėt ir aš kitoms mamytėms nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 15, 00:35)
NU va,pavėlavau doh.gif NIeko tokio,isigysiu tą dirželį ir kai jau man pačiai nereiks,galėsiu padėt ir aš kitoms mamytėms nestuke.gif

matai, dabar dar nieko neperduodu, tik skolinu, nes dar galvojam kaip čia Justui sesę užfundijus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2006 02 15, 18:35)
matai, dabar dar nieko neperduodu, tik skolinu, nes dar galvojam kaip čia Justui sesę užfundijus smile.gif

tai mes irgi vienu neapsiribosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2006 02 13, 15:47)
Sakau, nepamenu, bet makėjau apie 40lt, ir ten buvo lyg 2 dydžiai. Nepergyvenk, viskas ten su lipdukais, kol mažas pilvas- susiaurinsi, kai bus didelis- prapalatinsi

o tas patogus universalus diržas - kokios firmos ir kur jų pirkt būna?
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 02 15, 20:30)
o tas patogus universalus diržas - kokios firmos ir kur jų pirkt būna?

su juo patogu tik vaikščioti, o pirkau prieš 2 metus Kalvarijų gatvėje esančioje Eurovaistinėje
Atsakyti
Pasirodo, nebetelpu į draugės paskolintą diržiuką..... blink.gif augam nestuke.gif biggrin.gif

ATRADIMAS: "Būk mama" turi tokių universalių diržų, apie kuriuos mes čia kalbam, kainuoja 43 Lt. BET nono.gif Toje pačioje Kalvarijų g., ten, kur "Maxima", Žalgirio st., yra "Eurovaistinės bazė". Joje TOKS PAT diržas kainuoja 30 Lt. doh.gif Aš nusipirkau iš karto 2 dydžio (kad į nėštumo pabaigą netektų ieškotis trečio diržiuko hihihi.gif ).

Diržas universalus "Gerda", latvių firmos TONUS ELAST. good.gif Po gimdymo irgi bus galima nėšiotis (užsidėjus atvirkščiai).
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2006 02 21, 20:03)
Pasirodo, nebetelpu į draugės paskolintą diržiuką.....  blink.gif augam  nestuke.gif  biggrin.gif

ATRADIMAS: "Būk mama" turi tokių universalių diržų, apie kuriuos mes čia kalbam, kainuoja 43 Lt. BET  nono.gif Toje pačioje Kalvarijų g., ten, kur "Maxima", Žalgirio st., yra "Eurovaistinės bazė". Joje TOKS PAT diržas kainuoja 30 Lt.  doh.gif Aš nusipirkau iš karto 2 dydžio (kad į nėštumo pabaigą netektų ieškotis trečio diržiuko  hihihi.gif ).

Diržas universalus "Gerda", latvių firmos TONUS ELAST.  good.gif Po gimdymo irgi bus galima nėšiotis (užsidėjus atvirkščiai).

tai tas universalus diržas irgi yra kelių dydžių? Tai dabar tą universalų pagal dabartinius išmatavimus jei nusipirksiu,tai ar man jo užteks iki gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 21, 21:39)
tai tas universalus diržas irgi yra kelių dydžių? Tai dabar tą universalų pagal dabartinius išmatavimus jei nusipirksiu,tai ar man jo užteks iki gimdymo?

Yra dviejų dydžių: 1 ir 2.
1 - tai, kai apimtis po pilveliu 80-100 cm;
2 - tai, kai apimtis po pilveliu 100-110 cm.

"Eurovaistinėje" yra matavimosi kabina, taigi, užeisi ir ramiai pasimatuosi, išsirinksi pati, kuris tiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai tada labai gerai,kad yra matavimosi kabina.O ties kuria vieta po pilvu reikia matuotis apimtis? nes man gydytoja sakė išsimatuot juosmes(t.y.per patį pilvą)apilmtis ir tada eit pirkt.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 21, 22:41)
O tai tada labai gerai,kad yra matavimosi kabina.O ties kuria vieta po pilvu reikia matuotis apimtis? nes man gydytoja sakė išsimatuot juosmes(t.y.per patį pilvą)apilmtis ir tada eit pirkt.

Juosmens apimtį reikia matuot, jei pirksi diržą ant pilvo. O jei po pilvu - tada ir apimtis atitinkama biggrin.gif
Atsakyti
tai taip išeina kad vos ne klubus reik matuotis? Sudėtinga man su tais visais matais...
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 21, 23:22)
tai taip išeina kad vos ne klubus reik matuotis? Sudėtinga man su tais visais matais...

matai, kam gi tau matuotis per pilvą, jei tas diržas eina po pilvu. Nepergyvenk, nueisi į kabiną ir ramiai išsimatavusi išsirinksi smile.gif
Atsakyti