Nežinau kaip kitom, bet man tai diržas labai padėjo. Nusipirkai jį gan anksti, prieš tai labai ilgai rinkausi,svarsčiau kas geriau ar platus ar siauras diržas ar prilaikančios kelnaitės.Tikriausiai įgrisau pardavėjoms EURO vaistinėje,nes vis ėjau ir klausinėjau, laukiau naujų prekių. Paskui įkalbėta mamos (sakė kiek tu gali rinktis) nusipirkau Kotrynoje siaurą diržą už 69 lt.. Grįžus namo jau žadėjau nešti jį atgal, nes buvo nupiešta, kad jis daugiau skirtas nugarai prilaikyti.Nusiminusi, kad eilinį kartą nusipirkau ne tą ką reikia atidėjau jį į šalį. Po kelių savaičių, kai nuo nuolatinio sėdėjimo prie rašomojo stalo (reikėjo ruoštis egzaminams) pradėjo vis dažniau skaudėti nugarą, pabandžiau užsidėti tą diržą ir likau maloniai nustebinta, nes skausmas praėjo. Kai tik pradėdavo skaudėti užsidėdavau nors ir neilgam nes mano lėliukas pilvelyje pradėdavo labai jau spurdėti. Vėliau, kai jau atšilo orai, grįžo vyras iš jūros ir prasidėjo labai aktyvus gyvenimas supratau, kad be diržo būtų labai sunku. Mano vyras juokavo kad mane kažkas užvedė kai lėlę ir raktą išmetė. Tikrai labai daug vaikščiojau, nuvarydavau vyrą nuo kojų, o pati tik grįžus namo jau norėdavau vėl kur nors važiuoti. Manau, kad be diržo negalėčiau būti tokia aktyvi, nes kai vieną kartą pamiršau jį užsidėti ir visai dienai išvažiavom į Palangą, vakare grįžau pavargusi ir skaudėjo nugarą. Nuo to karto, jei pamiršdavau užsidėti, tai stengiausi mažiau vaikščioti.
Žodžiu, mano išvada būtų tokia: diržas tikrai reikalingas, tai ne reklama. Žinoma jų kaina gali kirsi tam kartui per kišenę, bet jis tikrai atsipirks, patikėkit. Tuo labiau, kad toks diržas kaip mano yra ir pogimdyminis, taip kad ir po gimdymo bus man naudingas. O ir mano gydytoja sakė labai gerai, kad nešioju, nes mano lėliukas labai judrus ir būtų sunku vaikščioti.