Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

na, nešiojau ir diržą, ir kelnaites. Buvo laikas, kad be jų negalėjau ilgiau būti. Labai patogu, nugaros neskauda, vaikučio padėtį pareguliuoja, padeda strijų išvengti. Taigi nuoširdžiai patariu. Be to, po gimdymo diržą stipriai susiveržus nugaros skausmus galima susimažinti. wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
as nebenesioju dizro  :-/
Atsakyti
as nebenesioju dizro  :-/

paskutines dvi savaites aš taip pat jo nenešiojau. Pilvas ir taip nusileidęs žemyn būna ;D
Atsakyti
as irgi svetur, bet radau dirza znok, nors baisiai uzsleptas buvo  ;)
Atsakyti
Labas mamytes ne Lietuvoj biggrin.gif
As pasakysiu savo nuomome apie dirzus skirtus nesciosioms. Pagimdziau kol kas tik viena kudiki, bet dirza nesiojau ir ji tikrai kita kart nesiosiu wink.gif, nes dirzai ne siaip sau daromi, jie prilaiko pilva, neleidzia taip smairkiai vaikui judant tampytis odai, lengviau pilveli nesti.
Taure tu aisku neisizeisk, bet nuotraukoje maciau, kad tavo pilvelis gana didelis ir dirzas tau tikrai palengvintu tiek pasivaiksciojimus ir namu ruosa wink.gif
Tai neisigaskite ton dirzo, tai tiesiog tokie triusikai su placia standzia juosta.
Sekmes gimdant ;D
Atsakyti
urte, as turiu ir tas kelnaites ir dirza. viska nesiojau, buvo labai patogu. bet va, kai isbere man pilva baisiai, tai nustojau nesiot ta dirza. labai suto per karsti. o dabar jau kazkaip ir tingiu ji mautis, bet gal vertetu  :-/

Atsakyti
p.s pilva bere ne del dirzo, bet jo teko atsisakyti, kad dar labiau nepablogetu del sutimo. bet jauciu ryt jau vel uzsimausiu ji  ;D
Atsakyti
Nori Taure dar viena patarima duosiu. kai pagimdysi, o tai jau kiek zinau greit wink.gif, butinai nesiok "triusikus" skirtus po gimdymo irgi su placia apverziancia juosta viso pilvo srityje. Ju yra pirkti netgi turguje. Labai reikalingas dalykas, nes suspaudzia pilva ir jis greiciau traukiasi, neispliara ir t.t.
Tik pirkdama ziurek kad kelnaites butu medvilnines, o pats dirzas elastinis ;D
Sekmes didziausios.
Atsakyti
Nori Taure dar viena patarima duosiu. kai pagimdysi, o tai jau kiek zinau greit wink.gif, butinai nesiok "triusikus" skirtus po gimdymo irgi su placia apverziancia juosta viso pilvo srityje. Ju yra pirkti netgi turguje. Labai reikalingas dalykas, nes suspaudzia pilva ir jis greiciau traukiasi, neispliara ir t.t.
Tik pirkdama ziurek kad kelnaites butu medvilnines, o pats dirzas elastinis ;D
Sekmes didziausios.

ahaaa, tik as isigysiu specialu dirza po gimdymo. turiu as tas kelnaites, jei patiks, ir jas nesiosiu.
Atsakyti
dabar skaitau jusu postus apie tuos dirzus ir galvoju, o kodel as jo nenesiojau, o jokio diskomforto nejauciau, nors "laksciau" iki paskutines gimdymo dienos, kas ivyko tik 41,5 sav. svoris irgi didelis buvo 77 kg. (priaugtu-22!)  ir paskui tik tuoptelejo:) taigi mano dzinsiukai (tiksliau sakant -visi dzinsai) buvo su labai placia juosta, ne medziaga bet kokia, o butent elastine tokia gan kietoka netgi. taigi jie ir budavo arba skalbimo masinoj arba ant manes..smile.gif tai matyt jie ir atliko ta finkcija. todel jie ir buvo man lyg antra oda .  ;D ane?smile.gif
Atsakyti
une, mano irgi dzinsai tokie  ;D to dirzo pasigesdavau , kai uzsidedavau vasarines kelnes, kurios neprilaike pilvo. o su dzinsais rimtai to dirzo nereik  :smile.gif
Atsakyti
Gerai jums ten, Amerikoj. Džinsai nėščioms, suknelės ir dar galas žino kas... Pas mus tik didelį š... gali rasti. Baisūs visi rubai, kaip karas, o jei koks padoresnis tai kaina  :smile.gif.
Vakar žiūrinėjau diržą ir kelnaites (tiesa pasakius tai ten visi babos pantalonai). Diržas 70 litų, kelnaitės latviškos 48, bet mano dydžio nebuvo, o kelnaitės Mama Dona tai 106 litai. Ot kur biznį daro. Pasirinkimo mums tai nėra, vis tiek reikia pirkt  :-/
Atsakyti