Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

man dirzas labai patogus dalykas, nes pilvas toks issikises ir sunkus, tai tas nors prilaiko ji. bet beda, dabar negaliu jo nesioti, nes gi ta alergija  :-/
Atsakyti
Kazkur girdejau kad ji reikia detis gulint, bet man atrodo kad as puikiai uzsidedu ir stovint.  

Kai pirkau diržą ir pardavėja pasakė,kad jį reikia dėtis gulint lovoje,aš labai skeptiškai į tai pažiūrėjau ir neatkreipiau didelio dėmesio. Bet kai pirmą kartą su diržu nuėjau pas gydytoją ir kai ji mane apžiūrėjo, atsikėliau ir norėjau sektis jį stovėdama, ir sesutė ir gydytoja vienu balsu liepė gultis ir dėtis diržą TIK gulint. Dabar neprisimenu kodėl, bet argumentai buvo svarūs.
Atsakyti
Na va as irgi girdejau kad gulint reikia detis, bet vaistinej pasiteiravau, sake negirdejo tokiu dalyku. As labai issigandau, galvoju jei gulint detis tai jei kur viesoj vietoj uzsimanysi i tulika tai kaip paskui uzsidet?
Atsakyti
Kai buvau nėščia pirkau nėščiųjų kelntaites, kurios kartu su diržu. Vat vaistinėj man liepė jas dėtis gulint. Tais ypatingai retais atvejais kai aš jas dėvėdavau, tai tikrai man būdavo lengviau užsimaukšlint jas gulom. Bet realiai tai man tai buvo pinigai į balą, nes puikiai išsiverčiau be jokių diržų ir kelnaičių. Tei daiktai mane labiau nervindavo, nesijausdavau patogiai.
Atsakyti
Manau dirzas (ar kelnaites) dar ne vienai nepakenke. Svarbiausia ismokti teisingai uzsideti ir priprasti. Man jis stebuklingai pasalino nugaros skausma, ypac jei daug judi, taip pat prilaiko gimda, ypac jei lelius didelis, ne taip issitaso raumenys, lieka elastingi, todel sumazina striju tikimybes, kurios - issitasiusiu raumenu pasekme. Kam tiems raumenims toks kruvis, jei galima jiems padeti ji prilaikyti? Negana to, tiesina laikysena.
O uzsideti tiek kelnaites, tiek dirza reikia butinai gulimoj padety, gaila, kad vaistininkes tingi paskaityti ant ipakavimo ir skleidzia marazmus. Nes stovint su nukarusiu pilvu neuzsidesit teisingai, uztat jausit diskomforta, o ir naudos bus nulis.
Atsakyti

Bet realiai tai man tai buvo pinigai į balą, nes puikiai išsiverčiau be jokių diržų ir kelnaičių. Tei daiktai mane labiau nervindavo, nesijausdavau patogiai.

Laiva,

Matyt netinkamus turejai. Jei butum rinkusis "pagal save", o ne bele tik kad nusipirkt kazka panasaus, tai patikek, butu patike nesiot, nes siaip ar taip dirzas ar kelnaites prilaiko pilva wink.gif.
Atsakyti
Shiandien uzhlekiau pas gydytoja, per skuba pamirshusi tuos dirzhus, tai gavau velniu. Ji dar karta pabrezhe, kad be neshchiuosios korsazho (t.y. ar dirzho, ar kelnaichiu su dirzhu) ne kojos ish namo nekelchiau. Zhinoma, man ji taip primigtinai liepia neshioti, kad vaikutis dar labiau nenusmuktu (nes ir taip zhemai), bet shiaip, manau, prevencishkai tai butu naudinga kiekvienai, nors nera labai patogu ir malonu...
Jei jau tiek visko neshtumo metu atsisakome ar darome truputi prisiversdamos, del savo pachiu ir kudykiu geroves, tai gal ir tuos su dirzhiais susijusius nepatogumus belieka pakenteti? Juk tikrai nepakenksim sau, tik padesim wink.gif.
Jei skaitet mano pirma zhinute, rashiau, kad mano manymu tie dirzhai - tik kankinimo irankis. Va kaip viskas apsisuko, kad pati supratau, kad jie sukurti musu gerovei, o ne kankinimams ;D.
Atsakyti

Laiva,

Matyt netinkamus turejai. Jei butum rinkusis "pagal save", o ne bele tik kad nusipirkt kazka panasaus, tai patikek, butu patike nesiot, nes siaip ar taip dirzas ar kelnaites prilaiko pilva wink.gif.

Kuzia, tai pagal ką aš jas, tavo manymu, rinkausi ??? Aišku, kad pagal save  :) Jos man tiko, tik pabuvus kokį pusvalandį su jom neberasdavau sau vietos kaip pasidarydavo nepatoogu. Nešiojau jas tik paskutinę savaitę prieš gimdymą, nes labai mėgstu pasivaikščiojimus, tai kai ištrepsėdavom valandai-dviems tada būdavau su jom. Prisimiau, kad kadangi nėščia buvau šaltuoju metų laiku, tai aš nešiojau pėdkelnes. Buvau radus IKI parduotuvėj su įsiuvu pilvui, tokias tvirtas, tai buvo labai patogu ir pakankamai gerai prilaikydavo.
Atsakyti
 Laiva,
tu tik nepyk, bet vistiek kazka ne ta nusipirkai. Asmeniskai as tai net nezinau, gal kokias 10 pasimatavau. Butent 10-osios taip patiko, kad nebenorejau nusimaut. Beje, jos buvo ir brangiausios. Su pirmu vaiku tai skolinta korsaza nesiojau, nes nelabai budavo. Tai va jisai man daugiau maise negu padejo. Todel ir laikausi tokios nuomones, kad dirza ar kelnaites su guma reikia rinktis taippat kruopsciai, kaip perkant nepigu apatini trikotaza.
Atsakyti
Kuzia, a ko čia pykti ??? smile.gif Yra kaip yra, tau tiko, man ne, tu radai, aš ne.. wink.gif Prisipažinsiu sąžiningai, nesitrankiau labai po parduotuves jų ieškodama. Buvau gal kokiose trijose. Pasirinkimo, beje, didelio irgi nemačiau. Kainos nepamenu, bet kiek dar atmintis neša šimto neperlipo, bet kažkas panašaus. Pakankamai brangūs, kaip kažkas juos pavadino, triusikai  ;D Na realiai nejaučiu jokios žalos (ir naudos irgi) tame, kad jų nenešiojau (tik žalą, kad juos pirkau  ;D, bet neužilgo bus perleisti draugei). Mano akušerė ir gydytoja lygiai taip pat žinojo, kad nenešioju nei diržo nei tų kelnaičių ir primygtinai nereikalavo, nors jų nuomonė man buvo svarbi ir aš jų teiravausi šiuo klausimu. Ech, bala nematė, gal ir netinkamus nusipirkau, bet ačiū Dievui man jau jų nebereikia  ;D
Atsakyti
Manau dirzas (ar kelnaites) dar ne vienai nepakenke. Svarbiausia ismokti teisingai uzsideti ir priprasti. Man jis stebuklingai pasalino nugaros skausma, ypac jei daug judi, taip pat prilaiko gimda, ypac jei lelius didelis, ne taip issitaso raumenys, lieka elastingi, todel sumazina striju tikimybes, kurios - issitasiusiu raumenu pasekme. Kam tiems raumenims toks kruvis, jei galima jiems padeti ji prilaikyti? Negana to, tiesina laikysena.
O uzsideti tiek kelnaites, tiek dirza reikia butinai gulimoj padety, gaila, kad vaistininkes tingi paskaityti ant ipakavimo ir skleidzia marazmus. Nes stovint su nukarusiu pilvu neuzsidesit teisingai, uztat jausit diskomforta, o ir naudos bus nulis.

user posted imageVija,pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu, sutinku 100%, lyg pati būčiau rašiusi.user posted image
Atsakyti
Man tai visai patogus atrodo :-/.. Tik uzsidet sudetinga pastaruoju metu..

Atsakyti