Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

miskouoga, siulyciau pasiziureti dirza nesciosioms - kainuoja apie 35 lt, ne taip baisiai atrodo kaip tie "pantalonai" (ir as buvau pakraupus) be to, mano nuomone jis geriau prilaiko negu tos kelanites, nes cia guma platesne, ir tvirtesne, bo to galima reguliuotis dydi, o kelnaites visada vienodo dydzio sad.gif Be to, vaistininke dave gera patarima - po gimdymo ta dirza apsuki (nugara platesne) ir dediesi placiaja dalimi ant pilvo - korsetas po gimdymo smile.gif zodziu, apsimoka smile.gif
Atsakyti
miskouoga, siulyciau pasiziureti dirza nesciosioms - kainuoja apie 35 lt, ne taip baisiai atrodo kaip tie "pantalonai" (ir as buvau pakraupus) be to, mano nuomone jis geriau prilaiko negu tos kelanites, nes cia guma platesne, ir tvirtesne, bo to galima reguliuotis dydi, o kelnaites visada vienodo dydzio sad.gif Be to, vaistininke dave gera patarima - po gimdymo ta dirza apsuki (nugara platesne) ir dediesi placiaja dalimi ant pilvo - korsetas po gimdymo smile.gif zodziu, apsimoka smile.gif

Ziema, o tu jau turi tokį diržą? Kas gamina? Kur pirkai?
Atsakyti
As nesciosios kelnaites su dirzu nesiojau nuo 6-to men. Kainos dabar jau tiksliai nepamenu (40-50litu, uzsisakiau Kaune, Sauletekio vaistineje). Kadangi pilvas buvo tikrai nemazas, tai man tos kelnaites labai padejo.
Atsakyti

Nusipirkau vakar tikriausiai tokį diržą apie kokį čia rašei. Mokėjau 49 litus Akropolio Euro vaistinėj.  Vakare užsidėjau, pavaikščiojau, visai nieko. Rodos nesmunka ir kai pasėdi viskas gerai. Tik leliukas matyt baisiai supyko, kad jį suspaudžiau. Kaip pradėjo spardyt ten kur tas diržas pilvą prilaiko.
Atsakyti
as irgi vakar pirkau, bet ortopedijos vaistinej,nes ten ir pamatuoja,tai mokejau lyg ir 52.
o va dar kai gydytojas parode kaip uzsidet tai isvis esu patenkinta,siandien vaikstau ir kaifuoju,nes man jau kazkaip labai sunku budavo vaiksciot,labai jau ta pilva i apacia tempdavo,nors atrodo dar toks nedidelis,tai kas bus 9 men  ???
as pati kai bandziau detis,tai per daug suspaudziau,tai ir pati issigandau,kad vaikuciui bus blogai,tai va dabar zinau,kad ten vezrt nieko nereik visai,tik pacia pilvo apacia apjuosi graziai ir viskas laikos kuo puikiausiai,nes va gydytojas sake,jei suverzi,tai ir vaika juk suspaudi..o tas labai negerai  :(
Atsakyti
Nepirkit nieko Akropolio Euro vaistinej!!!!!Ten antkainiai nezmoniski, tas pats dirzas (nes ir as ten is pradziu ziurejau) pvz pasilaiciu prie maximos Euro vaistinej, kainuoja 36Lt (cia yra beje matavimosi kabina jei kad idomu), o fabijoniskiu Camelia atrodo ar kokia vaistine kur iki irgi apie 36 kainuoja, Zalgirio ir Kalvariju sankryzoj, prioe Media Euro vaist - 35Lt.Tai vat, na bet nebesinervinkit, gaila kad tik dabar perskaiciau, bet gal kitoms pades. Beje, dirza dekites atsigulusios - ir patogiau ir maziaus neprispausit, nereikia jo verzti. As tiesiog siek tiek itempiu guledama ji, o kai atsistoju- nugara pakeliu siek tiek aukstyn, tada geriau pilva prilaiko ir nugara tiesi.Sekmes!
Atsakyti
Žinau, kad Akropolio vaistinė brangiausia, bet kitose neradau to diržo, o man jau žiauriai reikėjo. Šiaip tai stengiuos nieko ten nepirkt. Ir Akropolio Maximoj viskas daug brangiau, negu kitose Maximose. Akropolis-turistų lankymo ir pinigų melžimo vieta  ;D
Atsakyti
Pacios pigiausios prekes yra kalvariju vaistineje, nes ten yra baze. As irgi nupirkau dirza kazkur mieste, neatsimenu tik kur, bet uzejusi i kalvariju vaistine pamaciau ta pati dirza kazkur 10 lt pigiau ohmy.gif. Ir apskritai visa net kosmetika pigesne.
Atsakyti
Man 21 sav., gal jau reiktu galvoti apie dirza?
Maciau vaistinej ta latviska, kaip tik buvo 2-o dydzio, bet va nesugalvojau, ar man geras, ar ne, kaip ten tie dydziai?
Pries nestuma buvo liemuo 70 cm, klubai 97. Kazi koks dydis tiktu, gal kas yra panasiu ismatavimu?
Atsakyti
Tuos dirzus reikia matuotis, Eurovaistinese leidzia pasimatuot smile.gif As gal apie 15 nissimatavau kol tiko :smile.gif
Atsakyti
21 savaite.
Man drauge kaip tik atidave latviska dirza 2 dydzio, siaip tai gal man dar anksti, nes jokio poveikio nepajauciau.
O tu Linda paklausk, gal duotu pasimatuoti, nes siaip manau gan sunku nusipirkti nematavus.
Atsakyti
30sav.
ir ash nusipirkau ta latviska dirza 2 dydzio. Man tai kosmaras kaskoks, tas dirzas, nepatoju jau :-/, o ypac atsisest normaliai negaliu, nebent blogai ash ji uzsidedu, bet deduosi taip kai parode  >:(    ??? ??? ???
Atsakyti