Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

30sav.
ir ash nusipirkau ta latviska dirza 2 dydzio. Man tai kosmaras kaskoks, tas dirzas, nepatoju jau :-/, o ypac atsisest normaliai negaliu, nebent blogai ash ji uzsidedu, bet deduosi taip kai parode  >:(    ??? ??? ???

Jei nepatogu atsisest tai gal per zemai dedi.
Atsakyti
niu kad neperzemai ir pas gydytoja ash ta dirza buvau nusinesus, ir jinai taip pat uzdejus buvo ??? is vistiek per ta vieta kur lipockes eina labai jau spaudzia kai atsisedi  :-/  isbandziau ash ji visaip detis ir niprokur, nepatogus jis man, o beto ir lelka kai tik uzsidedu tai pradeda spardytis kiek tik gali  ;D
Atsakyti
niu kad neperzemai ir pas gydytoja ash ta dirza buvau nusinesus, ir jinai taip pat uzdejus buvo ??? is vistiek per ta vieta kur lipockes eina labai jau spaudzia kai atsisedi  :-/  isbandziau ash ji visaip detis ir niprokur, nepatogus jis man, o beto ir lelka kai tik uzsidedu tai pradeda spardytis kiek tik gali  ;D

Man tas diržas tai labai patogus, kai su juo vaikštau, visai neskauda nugaros. O kai neturėjau diržo,tai  :'( iš skausmo.
Gal tau reikia priprast. Pirmą dieną, kai užsidėjau, tai šiek tiek nepatogumo buvo ir leliukas spardė ten, kur tas diržas po pilvu buvo. Matyt supyko ;D. Bet dabar mes abu labai pripratom prie diržo.
Atsakyti
O man gydytoja liepe nuo siandien visai nebenesioti dirzo, kad vaikeliui niekas netrukdytu nusileisti i pilvo apacia(36sav) Keista, ar tikrai tas dirzas trukdo ohmy.gif
Atsakyti
na as tai jokio dirzo nei pirkau, nei nesiojau... Buwau nusprendusi pirkti, tai Maximoje Eurovaistineje issimatavau bene 10 tu dirzu ir kelnaiciu, bet gale nusprendziau, kad man nepatogu ir viskas... Nieko neskau, gal su juo ir geriau, ir patogiau, bet man kazkaip viskas praejo ir be jo gerai, nors pilvas buvo gana didelis ir svoris nemazas (priaugau 24 kg) wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Nusipirkau ir as ta dirza. Siaip tai butu buves pakankamai patogus, bet va su lialium niekaip nesutariau.Vos tik uzsidejus prasidedavo toks protestas su pasispardymais i pusle  [smiley=ciaas.gif]ir dar kur zemiau. [smiley=bud.gif]. Kentejau kentejau, ir galu gale nusileidau vaikuciui...
Nu va , galvoju lepinu jau dar negimusii... Atsirugs man gal.
Bet neblogai jauciuosi ir be dirzo.
O del striju, norejau paklausti kada jos isryskeja? Kai tik pagimdai, ar po kiek laiko?
Brrr.. nelabai ju noreciau, bet mano mama visa strijuota, svorio priaugau 15 kg ir dar ne pabaiga, toks turbut ir mano likimas..
Sekmes!
Atsakyti
As vakar buvau pas savo gydytoja. Man 21.5 savaites. Priaugau apie 6-7 kg. Sake dirza nesioti man dar anksti.
Atsakyti
Vakar gavau dovanų tą diržą iš neseniai gimdžiusios draugės,bet man dar anksti nešioti jį.Matavausi,tai visai patogus pasirodė.Mano ūgis 176 cm.,svoris maždaug 74 kg.,tai ten 2 dydžio ir gerai tiko.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Nusipirkau ir as ta dirza. Siaip tai butu buves pakankamai patogus, bet va su lialium niekaip nesutariau.Vos tik uzsidejus prasidedavo toks protestas su pasispardymais i pusle  [smiley=ciaas.gif]ir dar kur zemiau. [smiley=bud.gif]. Kentejau kentejau, ir galu gale nusileidau vaikuciui...
Nu va , galvoju lepinu jau dar negimusii... Atsirugs man gal.
Bet neblogai jauciuosi ir be dirzo.
O del striju, norejau paklausti kada jos isryskeja? Kai tik pagimdai, ar po kiek laiko?
Brrr.. nelabai ju noreciau, bet mano mama visa strijuota, svorio priaugau 15 kg ir dar ne pabaiga, toks turbut ir mano likimas..
Sekmes!

Nebijok, jų gali ir nebūti. Aš po dviejų nėštumų, jų neturiu. Nežinau nuo ko čia priklauso. Ir dar žinau, kad svoris augtu palaipsniui, tolygiai, o ne staigiai, tada sako persitempia oda. ;D
Atsakyti
as jau pagimdziusi (pries 4 sav.) ir dirzo nenesiojau ir striju ant pilvo ar klubu neturiu, nors buvau priaugusi ne taip jau mazai - apie 17 kg.  Bet uztat yra striju ant krutines  :-/
Atsakyti
na merguches, jei kamuoja skausmai apacioj (kaip man) butinai nusipirkit; va dabar sau sedziu apsijuosus su latvisku dirzu ir lyg geriau  :smile.gif tik kai paskaitau, kad kituos miestuos po 15 issimatavot, tai ka as zinau  :smile.gif pas mus miestely pavadinimu klaipeda maximos eurovaistinej turejo tik 1 ir 2 dydzio latvisku, tai man 1 pritiko  tai ir pasiemiau:) o siaip dar planavau i ortopedijos parduotuve mazvydo alejoj nulekti, tai gal klaipedietems, kurios ieskos, bus naudos is mano zinutes  ;)
Atsakyti
25 sav.
mano gydytoja primygtina ireikalavo, kad as nusipirkciau ta dirza (nors nesioju tas kelnaites su tokia tampria guma) ir pas ja ateiciau visada ta dirza uzsidejus . gal as nemoku uzsidet ar ka.. susidedu ta dirza po pilvu bet jis atsisedus uzsikelia ant pilvo tai baisu kad vaikucio neuzspaustu ir nepatogus koks. gal reiks man prie tu kelnaiciu grizt jos normalesnes gla ir vaikuciui geriau o del tu striju mat jas velnias. vis tiek nuoga tik pries vyra stoviu kuris nei zino kas tas yra nei jam tai trukdo  wink.gif
Atsakyti