Nestumo metu nesiojau korseta (kur su kelnaitem) , sako, jie geriau laiko nei dirzai. Nesiojau iki devinto menesio, paskui buvo kazkaip nebepatogu, spaude, labiau norejosi begioti "pas nykstukus"... O siaip korsetas tikrai neblogas daiktas, su juo ne taip skaudedavo nugara, kas del striju - tper nestuma ne vienos nebuvo ant pilvo, keletas atsirado iskart po gimdymo, nes pilvo oda labai greit traukesi. O korsetas po gimdymo nera toks veiksmingas kaip reklamuoja - pilvas siaip ar taip susitrauks, jei nedarysi pratimu, vis tiek liks ne toks, koks buvo, be to, nepatartina po gimdymo spausti gimda, ir, patikekit, visai nesinori ...
Dani, tau turbut buvo darytas Cezaris? Nejaugi galima spausti korsetu susiuta pilva? Man isvis idomu kaip po Cezario kabancio pilvo atsikratyti? Mankstintis turbut nelabai imanoma kol siule neuzgyja...O beje kiek laiko gyja?
Aš irgi nešiojau korsetą - diržą. Labai patogu. Pasitrinkti tikrai sunku buvo. Vaistinėse daug lenkiškų privešta, vienas vienoks, kitas kitoks, Sunku apsispręsti kokį pirkti kai net neisivaizduoji kaip jį nešioti, kuris bus patogesnis ir pan.
Bet mano gydytoja patarė pirktis lietuvišką. Pirma galvojau, kad lietuviškas bus paskutinėj vietoj pagal patogumą, juk dabar tiek daug gerų prekių priveža iš užsienio! Bet man buvo atvirkščiai - jis yra ne tik korsetas, bet ir diržas, prilaiko visą pilvą ir iš apačios šiek tiek irgi "pakelia". Išties labai patogu. Kai kartais pamiršdavau užsidėti, tai atrodydavo, kad eini, ir vaikelis teliuškuoja ten tavo pilve ir trankosi į sieneles
[smiley=brake.gif]. Nešioti šitą diržą man patarė nuo 5-6 mėn. O jų įsigyti galima Vilniuje Kęstučio gatvėje, Ortopedijos klinikoje (atrodo taip vadinasi). Kaina 80 Lt.
O po gimdymo irgi diržai labai gerai. Prilaiko ir suveržia pilvą.
Tiesa, jo reikia neilgam - savaitei, dviem.
Žinau, kad dar būna diržai, kurie tinka ir nėščiai, ir po gimdymo. Bet atsiliepimų apie juos negirdėjau.
[smiley=smiley5.gif]

[smiley=brake.gif]. Nešioti šitą diržą man patarė nuo 5-6 mėn. O jų įsigyti galima Vilniuje Kęstučio gatvėje, Ortopedijos klinikoje (atrodo taip vadinasi). Kaina 80 Lt.
O po gimdymo irgi diržai labai gerai. Prilaiko ir suveržia pilvą.
Tiesa, jo reikia neilgam - savaitei, dviem.
Žinau, kad dar būna diržai, kurie tinka ir nėščiai, ir po gimdymo. Bet atsiliepimų apie juos negirdėjau.

As nesiojau ta dirza po pilvu. Gal nieko, bet manau patogesnes butu buve kelnaites arba tas lietuviskas dirzas, kur Ortopedijos klinikoje daro. Ten jau rimtesnis. Nors nepamenu, man lyg sake didesne kaina - apie 120 Lt.
taip.nesciai korsetas yra butinas.pilva prilaiko.leliaus tikrai nespaudzia.tik man labai nepatinka toki daigta nesioti.jei kur einu,tai ka darysi,reikia.bet namie man turi buti laisva.as negaliu.sita korseta ,kuri dabar nesioju,tai pirkau dar per pirmaji nestuma.ir mokejau rodos iki 40lt.o po gimdymo,tai jau anyta nupirko.ir mokejo 80lt.bet tas tai baisiausiai nepatogus.jis platus labai ir labai as su juo kankinaus.beje,po cezario.gydytojos pasiklausiau,tai sake,labai gerai ir butinai reik nesioti.taip,kad po cezario sekancia diena as ji ir nesiojau.[img]http://www.mainzelahr.de/smile/tiere/teddy01.gif[/img]
Budama nescia as taip pat nesiojau korseta - dirza, nugaroj platesnis, po pilvu siauresnis, su lipdukais sonuose ir priekyje, kad butu galima reguliuoti dydi. Tikrai patogus daiktas, be jo as negaledavau vaikscioti, kol pareidavau is darbo taip pradedavo durti pilva
. tiesa tas dirzas latviu gamybos, kainavo 38 litus. www.tonus.lv
Prikabinu kaip jis atrodo.

Prikabinu kaip jis atrodo.
As nei pieš gimdymą , nei po diržų ar korsetų nenešiojau-kažkaip nejaučiau poreikio, nes nugara tik retkarčiais pavargdavo. Strijų neatsirado, o pilvukas dabar yra ir pagrinde nuo sėslaus gyvenimo būdo ir polinkio lašiniukams kauptis būtent čia ir ant šonų >
Kai baigsiu maitint, tada pradėsiu galvoti apie sportus, jei darbas šitų problemų neišspręs.

o nuo kada ta dirza reikia pradeti nesioti ?? mano sekantis vizitas pas gydytoja 24 savaite, tai gal jau reikes pasidometi ? ar dar per anksti ???
tauriuk,jau nesiok,nugara maziau nuvarginsi ;)
dirza pradejau nesioti, kai suskaudo nugara, aisku taip ilgai laukti nereikejo :-[. nesiojau ta - platesni nugaroje. Paskui jis praverte ir po gimdymo. Taip vienu suviu du zuikiai
.

Korseta pirkau parduotuveje "Buka Mama" nes ten buvo galima pasimatuoti ir isirinkti tinkamiausia (ne taip kaip vaistinese: pasiemi ir bandai nuspeti - tiks ar ne) Isirinkau su kelnaitemis - labai patogu, atsisedu jis niekur nepakyla, nesisukineja, nereikia paskui taisytis, o guma tempiasi kartu su pilvu. O siaip daktare dar ji patare nesioti ne tik kad nugara neskaudetu, bet ir kad koju venos neuzsispaustu - kojos ne taip skauda.
Na cia ne i tema
Bet geras pavadinimas "Buka mama" [smiley=hah.gif] [smiley=hah.gif] [smiley=hah.gif]
Doma, turbut suklydai

Doma, turbut suklydai