as pirkau priesgimdyvines kelnaites, skirtas sumazinti kruviui apatineje nugaros dalyje ir pilvo prilaikymui. ne pati nzn ar man ju labai reikejo. gyd rekomendavo, nes daug svorio priaugau. siaip ir be ju visai gerai jauciausi, su jomis irgi gerai.kaina tai siaubinga 159litai. neisivaizduoju kaip ranka kilo pirkti

Tos kelnaites, kaip eilines kelnaites, tik ant pilvo uzsimaukslina
ir po pilvu ir per strenas eina tokia gumine juosta, kuri ir prilaiko pilvuka ir nugara.
I WC gali eiti kiek nori ,jos netrukdo.

ir po pilvu ir per strenas eina tokia gumine juosta, kuri ir prilaiko pilvuka ir nugara.
I WC gali eiti kiek nori ,jos netrukdo.

labas,
as irgi mastau apie dirza, kai kas ji vadina gorsetu nesciajai ...
Pirkti nenoriu, bet pilvuka prilaikau vaiksciodama
ir pavargstu labai.
Kai pirmaji nesiojau tai dejausi toki senoviska su raistukais. Kai kuris atvejais buvo gerai, bet ne visada... Buvo dideli gimdos apsitraukimai ir gyditoja prisakius griestai nesioti.
Dabar neliepe, o tik patare...tai ir neapsisprendziu ka cia daryti
as irgi mastau apie dirza, kai kas ji vadina gorsetu nesciajai ...

Pirkti nenoriu, bet pilvuka prilaikau vaiksciodama

Kai pirmaji nesiojau tai dejausi toki senoviska su raistukais. Kai kuris atvejais buvo gerai, bet ne visada... Buvo dideli gimdos apsitraukimai ir gyditoja prisakius griestai nesioti.
Dabar neliepe, o tik patare...tai ir neapsisprendziu ka cia daryti

Man irgi gydytoja liepe nesioti, kad maziau pilvukas kietetu. Nors man atrodo, kai su dirzu vaikstau tai ir kieteja daugiau. O kai nuimu vaikelis taip spardytis pradeda, atrodo, kad jis ten visas irgi suraisiotas butu
O del tos naudos as nezinau. Namuose nenesioju, nes vistiek jis man nepatogus. O nugara ar strenus ir su juo vaikstant ir be jo vaikstant paskausta. Zodziu ne toks jau didelis stebuklas
Net nezinau ka patarti.

O del tos naudos as nezinau. Namuose nenesioju, nes vistiek jis man nepatogus. O nugara ar strenus ir su juo vaikstant ir be jo vaikstant paskausta. Zodziu ne toks jau didelis stebuklas

QUOTE (Kuzia @ 2004 02 07, 09:03) |
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 07, 05:50) As ir nezinau dirzo esmes Tempe pilva, bet daugiau is vidaus - praejo. Ar jis del patogumo, ar del medicininiu priezasciu? Ir del patogumo ir del medicininiu priezasciu. Pirma nestuma ir as nejauciau poreikio prilaikyt pilva. Bet antraji..... Gal trigubai didesni pilva turejau ir be dirzo ne zingsnio. Net pusle spausdavo lelyte man. O su tuo dirzu buvo viskas ![]() |
tada pas mane labai jau mizernos medicinines priezastys, kad du nestumus be dirzo prabuvau ir daktarai net neuzimine apie toki stebukla

apie ta dirza jau senokai girdejau... bet pirmo nestumo metu as jo nenesiojau ... bet dabar galvoju kad vis tik reiks pabandyti blogiau neturetu buti vistik kazkiek pilvuka prilaiko....
As turejau (ir tebeturiu)
latviska dirza nesciosioms. Kai laukiausi pirmojo, tai labai jis man patiko, nors niekas nepatare nesiot, bet nusipirkau, nes pilvas labai zemai buvo ir norejosi man ji rankose nesti
Su dirzu buvau daug lengviau.
Dabar kol kas dar nereikia, bet veliau , matyt, vet teks panaudoti....

Dabar kol kas dar nereikia, bet veliau , matyt, vet teks panaudoti....
QUOTE (dalijona @ 2004 02 05, 11:01) |
jau laikas man įsigyti nėščiosios diržą, jaučiu pilvo tempimą žemyn, tačiau pirkimą vis atidedu, nes nežinau kokį produktą rinktis iš visos pasiūlos. Žinau , kad lietuviški prasti. Nieko yra latviški, dar mačiau itališkų. Ką patarsite? Norėčiau , kad diržo įtempimas būtų reguliuojamas, bet nemanau, kad tokių yra. |
Galiu tik pagirti lietuviskus "Ortopedijos technikos" dirzus. Matavausi pirmiausia latviska, tai kietas toks, normaliai neprigludo, o atsisedus visai nepatogu. O lietuviska kai uzsidejau, tai taip su juo ir isejau

as irgi isigijau latviska dirziuka (gydytoja rekomendavo) ir man jis visai patogus, tik neajuciu didelio poreikio ji kol kas nesioti, gal dar pilvuniukas nera labai didelis
siaip kiek nesiojau, tai puikiai prilaike pilvuka ir nieko niekur negrauze ir nespaude.
chao

chao
As va spintoj turiu ir gorseta ir dirza ir kazkaip
nelabai as juos nesioju, gal pilvas nera toks didelis
, nors jau 36 sav....
nelabai as juos nesioju, gal pilvas nera toks didelis
, nors jau 36 sav....