Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

cia tai suklydau  ;D  ex, velai rasiau labai miego norejau, dar mazius su savo pasakom neduoda ramybes, butinai bent pora pries miega reikia perskaityti reikia perskaityti  ;D
Atsakyti
jau laikas man įsigyti nėščiosios diržą, jaučiu pilvo tempimą žemyn, tačiau pirkimą vis atidedu, nes nežinau kokį produktą rinktis iš visos pasiūlos. Žinau , kad lietuviški prasti. Nieko yra latviški, dar mačiau itališkų.
Ką patarsite? Norėčiau , kad diržo įtempimas būtų reguliuojamas, bet nemanau, kad tokių yra.
Atsakyti
Sveikute wink.gif . As tai nuo 5 men. pradejau nesioti dirza, nes gydytoja patare, kadangi gimda siek tiek per zemai. Pirkau latviska, kuno spalvos su reguliuojamu itempimu. Siaip visai neblogas,tik gal baltas graziau butu , bet tokio nebuvo. Kaina apie 40 Lt.
Kartais zurnale "Pradziu pradzia" buna kuponas su 20% nuolaida parduotuveje "Buk mama".Tai siek tiek susitaupo tongue.gif !
Atsakyti
As irgi nesioju latviska su reguliuojamu itempimu, man vaistinej sake, kad paskui ir po gimdymo galesiu nesiot, tik reiks detis ta placiaja dalimi ant pilvuko.
Atsakyti
o kam jus juos neshiojate blink.gif ? As niekada nenesiojau, kai dukros laukiausi.. Ir shi nestuma nenesioju... Ir viskas gerai man su tuo pilvu...
Atsakyti
As ir nezinau dirzo esmes rolleyes.gif Tempe pilva, bet daugiau is vidaus - praejo. Ar jis del patogumo, ar del medicininiu priezasciu?
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 07, 05:50)
As ir nezinau dirzo esmes rolleyes.gif Tempe pilva, bet daugiau is vidaus - praejo. Ar jis del patogumo, ar del medicininiu priezasciu?

Ir del patogumo ir del medicininiu priezasciu. Pirma nestuma ir as nejauciau poreikio prilaikyt pilva. Bet antraji..... Gal trigubai didesni pilva turejau ir be dirzo ne zingsnio. Net pusle spausdavo lelyte man. O su tuo dirzu buvo viskas thumbup.gif
Atsakyti
Man tai pati gydytoja rekomendavo,nes kaip jau minejau anksciau-pas mane siek tiek gimda per zemai.Nors pati to labai ir nejauciu g.gif .Bet matyt gydytojai geriau zinot.
Atsakyti
Man labai jauciasi skirtumas kai neuzsidedu dirzo, daug greiciau pavargstu, paskausta nugara ir pilveli sunkiau nesti smile.gif O dirzas tarsi iremina visa laikysena, bet istiesu cia matyt individualu.
Atsakyti
As sia savaite isigijau dirza,nu nerealiai geras daiktas nebejauciu nei nugaros nei sternu skausmo ir pilvuka gerai prilaiko,tik kad leliokui is pat pradziu nepatiko labai jau muistesi ,o dabar jau priprato,taip kad tikrai patariu kas dar abejoja ar pirkt ar ne smile.gif
Atsakyti
As tai pirkau chicco firmos dirza, tai tartum kelnaites, po pilvu guma plati, bet pakankamai laisva, kad butu kur dar plestis... o ant pilvelio uzsitraukia, kaip medvilnines kelnaites... kadangi nestumas mano ziema, tai labai patiko... pilveliiui silciau wub.gif kainavo apie 70lt. siaip tai gydytoja patare nusipirkti... Nusipirkau ji kai buvo gal 4,5 nestumo menuo, ir buvo pradejusi apsitraukineti gimda.. Su dirzu daug langviau, ne taip greit pavargsti, ne taip tas pilvas issitampo, o ir apsitraukimu sumazejo zymiai.. ir dabar ta pti tebenesioju.. Esu patenkinta... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu ir as nesciosios dirza silimpoma lipuku. Buvau ir uzsidejusi. Bet nelabai man jis patogus rolleyes.gif . NOrs ir neverziau labai, bet uzsidejus oro pradejo trukti. Taip ir guli nenaudojamas biggrin.gif . Matyt netinka jis man sad.gif .
Atsakyti