Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

O as be dirzo visa neshtuma pravaiksciojau (panasu kad ir dabar jo nebepradesiu nesiot laugh.gif) nepatogu man buvo su juo ir tiek rolleyes.gif nors ir pilvuza dideli uzauginus esu wink.gif
Atsakyti
cia gal biski ne i tema bet vistiek unsure.gif
ar po gimdymo ruosiates kokius dirzus nesiot?
Atsakyti
QUOTE (balionas @ 2004 05 05, 23:14)
cia gal biski ne i tema bet vistiek unsure.gif
ar po gimdymo ruosiates kokius dirzus nesiot?

Jau isaugau savo neshtukes dirza, kazkaip neprisiruosiu naujo nusipirkti rolleyes.gif . O po gimdymo tai tas pats man tiks thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 06, 08:05)
Jau isaugau savo neshtukes dirza, kazkaip neprisiruosiu naujo nusipirkti rolleyes.gif . O po gimdymo tai tas pats man tiks thumbup.gif .

O tai Viksreli kaip cia suprast isaugai, cia nebesueina
jau? O po gimdymo tai turbut ta pati desies tik kur nugara
budavodabar ant pilvo?
As tai po gimdymo nusipirkau elastini binta, cia pradziai, o
po to ziuresiu, kas man bus patogiau ir kokio dydzio reiks..
Atsakyti
Na, as be korseto nestumo neisivaizuoju g.gif
Mano korsetas-kelnaites, kurios yra tamprios ir turi dirzus nugaroje ir po pilvu. As jas pirkau kai laukiausi pirmo vaikucio. Tuomet mokejau labai daug, bent jau tada taip atrode, 120 lt. Bet tikrai nesigailiu. Su pirmu vaikuciu jas pradejau nesioti nuo 12 sav., su antru kazkur nuo 14-15. Jas nesioju visada, tik miegu be ju. Su siomis kelnaitemis varineju kaip tankas, pilva atstacius. Tai tikrai nepakeiciamas dalykas.
Papildyta @ [mergetime]1083843691[/mergetime]
O po gimdymo, tai kai gimdziau pirma vaika, man dave II ligonineje. Bet man kazkaip nelabai patiko ir jo nenesiojau. Na, o pilvukas dingo is karto islindus vaikuciui. As neturejau problemu del nukarusios odos ar likusio pilvuko. Taigi ir dabar tikrai nieko neiskau pirkti po gimdymo. Gal gimdymo namuose duos, o gal is vis jo nereikes...
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 05 06, 09:16)
O tai Viksreli kaip cia suprast isaugai, cia nebesueina
jau? O po gimdymo tai turbut ta pati desies tik kur nugara
budavodabar ant pilvo?

Tai kad nusipirkau per maza dydi (S). Maniau, kad visi vienodo dydzio. Koki padave pardaveja, pasimatavau - tinka ir pasiemiau. O tik grizus namo pastebejau, kad pati maziausia dydi pakiso sad.gif . O dabar kai uzsidedu uztenka tik atsisesti ir iskart atsisega blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 06, 08:25)
Tai kad nusipirkau per maza dydi (S). Maniau, kad visi vienodo dydzio. Koki padave pardaveja, pasimatavau - tinka ir pasiemiau. O tik grizus namo pastebejau, kad pati maziausia dydi pakiso sad.gif . O dabar kai uzsidedu uztenka tik atsisesti ir iskart atsisega blink.gif ...

tai nueik pasikeisti, gal pakeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (balionas @ 2004 05 06, 22:49)
tai nueik pasikeisti, gal pakeis rolleyes.gif

Tai kad jau menesi panaudotas ir skalbtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 06, 16:02)
Tai kad jau menesi panaudotas ir skalbtas biggrin.gif

tai jau tikriausiai nepakeis, nebent kokioj amerikej butum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Leliuka @ 2004 05 05, 22:46)
O as be dirzo visa neshtuma pravaiksciojau (panasu kad ir dabar jo nebepradesiu nesiot laugh.gif) nepatogu man buvo su juo ir tiek rolleyes.gif nors ir pilvuza dideli uzauginus esu wink.gif

oho, blink.gif as be dirzo nei pro vienas duris sad.gif
Atsakyti
QUOTE (PilvuLka @ 2004 05 07, 06:16)
oho, blink.gif as be dirzo nei pro vienas duris sad.gif

mane ginekologe grieztai liepe nesiot dirza. tik kad ju gyva galybe, nezinau kuri pirkt sad.gif sliauzioju po vaistines, ciupineju...neapsisprendziu...o jei nusipirksiu nepatogu??tada kita reikes pirkt, o juk jie kainuoja apie 60Lt. nenoriu litu metyt.
zodziu pasimetus kaip braske tasej, nezinau ka daryt...
Atsakyti
nu as savo tai pirkau vaistineje. Ten mane nuvede i tualeta ir dave skirtingu firmu ir dydziu pasimatuoti. Nesimatavus tikrai nepirk....
Atsakyti