Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(rytorasa @ 2007 06 04, 19:15)
lik tarp visų ir visokių nuomonių, ir išlaikyk savo pozityvumą. Įrodyk, kad esi stipri bet kokioje situacijoje. mirksiukas.gif  4u.gif

Geras thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Vaižgante, sakyčiau, kad galima kitą pralinksminti, padaryti, kad jis nusišypsotų, tačiau pats pozityvus požiūris tai jau visa tai, bet jau "įaugę" į kraują. Jeigu taip galima išsireikšti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 04, 18:24)

Vaižgante, sakyčiau, kad galima kitą pralinksminti, padaryti, kad jis nusišypsotų, tačiau pats pozityvus požiūris tai jau visa tai, bet jau "įaugę" į kraują. Jeigu taip galima išsireikšti  ax.gif

Žinot, aš galvoju, kaip man buvo. Daugybę metų buvau pesimistė ir skeptikė. Mąstymas pradėjo keistis tuo metu, kai buvo be galo sunku. Sunkumai mane ne sulaužė, o atvirkščiai- paskatino pozityvaus mąstymo atsiradimą.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 04, 17:52)
Tik nereikia pykti... drinks_cheers.gif

Nepykstu, nesu piktas žmogus, atvirkščiai. Tiesiog vieni ateina, kiti išeina, natūralu. Kiekvienas pasirenka aplinką, kurioje jaučiasi jaukiai.
Matau, kad mano laikas atėjo išeit iš šios temos. Truputį liūdna. Bet nenoriu ir likt, kad užkrėsti kitus pozityvizmu. Daug kartų taikėm į temą, nebeišeina. Archyve yra ką paskaityti, tikiu, kad ne viena ten nuklystam.
Linkiu visoms likusioms, sėkmės kuriant save pozityvių minčių dėka.
Atsakyti
idomu kuri is musu taip nuvyleme temos senbuves busVakare ir Vijurka? g.gif Regis, grazios diskusijos, idomios mintys, pasisakymai, ne visos nuomones sutampa, bet privercia susimastyti. Lyg ir nieko blogo g.gif O dabar tokie graudulingi ir iskilmingi atsisveikinimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 06 04, 18:36)
idomu kuri is musu taip nuvyleme temos senbuves busVakare ir Vijurka?  g.gif Regis, grazios diskusijos, idomios mintys, pasisakymai, ne visos nuomones sutampa, bet privercia susimastyti. Lyg ir nieko blogo  g.gif O dabar tokie graudulingi ir iskilmingi atsisveikinimai  g.gif

Aš irgi nesuprantu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 04, 20:39)
Aš irgi nesuprantu.  schmoll.gif

Jei joms Dujokaukee's sindromas, tai po kurio laiko turėtų grįžti hihihi.gif
Atsakyti
Siulyciau nepriimti visko asmeniskai, bet tema tiesiog issigime.
Is karto sakau: cia tik mano nuomone ir niekam jos nepersu. As neatsisveikinu, tik jau dalyvauti taip kaip anksciau irgi noro nera. Uzsuksiu smalsumo vedama (kazin ar ilgam), gal ir sudalyvausiu (jei vis dar rasiu kazka idomaus SAU).

Sekmes visoms!!!
Atsakyti
Jau senokai pastebiu, kaip reteja senbuviu gretos ir kaip tema "sienauja". Idomi tema buvo ir idomus zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidėja: 04 birželio 2007 - 18:50
Man atrodo, kad kiekvienas turi savo supratimą apie pozityvizmą. Ir nežinau, kiek galima juo užkrėsti. Tai negali būti dirbtina ir vien šūkiai nieko nereiškia. Kiekvienas atranda savo pozityvizmą, kažkas vidinį, kažkas išorinį, paviršutinišką, susijusį su norų tenkinimų. Kiekvienam savo.

Aš retai čia rašau, bet kai pastaruoju metu čia atsirado diskusijos, dažnai jas paskaitau, nes man tai įdomu. Nemanau, kad tuo tema sublogėjo kažkuo...gal tik mažiau šūkių liko.

4u.gif

Dar pagalvojau, kad gal reikėtų būreliui merginų susikurti savo temą su slaptažodžiu ir nieko neįsileisti, kad neduokdie "tema neišsigimtų"?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 04 birželio 2007 - 18:50
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 18:48)
Jau senokai pastebiu, kaip reteja senbuviu gretos ir kaip tema "sienauja". Idomi tema buvo ir idomus zmones.

Matyt, neįdomiems laikas pasitraukti.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 04, 19:29)
Nepykstu, nesu piktas žmogus, atvirkščiai. Tiesiog vieni ateina, kiti išeina, natūralu. Kiekvienas pasirenka aplinką, kurioje jaučiasi jaukiai.
Matau, kad mano laikas atėjo išeit iš šios temos. Truputį liūdna. Bet nenoriu ir likt, kad užkrėsti kitus pozityvizmu. Daug kartų taikėm į temą, nebeišeina. Archyve yra ką paskaityti, tikiu, kad ne viena ten nuklystam. 
Linkiu visoms likusioms, sėkmės kuriant save pozityvių minčių dėka.

Jaučiau, kad taip bus... Vijurka, jeigu Tu tikrai esi pozityvistė, o ne tik pozityvių knygų citatų mėgėja, tai ir įrodyk tai. Aš irgi už pozityvumą... tik už tai...Bet man pozityvumas nėra vien gražios citatos... tai kur kas daugiau... 4u.gif Pozityviai mąstantis žmogus turi suprasti, kad svarbiausias dalykas yra Meilė. Meilė visiems ir viskam...Geriausias to pavyzdys- Saulė. Ji šviečia visiems, nežiūrėdama geras jis ar blogas... To Tau ir palinkėsiu. 4u.gif smile.gif To palinkėsiu visoms... drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 04, 20:49)
Matyt, neįdomiems laikas pasitraukti.

vaizgante, ko tu mokai savo mokinius? Tavyje pilna puikybes ir noro buti lydere. Argi to nemato tavo mokiniai? Zmones, kurie is tiesu yra silti pasitraukia, nes jiems salia tokiu zmoniu darosi salta.
Atsakyti