Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

smile.gif 4u.gif Mergaitės, o kur dingo jūsų pozityvus mąstymas??? Man atrodo, jis turėtų išlikt bet kokioje situacijoje. drinks_cheers.gif smile.gif

Nesipykim, nereikia neigiamų emocijų... schmoll.gif Aš manau, kad vietos čia visiems užteks...Ar aš neteisi? smile.gif
Atsakyti
O man norėtųs atsiprašyt...
blush2.gif
Pasijutau lyg užsukus į smagų vakarėlį ir sugadinus kažką... nušnekėjus kažkaip...
Mano postai tikrai nebūna sklidini džiugesio, nespinduliuoja pozityvumu. Aš nesu skaičiusi knygų iš to sąrašo - na, tik vieną. Ir dar Karnegį, bet jau labai seniai.
Tiesiog stengiuos gyvent dorai - kaip tą suprantu - ir noriu, kad šalia manęs būtų smagu kitiems... Štai ir visas mano pozityvumas. Ko gero, šito išties per mažai.
Merginos, o gal mums išties reiktų gerbti senbuvių norus ir atsidaryt, pvz, "Mėginančių mąstyt pozityviai diskusijų klubą"?
Paplepėt apie filmus... žmones... ir savo požiūrius... A? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 19:56)
vaizgante, ko tu mokai savo mokinius? Tavyje pilna puikybes ir noro buti lydere. Argi to nemato tavo mokiniai? Zmones, kurie is tiesu yra silti pasitraukia, nes jiems salia tokiu zmoniu darosi salta.

o as galvojau, kad cia tik man vaizgantes postai pasiputinu ir arogancija kvepia...
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 20:56)
vaizgante, ko tu mokai savo mokinius? Tavyje pilna puikybes ir noro buti lydere. Argi to nemato tavo mokiniai? Zmones, kurie is tiesu yra silti pasitraukia, nes jiems salia tokiu zmoniu darosi salta.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As irgi dekoju gerb. vaizgantei uz si, nors ir trumpa posta. Jis galutinai suformavo mano nuomone apie tamsta. Atsiprasau uz asmeniskumus. Nesusivaldziau tongue.gif
Papildyta:
Dar pagalvojau, kad gal reikėtų būreliui merginų susikurti savo temą su slaptažodžiu ir nieko neįsileisti, kad neduokdie "tema neišsigimtų"?smile.gif
[/quote]

Tarp kitko man tavo ideja visai nieko. Mielai atidaryciau tokia temele ir tikiu, kad butu norinciu prisijungti mirksiukas.gif
O cia SM taip galima?
Atsakyti
Tai ka, ate tada senbuvems, smagiai buti kazkur kitur smile.gif Pasiilgsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2007 06 04, 21:09)
o as galvojau, kad cia tik man vaizgantes postai pasiputinu ir arogancija kvepia...

Tikrai ne tik tau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 04, 19:29)
Sunkumai mane ne sulaužė, o atvirkščiai- paskatino pozityvaus mąstymo atsiradimą.

Reiškia tu praktiškai patikrinai ką reiškia posakis: "Kas mūsų nesugniuždo, tas sustiprina".

QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 04, 19:49)
Matyt, neįdomiems laikas pasitraukti.

Matyt reikia naujiems išeit biggrin.gif nes negražu išvaryti senbuvius. O man tai koks skirtumas kur diskutuoti apie tai, kas įdomu ir kuo tuo metu gyvenu.
Vat tik įdomu, ar pozityvizmas yra tik gražių dalykų matymas ignoruojant visa kita? g.gif Nu tipo nėra luošių, sergančių, pykstančių, kenčiančių... g.gif Jie tada kur dingsta? Ir ar tame nieko negalima pozityvaus įžvelgti?
BusVakare suprantu, jai dabar BŪTINA matyti gražius dalykus ir skrajoti, svajoti, maudytis meilės spinduliuose... wub.gif
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 19:56)
Argi to nemato tavo mokiniai?

O mokytojas pats tuo pat metu negali būti ir mokiniu? g.gif
O dėl šaltumo... Argi viskas auksas, kas auksu tviska?

Taigi, senbuvės likit čia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Matyt reikia naujiems išeit biggrin.gif nes negražu išvaryti senbuvius. O man tai koks skirtumas kur diskutuoti apie tai, kas įdomu ir kuo tuo metu gyvenu.
Vat tik įdomu, ar pozityvizmas yra tik gražių dalykų matymas ignoruojant visa kita? g.gif Nu tipo nėra luošių, sergančių, pykstančių, kenčiančių... g.gif Jie tada kur dingsta? Ir ar tame nieko negalima pozityvaus įžvelgti?
BusVakare suprantu, jai dabar BŪTINA matyti gražius dalykus ir skrajoti, svajoti, maudytis meilės spinduliuose... wub.gif

Nei i tvora nei i mieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 06 04, 20:08)
blush2.gif
Pasijutau lyg užsukus į smagų vakarėlį ir sugadinus kažką... nušnekėjus kažkaip...
Mano postai tikrai nebūna sklidini džiugesio, nespinduliuoja pozityvumu. Aš nesu skaičiusi knygų iš to sąrašo - na, tik vieną. Ir dar Karnegį, bet jau labai seniai.
Tiesiog stengiuos gyvent dorai - kaip tą suprantu - ir noriu, kad šalia manęs būtų smagu kitiems... Štai ir visas mano pozityvumas. Ko gero, šito išties per mažai.
Merginos, o gal mums išties reiktų gerbti senbuvių norus ir atsidaryt, pvz, "Mėginančių mąstyt pozityviai diskusijų klubą"?
Paplepėt apie filmus... žmones... ir savo požiūrius... A?  g.gif

Alan, tai gal Tu išvardink, kurioms čia , Tavo nuomone , reikia pasitraukti? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 04, 20:17)
Nu tipo nėra luošių, sergančių, pykstančių, kenčiančių...  g.gif Jie tada kur dingsta? Ir ar tame nieko negalima pozityvaus įžvelgti?

Si tema prasidejo nuo Murphy ir the Secret ideju (tepataiso mane, jei klystu). O ten teigiama, kad mintys realizuojasi. Ir patariama mastyti apie sveikata, o ne apie liga, apie smaguma, o ne piktuma... Mastyti ne apie tai, ko nenoretum, o apie tai, ko noretum. Ne kaip pasiekti, ne kaip buvo, o kaip (gerai) yra (issitraukt tik gera is siandienos) ir bus (ir jau ne mums galvoti, kaip, musu reikalas sugalvoti, ko norime). Ir niekas nesake, kad visa, kas isvardinta, dingsta. Tiesiog tai i kita tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudenėja: 04 birželio 2007 - 19:24
QUOTE(Alan @ 2007 06 04, 20:08)
blush2.gif
Paplepėt apie filmus... žmones... ir savo požiūrius... A?  g.gif

Man labai artimas toks pozityvizmas smile.gif
Jis išlieka net tada, kai liūdna. O tas liūdesys dar labiau suminkština/sušvelnina vidų ir būni dar geresnis kitiems:)
Mielai jungčiausi į tokią temą, tada senbuvėms liktų "švari" šita tema:)
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 06 04, 20:18)
Nei i tvora nei i mieta doh.gif

Prašyčiau plačiau...
Ar pozityvizmas yra tik rūpinimasis savo norų išsipildymu? Norėjau naujo darbo - gavau. Norėjau pakeliauti - išvažiavau kelionėn, norėjau vaiko - auginu ir t. t. O gyvenimo dėsnių ir realių pavyzdių nagrinėjimas į tai neįeina?
Atsakyti