Man šian ašaros nuo pat ryto upeliais ir kriokliais veržiasi. Atrodo nėra nieko, kas mane paguostų, liūdna iki skausmo. Nu bet per pietus einu gatve apsiašarojus ir kažkaip ėmiau save barti, ko čia bliauni, baik, viskas sekasi, pinigų užtenka, namai gražūs, darbų sočiai, gali rinktis ką dirbti, ko ne. Nu ir taip vis baru baru..pažiūrėk, sakau, jau kiek toli nuėjai, jau banga pradės kilti, kaip gera, kad ne ant bangos dabar, nes jei būtum ant bangos, reikėtų leistis..o tu dar tik kilsi.blablabla...nu ir visą kelią bariau save, kol atėjau į darbą. ir kažkaip dingo tos ašaros. pirmą kartą taip nuoširdžiai bariau save.
Sveikos mergaites
. Nea, knygutes dar skaityti nepradejau - vakar ilgai dirbau, darbo daug, o dirbasi sunkiai, tai uzima daugiau laiko nei paprastai. O darba padaryti reikia... tai ir prievartauju save
. Bet nieko, judam i prieki. Siandien nuotaika truputi geresne, nors mintys visokios lenda ir nerimas uzeina... bet stengiuosi daugiau koncentruotis i darba, kad negalvot... Kartais pasiseka, kartais nelabai... Siandien pries miega jau paimsiu knygele paskaityt
Man kazkaip sunkiausiai buna rytais ir po pietu... nors, teisybe pasakius, nerimas uzeina daug kartu per diena ir sunku su juo susitvarkyt... O taip norisi vidines ramybes

Man kazkaip sunkiausiai buna rytais ir po pietu... nors, teisybe pasakius, nerimas uzeina daug kartu per diena ir sunku su juo susitvarkyt... O taip norisi vidines ramybes

Man nerimas uzeina, o tas nerimas nuo blogu minciu. Na uzeina mintys, kad va ligonis esu, kad cia jau turbut visam gyvenimui, labai daug galvoju apie ateiti, ir netgi tolima ateiti, kas bus senatvej, kai as jau dabar sergu, kad senatvej isvis busiu isterike, dar pasidarysiu ka, kad neteksiu savitvardos. Nors as realiai suvokiu, kad cia net kitu metu zmogus gali neuslaukt, o as cia apie tai kas bus po trisdesimt metu galvoju. Nu zodziu, bet tokios mintys lenda ir kelia vidine itampa..
Jums jauciu juokinga atrodo
, o vat mane tai kankina ir viskas...Pradeda abejones kankint, kad isvis nepasveiksiu, kad niekada nebebus gerai.
O viskas man prasidejo nuo to, kad viena nakti negalejau uzmigt ir kita diena atsirado baime, kad ir kita nakti galiu neuzmigt. Taip itampa augo, augo, bangavo, kol dasivariau iki to, kad istisai zliumbiau, visko bijot pradejau, o labiausiai saves pacios...
Bet vakar jauciausi liuksiskai
, dar pas psichoterpiaute buvau, tai kazkaip issikalbejau, palengvejo..Siandien nuotaika irgi puse velnio, uzeina tos blogos mintys, bet stengiuosi ju neprisileist..
Winia, saunuole tu, reik save pabart kartais...svarbiausia, kad tai padeda.
Jums jauciu juokinga atrodo

O viskas man prasidejo nuo to, kad viena nakti negalejau uzmigt ir kita diena atsirado baime, kad ir kita nakti galiu neuzmigt. Taip itampa augo, augo, bangavo, kol dasivariau iki to, kad istisai zliumbiau, visko bijot pradejau, o labiausiai saves pacios...
Bet vakar jauciausi liuksiskai

Winia, saunuole tu, reik save pabart kartais...svarbiausia, kad tai padeda.
Sveikos, mergaites
Kazkas yra pasakes, kad nerimas yra isivaizdavimas to , ko tu nenori, kad tau nutiktu. Tad kam koncentruotis i blogasias gyvenimo puses, koncentruokites i tai, ko norite , kad nutiktu !
Mireja, tavo mintys nejuokingos,t.y. niekas nesijuokia cia...bet tik tu gali su jomis susitvarkyti.Tai taip vadinamos persekiojancios mintys, kurios realiai gyvenime niekada neivyks, jos tik tavo fantazija.Paprastai tokios mintys apseda tada, kai zmogus vengia/negali ispresti kazkokios problemos, ir tada, kad atitraukti savo demesi nuo neissprestos problemos pradeda listi "baisios" mintys, beprasidedancios zodeliu " o jeigu ..."
Sako, kad geriausia nekovoti su tokiomis mintimis, ileidi jas ir isleidi is galvos, lyg tai butu naturalus procesas.Na ir kas !! Dar kitas budas, kiekvienai tokiai minciai priespastatyti priesinga teigiama pabaiga ir isrutulioti ja teigiama liknme.Pvz., o ka jei as pasveiksiu, o dar geriau as jau sveikstu, ir ka , jeigu as sulauksiu gilios senatves pilna jegu ir gyvenimo dziaugsmo, na ir kas, kad as kartais gal ir neteksiu savitvardos, juk zmones netobuli !
Panasiai turi vadovautis ir su kitomis baimemis,pvz. del miego, nebijok to.Pasakyk sau, kad kada tavo organizmui reikes uzmigti, jis pats tai ir padarys.Bijai prarasti situacijos kontrole, todel ir pradedi panikuoti.
Tai reikalauja didelio darbo su savimi, bet tik tokiu budu gali padeti sau, tai yra issiugdziusi "teisinga" iproti mastyti.Depresija tera zalingas iprotis neteisingai/neigiamai mastyti

Kazkas yra pasakes, kad nerimas yra isivaizdavimas to , ko tu nenori, kad tau nutiktu. Tad kam koncentruotis i blogasias gyvenimo puses, koncentruokites i tai, ko norite , kad nutiktu !
Mireja, tavo mintys nejuokingos,t.y. niekas nesijuokia cia...bet tik tu gali su jomis susitvarkyti.Tai taip vadinamos persekiojancios mintys, kurios realiai gyvenime niekada neivyks, jos tik tavo fantazija.Paprastai tokios mintys apseda tada, kai zmogus vengia/negali ispresti kazkokios problemos, ir tada, kad atitraukti savo demesi nuo neissprestos problemos pradeda listi "baisios" mintys, beprasidedancios zodeliu " o jeigu ..."
Sako, kad geriausia nekovoti su tokiomis mintimis, ileidi jas ir isleidi is galvos, lyg tai butu naturalus procesas.Na ir kas !! Dar kitas budas, kiekvienai tokiai minciai priespastatyti priesinga teigiama pabaiga ir isrutulioti ja teigiama liknme.Pvz., o ka jei as pasveiksiu, o dar geriau as jau sveikstu, ir ka , jeigu as sulauksiu gilios senatves pilna jegu ir gyvenimo dziaugsmo, na ir kas, kad as kartais gal ir neteksiu savitvardos, juk zmones netobuli !
Panasiai turi vadovautis ir su kitomis baimemis,pvz. del miego, nebijok to.Pasakyk sau, kad kada tavo organizmui reikes uzmigti, jis pats tai ir padarys.Bijai prarasti situacijos kontrole, todel ir pradedi panikuoti.
Tai reikalauja didelio darbo su savimi, bet tik tokiu budu gali padeti sau, tai yra issiugdziusi "teisinga" iproti mastyti.Depresija tera zalingas iprotis neteisingai/neigiamai mastyti

labai ismintingi zodziai. Aciu

Žaviuosi Svijašo, Kumerio knygomis ir kitomis, kur nagrinėjama pasąmonės galia, pozityvaus mąstymo tiesos. Pastebėjau vieną dalyką: kartais mes labai įninkam į teoriją, taip kažkuria prasme atstumdami praktiką. Girdėjau, kad didysis mokytojas Karnegis padėjo pakeisti gyvenimus ir tapti laimingais daugybei žmonių, bet pats buvo tik teoretikas, todėl jo surašytos tiesos jo paties gyvenimo nepragiedrino...
Pastebiu ir save, kad skaitau vieną knygą po kitos, žaviuosi teiginiais, visu vidumi pritariu kai kurioms tiesoms, bet praktinis to įgyvendinimas kažkaip apstojo... Žinau, jog geriau žinoti mažiau ir visa tai naudoti, negu daug TIK žinoti... Šiuo metu pasiryžau tai ir įgyvendinti
Pastebiu ir save, kad skaitau vieną knygą po kitos, žaviuosi teiginiais, visu vidumi pritariu kai kurioms tiesoms, bet praktinis to įgyvendinimas kažkaip apstojo... Žinau, jog geriau žinoti mažiau ir visa tai naudoti, negu daug TIK žinoti... Šiuo metu pasiryžau tai ir įgyvendinti

O man taip nera... Jai uzsikabinu uz knygos, skaitau- braukau ir permastau "ant savo gyvenimo", po to veikiu. Kazkaip jau idirbta sistema gavosi. Ir taip gal jau daugiau nei 10 metu. O paskutinieji 4 metai- yaptingai be nuopoliu ir kitokiu nesusipratimu net smulkmenose. Jauciu, kaip valgau vaisius, kuriuos butent kazkada ir regejau savo pasamoneje.
QUOTE(busVakare @ 2008 01 07, 11:06)
O man taip nera... Jai uzsikabinu uz knygos, skaitau- braukau ir permastau "ant savo gyvenimo", po to veikiu. Kazkaip jau idirbta sistema gavosi. Ir taip gal jau daugiau nei 10 metu. O paskutinieji 4 metai- yaptingai be nuopoliu ir kitokiu nesusipratimu net smulkmenose. Jauciu, kaip valgau vaisius, kuriuos butent kazkada ir regejau savo pasamoneje.
Rezultataus aš irgi matau savo gyvenime, mąstyme, visur, bet vis atrodo, kad galėčiau pasiekti dar daugiau, mąstyt, kalbėt ir elgtis dar tobuliau. Taip ir yra, be abejo, tik toks forsavimas, manau, nereikalingas. Daug geriau atsipalaiduot, tada viskas sekasi kuo puikiausisi, o svarbiausia, be jokių kūniškų pastangų

Tau

QUOTE(busVakare @ 2008 01 07, 13:51)

Tau

Ačiū už gražius žodžius

sveikos, esu naujoke sioje srityje, bet noreciau daugiau suszinoti apie pasamones galias. gal kas padesit?

QUOTE(Qwertama @ 2008 03 18, 20:27)
sveikos, esu naujoke sioje srityje, bet noreciau daugiau suszinoti apie pasamones galias. gal kas padesit? 

Qwertama, perskaityk konstruktyvaus mąstymo temas. Vėliau jos "virto" į pozityvaus mąstymo!