Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(Dianetum @ 2007 08 13, 16:07)
Man taip pat jau siandien kilo mintis paskambinti savo psichologei. Nemanau, kad kreiptis pagalbos yra geda. Kaip tik tai rodo, jog sugebi ivertinti savo galimybiu ribas. Zinau, kad nuo to jog kankinsiuos, spausiu is saves paskutines jegas vien tik tam, kad irodyciau, jog "galiu pati" tikrai niekam, o pirmiausiai ir man, geriau nebus.
Mano beda gal daugiau tame, kad per daug save apkraunu negatyviomis mintimis. O cia jau jeigu pati sau nepadesiu - man niekas kitas tikrai nepades  blink.gif

Na kodėl gi, pats kai užsisuki tame negatyviame rate, tai kaip tik kiti padeda atsipeikėti:)
Atsakyti
aisku...,Vijurka, tavo zodziai tikrai labai padrasinantys...Matyt teko ir tau kazka panasaus isgyvent. 4u.gif
Tiesiog, nezinau, savaitgali, kai buvau pas mama, uzsiminiau, kad geriu vaistus..Ji man to neparode, bet maciau, kad susinervino, jauciu, kad labai pergyvena del manes, bet kartu ir neleidzia sau to parodyt. Man kazkaip skaudu , kad ja nuvyliau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 13, 15:12)
Na kodėl gi, pats kai užsisuki tame negatyviame rate, tai kaip tik kiti padeda atsipeikėti:)

Atsipeiketi padeda - tas tiesa smile.gif . Dar teigiami pavyzdziai labai gerai veikia - ziuri i zmogu ir galvoji "kaip as noreciau buti bent kiek i ji panasus".
Gaila tik, kad pozityviu minciu i mano galvele niekas ideti be manes pacios negali mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2007 08 13, 16:20)
aisku...,Vijurka, tavo zodziai tikrai labai padrasinantys...Matyt teko ir tau kazka panasaus isgyvent.  4u.gif
Tiesiog, nezinau, savaitgali, kai buvau pas mama, uzsiminiau, kad geriu vaistus..Ji man to neparode, bet maciau, kad susinervino, jauciu, kad labai pergyvena del manes, bet kartu ir neleidzia sau to parodyt. Man kazkaip skaudu , kad ja nuvyliau... verysad.gif

O jei angina susirgtum, irgi taip pat galvotum?
Juk pati žinai, kad tai nesąmonė smile.gif

Koks čia gali būti nuvylimas? Tu ką? prasigėrei? išmėtei vaikus? dar kažką baisaus padarei?

ne, tu tik blogai jautiesi ir nieko čia blogo. daugybė žmonių taip jaučiasi kažkuriuo gyvenimo tarpsiu, ir išsikapsto. kai kurie iš jų net pozityvistais tampa iki kito karto:))

nežinau...gal ir kaip tau dabar atrodytų, niekuo tu nesi kalta ir nieko tu nenuvylei:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 13 rugpjūčio 2007 - 15:30
QUOTE(mireja @ 2007 08 13, 15:20)
aisku...,Vijurka, tavo zodziai tikrai labai padrasinantys...Matyt teko ir tau kazka panasaus isgyvent.  4u.gif

mireja, buvo laikas, kurį nežinau kaip išgyvenau unsure.gif Antidepresantų neprireikė, nes kuo man būdavo sunkiau, tuo jėgų atsirasdavo - nepasiduoti. Pati ėjau per visą tai, turiu nuostabią sesę, kuri mane palaikė, suprato, buvo dar vienas labai geras draugas, jo parama man... neįvertinama taip pat.
Teisybės, minčių sėmiausi iš knygų, jos labai padeda. Esu, kaip ir nesvetima medicinoje, žinau, kad daygelis bėdų yra susiję su jautrumu, pernelyg dideliu problemų sureikšminimu. Kai visą tai "sumažini", tada iš to greičiau pakyli mirksiukas.gif
Stiprinkit save!

QUOTE(Dianetum @ 2007 08 13, 15:21)
Gaila tik, kad pozityviu minciu i mano galvele niekas ideti be manes pacios negali  mirksiukas.gif

Dianetum, skaityk knygas, kurios nuteikia pozityviai. Matysi, kaip teigiama mintis keičia nuotaiką. Užsirašyk į atskirą bloknotą, paskaitinėk. Iš patirties sakau, padeda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 13, 16:27)
O jei angina susirgtum, irgi taip pat galvotum?
Juk pati žinai, kad tai nesąmonė smile.gif

Koks čia gali būti nuvylimas? Tu ką? prasigėrei? išmėtei vaikus? dar kažką baisaus padarei?

ne, tu tik blogai jautiesi ir nieko čia blogo. daugybė žmonių taip jaučiasi kažkuriuo gyvenimo tarpsiu, ir išsikapsto. kai kurie iš jų net pozityvistais tampa iki kito karto:))

nežinau...gal ir kaip tau dabar atrodytų, niekuo tu nesi kalta ir nieko tu nenuvylei:)

Zinai, man atrodo, jau tu pati gali vesti psichoterapijos seansus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2007 08 13, 16:42)
Zinai, man atrodo, jau tu pati gali vesti psichoterapijos seansus  4u.gif .

na ką tu:) aš ant kiekvieno kampo žliumbianti nelaimėlėsmile.gif)
drąsinu tave pati save padrąsindama smile.gif
Atsakyti
As taip pat galiu drasiai save prie verksniuku priskirti unsure.gif . Malonu, kad as tokia ne viena smile.gif
O knygutes tikrai skaitau - bet kol kas destruktyvus mastymas ima virsu, deja verysad.gif
Na, bet siandien paskambinau ir uzsirasiau pas kosmetologe ir pas kirpeja - pagrazinsiu save truputi, nes jau senokai to nedariau g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Kazkaip tylu cia siandien - tai ilindau nors pasisveikinti ir palinketi visoms geros dieneles ax.gif
Atsakyti
Sveikos grazuoles. kaip dieneles? Ka gero siendien gyvenimas padovanojo? Dianetum,kaip knygutes tau? padeda nors kiek? zuiki,viskas bus gerai. pamatysi. gerai kad atejai cia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, ar bandei kokia knygute vakar pasiskaityt? kaip siandien nuotaikeles?
As tai pastebejau, kad man rytais kazkaip sunkiau buna..
Atsakyti
mireja, o tavo nuotaikos su kuo susijusios? Su kažkokiais paskutinių laikų įvykiais, ar šiaip, labiau depresinės nuotaikos? Kas jas iššaukia?
Atsakyti