Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(akbr @ 2007 06 04, 11:38)
gaila, kad tiek nunėrus teko ardyti  verysad.gif  bet šiaip tai tau labai gražiai gaunasi  wub.gif  thumbup.gif

slenku į osinką, paskaitysiu gal yra kas nors parašyta apie įliemenavimą  cool.gif

tai tiek kiek nuotraukoj liko smile.gif o butu gerai jei ka nors radus parasytum cia, nes man rusu kalba tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 06 04, 09:49)
tai tiek kiek nuotraukoj liko smile.gif o butu gerai jei ka nors radus parasytum cia, nes man rusu kalba tai  doh.gif

perskaičiau visą temą ir štai ką priskaičiau smile.gif : kai kurios merginos šonam keitė vašelį į daug plonesnį, tai raštas nepakito, bet buvo siauresnis t.y. 'įsiliemenavo' savaime smile.gif o kitos mažino rašto raportų skaičių iš šonų nuimdamos po vieną, o paskui vėl danerdavo smile.gif nežinau ar aš čia aiškiai parašiau, jei ryt veiks nuotraukų puslapiukas galėsiu įkelti iliustracinę medžiagą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2007 06 04, 14:46)
perskaičiau visą temą ir štai ką priskaičiau  smile.gif : kai kurios merginos šonam keitė vašelį į daug plonesnį, tai raštas nepakito, bet buvo siauresnis t.y. 'įsiliemenavo' savaime  smile.gif  o kitos mažino rašto raportų skaičių iš šonų nuimdamos po vieną, o paskui vėl danerdavo  smile.gif  nežinau ar aš čia aiškiai parašiau, jei ryt veiks nuotraukų puslapiukas galėsiu įkelti iliustracinę medžiagą  mirksiukas.gif

ten kur akis mazinti as ta schema turiu, o apie vaselius skaiciau bet nesupratau ka su jais daryti blush2.gif aciu, reiks pabandyti
Atsakyti
vat čia parodyta, jei mažinam raportų skaičių ir kaip jį mažinti:
user posted imageuser posted image

o vat čia įliemenavimas taikant abi schemas:
user posted image

čia kita palaidinė, bet ji įliemenuota keičiant vašelio numerį:
user posted image

vat čia mergina rašo, kad nieko nedarė, nes tai buvo pirmas jos darbelis, tai viskas liuks tik truputuka nugarytė negula, kas nelabai matosi, o nuotraukos nugarytės nebuvo sad.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(VAMI @ 2007 06 04, 13:27)
ten kur akis mazinti as ta schema turiu, o apie vaselius skaiciau bet nesupratau ka su jais daryti blush2.gif aciu, reiks pabandyti

neriant šonus, reik imt mažesnio numerio vašelį ir vieną raportą pilnai juo išnerti, na pvz. jei neri 1.75 nr vašeliu, tai šonam imti 1.2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 04 birželio 2007 - 13:39
raportas, kaip suprantu, cia viena dalis ar ba motyvas ax.gif pvz tas rudas pavyzdelis is triju raportu ar taip?
Atsakyti
Rusaitės dar vieną būdą įliemenevimui taikė - mažinti pynelės skaičių. Ten buvo schema įdėta, vietoj 5 nėrė 4, vietoj 3 - nėrė dvi. Kažkaip man šis būdas papraščiausias atrodo.
O keičiant vašelį tik šonuose, man rodos nepakankamai įsiliemenuotų. Bent jau aš supratau, kad ne tik šonuose vašelis pas rusaites buvo keičiamas, o tiesiog visai talijai.
O aš nusprendžiau šiandien, kad savo tuniką ardysiu (jau ties kaklu buvau), nu negula ant manęs ir viskas. Atrodo ir figūra ne kaip pas pingviną, bet kažkas ten ne taip...
Atsakyti
pabandziau keist vaseli i mazesni, bet kazkaip schmoll.gif nelabai daug isiliemenavo, ir mezginys kur plonas vaselis labai kietas pasidare. dabar mazinu akiu skaiciu, ziuresiu kaip gausis
Atsakyti
niekaip negaliu ideti nuotraukos,turiu tokia grozybe,bandysiu dar verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 05 birželio 2007 - 10:41
stai cia
gal kas zinot kaip reikia daryti,nerti ar megsti,patarkit. o gal kazka panasaus turit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 05 birželio 2007 - 11:02
QUOTE(rosvile @ 2007 06 05, 12:57)
stai cia
gal kas zinot kaip reikia daryti,nerti ar megsti,patarkit. o gal kazka panasaus turit? 4u.gif

nesupyk, bet cia tema mezgame neriame KARTU, yra moterisku rubu tema kur ir gali teirautis kaip megzti
Atsakyti
merginos kaip gaunasi zydra tunika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 29 @ 2007 06 06, 00:01)
merginos kaip gaunasi zydra tunika  4u.gif

Nėriaunėriau, ardžiau ardžiau.
Nepatiko raštas, dabar pradėjau nerti kitu raštu -tankesniu.
Modelis bus toks pat, tik raštas kitas
Atsakyti