Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

Mes kanų į jokius vazonėlius nededam. schmoll.gif Kai jau matosi, kad tikrai neužeis šalna susodinam į žemę ir kuo puikiausiai žydi ir auga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 12, 00:02)
Mes kanų į jokius vazonėlius nededam. schmoll.gif Kai jau matosi, kad tikrai neužeis šalna susodinam į žemę ir kuo puikiausiai žydi ir auga. 4u.gif

Na galima ir tiesiai į lauką sodinti, bet kur kas vėliau pražįsta negu paaugintos kambaryje mirksiukas.gif Mano kai kurios jau po antrą lapą leidžia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 11, 23:02)

Sveiki
Šiemet sakau ir aš bandysiu kanus nešti tiesiai į lauką,nes jau nusibodo sodinti į puodus blush2.gif
Sakykit,kada galima jau nešti i lauką?
Atsakyti
Jei susodinu anksčiau į vazonus,tai būna gražesnės, didesnės,anksčiau pradeda žydėti.Nes kiekvienais metais sodinu ir į vazonus ir tiesiai į žemę,tai antrosios visada būna prastesnės.
Atsakyti
Žinančių noriu pakalustia apie arklio kakutį tęšimui blush2.gif Kaip manot ar pernykštis, kurį raščiau dabar pievoj tinka, ar ieškot šviežesnio ax.gif
Atsakyti
Geras klausimas lotuliukas.gif , bet atsakymo tai nežinau, manau jei nerasi šviežesnio tai tiks ir pernykštis. O aš tikriausiai gerai atrodysiu kur pakelese kakučio ieškodama, na kad ir pernykščio doh.gif
Atsakyti
Na ir prisijuokiau iš kelių paskutinių post'ų biggrin.gif
Sutinku, gerai kanams tokie gėriai, bet kuo puikiausiai tiko ir dilgėlių raugo tirpaliukas ( kas antrą savaitę laisčiau).
Tiesa, pernykštį pievose kažin ar rasit - erozija per tiek laiko apnaikinti gerokai turėjo. O šviežiako galima ir ant kelio rasti - arkliui nepasakysi, kad važiuojant kakoti nėra labai gražu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 03 12, 22:09)
O šviežiako galima ir ant kelio rasti - arkliui nepasakysi, kad važiuojant kakoti nėra labai gražu  laugh.gif

Ale daug kilų reikės pravažiuot, kad šito gėrio rast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 12, 22:54)
Ale daug kilų reikės pravažiuot, kad šito gėrio rast  doh.gif

jazus, kaip čia gražiau išsireiškus - na arklys ir vienu kartu gan nemažą porciją palieka ant kelio, kibiras gautųsi, o kanams daug tų kibirų tikrai nereikia. Be to ir dilgėlių raugas tinkama alternatyva: 4 palikti saugojimui kanai tiek prisidaugino, kad tikroji jų savininkė dalino į kairę ir į dešinę, neskaitant to, kad turėjau smagaus vargo kol visą kalną išroviau-iškasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 03 13, 00:18)
jazus, kaip čia gražiau išsireiškus - na arklys ir vienu kartu gan nemažą porciją palieka ant kelio, kibiras gautųsi, o kanams daug tų kibirų tikrai nereikia.

Krūva, tai krūva, bet ją pirma rasti reikia lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mano kanai jau po tuputeli zalumas kisa, o as ju nei tuo kakuciu tresiu nei dilgeliu raugu. KAzkaip ir taip grazus buvo, tik vilmoros zydinciom gelem skirtomis trasomis palaistau. O siaip pas mane pernai ir i vazonus buvo susoditi vos keli daigeliai, o ant rudens vos vazono nesuskalde. As juos buvau taip ir palikus vazonuos tik dideliuose. Pilni vazonai kanu buvo smile.gif Uztat siemet dar dauiau nusipirkau. dar kazkokia viendiene lelija pirkau, tik neziau kaip su ta elgtis, sake iskarto i zeme sodinti, bet ji jau pas mane isleidus zaluma, o sodinti i lauka dar nepatartina sad.gif
Atsakyti
Mano kanai jau 20-30 cm kiti dar tik lenda, be ttie kur jau didesni labao ruduoja, kas gali buti, ka daryti?kaip jeims padeti?
Atsakyti