Įkraunama...
Įkraunama...

Barbių virusas

Nežinau,ar vietoje užvedžiau temą,na bet jei čia kalbama apie Baby Born,tai manau galima ir apie Barbes smile.gif tai va.Artėja dukros gimtadienis.Ir kliedi ji vis apie Barbių namą.O aš tiesą sakant nelabai žinau,kas tai per daiktas,kur jis perkamas ir tt.gal kas turite ir mane ,,apšviestumėte"?Kokio jis dydžio schmoll.gif ?jei barbės turi tilpti,tai turbūt didelis?
Esu mačius kažkokį panašų,bet ne barbių,ten telpa tik mažytės lėlytės,kaina apie 90...
kas turite,patarkit,ar verta pirkti,kokių jų būna.
beje,dar domintų Barbių automobilis... doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif protingą dukrytę turi biggrin.gif
Yra ir Barbių namai (dideli - Barbė tikrai telpa), ir automobiliai. Tik kainos kaip įsivaizduoju tai kandžiojasi biggrin.gif Gariūnų turguj mačiau. Ten ne originalai, bet turėtų būt pigiau
Atsakyti
maniškės turi barbių namą, galima žaisti su didelėm barbėm, kainavo virš 100lt.Įdomiausias užsiėmimas sesėms barbių lego, barbių namas, barbių aprenginėjimas, mes ir kuprines,. penalus, pieštukus, maišelius tokius įsigijom biggrin.gif , o kada, jei nedabar, tegul turi smile.gif
Atsakyti
Jo,mūsų laikais tokių grožybių nebuvo,prisimenu tik lėles-leliukus vystydavom į kokį mamos paskolintą rankšluostį...kai dukrai apie tai papasakoju,jai atrodo kaip egzotika :)prieš miegą vakare kartais paprašo ;,,mama,papasakok apie senovę,kaip jūs lėlių neturėdavot.."(mano vaikystė jai- žila senovė biggrin.gif ).
Grįžtant prie temos,o kur tu,Lengvute,mergoms žaislus dažniausiai perki?
Atsakyti
Tos Barbės baigia užkariauti visus namus doh.gif . Turim ir Barbių namą, ir mašiną,ir daugybę Barbių, ir drabužių su Barbėmis. Gerai nors tiek, kad dukrytė įjungusi savo fantazijas "kuria" įvairius drabužius iš medžiagos gabaliukų, bando pati net siūti thumbup.gif .
Nors tema paskelbta ir senokai, bet vis vien gal kam nors pravers: Barbių namų ir mašinų būna pirkti "Senukuose" bei urmo bazėse 4u.gif , aišku, kaina daug žemesnė, nei žaislų parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(EDITI @ 2005 08 22, 22:12)
Nors tema paskelbta ir senokai, bet vis vien gal kam nors pravers: Barbių  namų ir mašinų būna pirkti "Senukuose" bei urmo bazėse  4u.gif , aišku, kaina daug žemesnė, nei žaislų parduotuvėse.


Ar tikrai ten būna Barbių namų? Nes mes laaaabai sergam šituo nepagydomu (kolkas) virusu. ax.gif Maniškei trūksta tik Barbių namo (kaip pati sako "iš didelių daiktų"), bet esam sutarę, kad prašysim Kalėdų senio. Ir kiek dairiausi, tai jis kainuoja apie 400 Lt. ax.gif Tai gal tose bazėse pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 28 rugpjūčio 2005 - 21:03
Mums tai ne tik barbių namo tebereikia(pernai žiemą taip senis ir neatnešė),bet domina apskritai viskas,kas ,,barbiška" ir rūžava.Aš nesuprantu,kada dukra išaugs? g.gif su mokyklinėm prekėm irgi bėda - būtinai nusižiūri kur nors Barbių paveikslėliu papuoštą kuprinę(kainuoja dvigubai nei paprasta,vien dėl piešinėlio,tpfū!) arba papkę sąsiuviniams ar penalą(40 lt!)...Tai nežinau,ieškosim Barbiškų lipdukų ir apsiklijuosim kuprinę,gal jai bus linksmiau ir ramiau...
ir kai nuperku kokį naują drabužį ar daiktą,būtinai nekaltai paklausia:,,o barbiško nebuvo?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amazing: 28 rugpjūčio 2005 - 22:28
QUOTE(Paja @ 2005 08 28, 21:01)
Ar tikrai ten būna Barbių namų? Nes mes laaaabai sergam šituo nepagydomu (kolkas) virusu. ax.gif  Maniškei trūksta tik Barbių namo (kaip pati sako "iš didelių daiktų"), bet esam sutarę, kad prašysim Kalėdų senio. Ir kiek dairiausi, tai jis kainuoja apie 400 Lt. ax.gif Tai gal tose bazėse pigiau?


Prieš Kalėdas pati pirkau "Senukuose" barbinį namą su baldais ir didele mašina, mokėjau ~60Lt. Tik tiek, kad tas namas nemažai vietos užima doh.gif . Bet kol kas tai dukros patys mėgstamiausi žaislai tongue.gif .
Išaugom barbinius guminius batukus, rožiniai, su daugybe blizgučių ir Barbe ant šono, 26 dydis, galiu paruot už 10Lt, gal kuri barbė norėtų po balas rudienį pasitaškyti???
Atsakyti
QUOTE(EDITI @ 2005 08 29, 10:22)
Prieš Kalėdas pati pirkau "Senukuose" barbinį namą su baldais ir didele mašina, mokėjau  ~60Lt. Tik tiek, kad tas namas nemažai vietos užima  doh.gif .

Hmm, nieko nebesuprantu. doh.gif Mes pirkom Barbių svetainės baldelius, mokėjom apie 80 Lt. Karietą iš "Gulbių ežero"-239 Lt. Tai ar ten tikri Barbių namai? Važiuosiu kaip tik šiandien pro "Senukus", tai užsuksiu pažiūrėti. Gal pro šalį kada praėjau ir nemačiau. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2005 08 29, 13:14)
Hmm, nieko nebesuprantu. doh.gif  Mes pirkom Barbių svetainės baldelius, mokėjom apie 80 Lt. Karietą iš "Gulbių ežero"-239 Lt. Tai ar ten tikri Barbių namai? Važiuosiu kaip tik šiandien pro "Senukus", tai užsuksiu pažiūrėti. Gal pro šalį kada praėjau ir nemačiau. g.gif  ax.gif


Na ten iš plastmasinių pagaliukų susideda rėmai, tada įsideda kartoninės išpieštos sienos.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2005 08 28, 22:01)
Ar tikrai ten būna Barbių namų? Nes mes laaaabai sergam šituo nepagydomu (kolkas) virusu. ax.gif  Maniškei trūksta tik Barbių namo (kaip pati sako "iš didelių daiktų"), bet esam sutarę, kad prašysim Kalėdų senio. Ir kiek dairiausi, tai jis kainuoja apie 400 Lt. ax.gif Tai gal tose bazėse pigiau?

Cia originalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2005 09 07, 16:52)
Cia originalas smile.gif


Na, buvau aš "Senukuose", bet nieko ten neradau. sad.gif Mačiau kažkokius namus ar pilis, bet ten toli gražu yra ne originalai. Gal nemoku ieškoti... g.gif Keista, nes Barbių virusu sergama pas mus jau kokie 4 metai, tad, tikrai žinau kur originalas, o kur ne. Patikėkit, bet už kokį 60 lt. mes nematėm jokio Barbių namo...Sakau, gal Kaune kitaip... g.gif Tiesa, šiandien svečiavomės Kaune, aplankiau garsųjį "Jonelio kiemelį", bet kažko ypatingo nemačiau. ax.gif Reikės kulniuoti į "Žaislų planetą"... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti