Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

Na kas del rinkliavu tai tikrai nera labai daznos, reikia tik popierinio ranksluoscio muilo ir kitokiu smulkmenu karts nuo karto nupirkti. O kas del sirgimu, tai cia priklauso nuo vaiko.
Va musu silpnesnis, tai serga ir serga... Nors tos ligos nestiprios, bet as nenoriu leisti kosejancio ar sloguojancio i darzeli, tai taip mes daugiau namuose su mociutem praleidziam nei darzelyje...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 06 29, 19:51)
Na kas del rinkliavu tai tikrai nera labai daznos, reikia tik popierinio ranksluoscio muilo ir kitokiu smulkmenu karts nuo karto nupirkti. O kas del sirgimu, tai cia priklauso nuo vaiko.
Va musu silpnesnis, tai serga ir serga... Nors tos ligos nestiprios, bet as nenoriu leisti kosejancio ar sloguojancio i darzeli, tai taip mes daugiau namuose su mociutem praleidziam nei darzelyje...sad.gif

O kad taip visi tėvai rimtai žiūrėti, tai manau kad mažiau ir leliai sirgtų. Nes kiek teko girdėti, tai tėvai užsimerkia pireš savo vaiko slogą ar kosulį, kitą kartą ir pireš temperatūra ir atvelka vaiką į darželį. O jie dar labiau suserga ir dar kitus vaikus pavaišina savo bacilomis.
Atsakyti
Taiva taiva, as irgi atkreipiau demesi jei tik slogyte pasirodo ir toliau einam dar kelias dieneles iskarto isisergam... O jei neinam tai per savaitele issigydom:)

Papildyta:
Aisku bepiga man sneketi kai kruva auklyciu yra:) Nezinau ka reiketu daryti be mociuciu, vyro ir mano sesiu, be proseneliu(kurie irgi labai myli ir paziuri mazaji)...
Atsakyti
tongue.gif Mielos mamytės, kokia jūsų nuomone turėtų būti auklėtoja? Kaip ji turi bendrauti? Vistiek maždaug isivaizduojate kokia ji, ar jauna, švelni...
Atsakyti
Na bent jau man svarbiausias rodiklis tai ar mano vaikas ja megsta... Ar eina ant ranku. Gali zmogus buti ir malonus ir mielas mums, bet vaikas vistiek jo nemegsta:)
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 06 14, 07:43)
Kuris tavo žvirbliukas? ax.gif

QUOTE(rimvyda1 @ 2007 06 14, 09:21)
Aha ir man idomu??? smile.gif

Sarlynos smile.gif
Atsakyti
Laba pagrandukų mamoms, norėjau paklausti nuo kokio amžiaus mažiukius į lopšelį priima? Anksčiau skaičiau, kad nuo metukų, ar nepasikeitė kas nors? Ar yra leidusių tokius mažiukus į lopšelį? Kaip adaptavosi: ar labai sirgo, kaip prisiėmė auklėtoją ir pan? ačiū
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2007 07 09, 10:49)
Laba pagrandukų mamoms, norėjau paklausti nuo kokio amžiaus mažiukius į lopšelį priima? Anksčiau skaičiau, kad nuo metukų, ar nepasikeitė kas nors? Ar yra leidusių tokius mažiukus į lopšelį? Kaip adaptavosi: ar labai sirgo, kaip prisiėmė auklėtoją ir pan? ačiū

labas
Maniske i darza pradejo eit budama 1metu, 2men.
Sakyciau, kad manoji visai lengvai adaptavosi, sirgo truputi, bet ne tiek daug, kiek tikejausi.
Musu grupes minusas, kad labai keitinejasi aukletojos. tai viena, tai kita buna.. mano mergicka nei vienai aukletojai dideles meiles nerodo. buvo viena, kuria mylejo, bet ji studente, tai nesuderino darbo ir paskaitu. labai gaila, kad isejo..
o seip tai ka galiu pasakyt, kad maziukam gal ir nelabai ten patinka, bet kaip as sakau: susitaiko su likimu. va, jau kai buna virs dvieju metu, tada jiems reikia draugu, bendraut.
Atsakyti
QUOTE(shy @ 2007 07 09, 13:22)
labas
Maniske i darza pradejo eit budama 1metu, 2men.
Sakyciau, kad manoji visai lengvai adaptavosi, sirgo truputi, bet ne tiek daug, kiek tikejausi.
Musu grupes minusas, kad labai keitinejasi aukletojos. tai viena, tai kita buna.. mano mergicka nei vienai aukletojai dideles meiles nerodo. buvo viena, kuria mylejo, bet ji studente, tai nesuderino darbo ir paskaitu. labai gaila, kad isejo..
o seip tai ka galiu pasakyt, kad maziukam gal ir nelabai ten patinka, bet kaip as sakau: susitaiko su likimu. va, jau kai buna virs dvieju metu, tada jiems reikia draugu, bendraut.

As savaji leidau nuo 1,1metuku...
Sergam nemazai, tai slogyte, tai kosuliukas, tai gerklyte ar dar koks biesas...
O siaip tai musu mazasis visai gerai adaptavosi, nes labai megsta vaikus:)
Atsakyti
Labai ačiū atsakiusiom
Atsakyti

aš ir planuoju savajį nuo tokio amžiaus leisti į šį darželį blink.gif man taip neramu, kad mažasis nesirgtų doh.gif nėra artimų, kad bent kelis mėn pažiūrėtų... ką darysi pinigučių tai reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo little bear: 29 liepos 2007 - 20:52
QUOTE(little bear @ 2007 07 29, 21:50)

aš ir planuoju savajį nuo tokio amžiaus leisti į šį darželį blink.gif man taip neramu, kad mažasis nesirgtų doh.gif  nėra artimų, kad bent kelis mėn pažiūrėtų... ką darysi pinigučių tai reikia verysad.gif

Gal viskas bus gerai... Skirtingi juk maziukai, va mums nepasiseke... silpnutis tai ir sergam vis...
Atsakyti