Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

O gal žinote kaip ten su laisvom vietom? Bet tikriausiai irgi ne kas...
Atsakyti
Aisku reiketu anksteliau eiti, bet siaip tai mus be problemu prieme...
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2007 09 03, 18:32)
na mamytes as leidziu savo mazaja i si darzeli tai esu patenkinta,bet mes einam i varpelio grupe,tai aukletojos tiesiog pasaka,apie kitas nieko negaliu pasakyti ,nes nzn.Na kalbant apie direktore tai taip jei reikia truputi dar pasimokyti kaip bendrauti su zmonemis,nes kulturos tai jokios,bet mums sis darzelis vietoj tai dziaugiuosi,kad maniske tai patenkinta einanti i si darzeli.turi daug draugiu ,tuo labiau,kad viena net is to paties namo 4u.gif  wub.gif

tai jums tada pasiseke thumbup.gif o mums sian nekas teko man pačiai likti g.gif ileke maziukas į gruoę patenkintas, o kai pamate aukeltoja ir rekianti vaika apsisuko ir sako atia enu namo doh.gif ir prabuvau ten iki pietu unsure.gif labai jau kvailai grupeje 11vaikų ir gan mažiukai,o tik viena aukletoja doh.gif galiausiai iskviete į susirinkima ir liko su seimininkute blink.gif nekoks čia mums mamytems vaizdas susidare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2007 09 04, 14:37)
tai jums tada pasiseke  thumbup.gif  o mums sian nekas teko man pačiai likti  g.gif  ileke maziukas į gruoę patenkintas, o kai pamate aukeltoja ir rekianti vaika apsisuko ir sako atia enu namo  doh.gif  ir prabuvau ten iki pietu  unsure.gif  labai jau kvailai grupeje 11vaikų ir gan mažiukai,o tik viena aukletoja  doh.gif  galiausiai iskviete į susirinkima ir liko su seimininkute  blink.gif  nekoks čia mums mamytems vaizdas susidare  unsure.gif

na tuomet tikrai,mes praitais metais ejom i kita grupe tai irgi buvom nusyvyle ir net norejome keisti darzely,bet uzteko pakeisti grupe ir viskas susitvarke labai i gera puse,problemu neturim tikrai 4u.gif 4u.gif wub.gif .pazystu gerai savo mergaites aukletojas jos tikrai saunios ir dar gerai zinau,kad sauni yra Alyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Demesio19ta @ 2007 09 04, 11:25)
O gal žinote kaip ten su laisvom vietom? Bet tikriausiai irgi  ne kas...

Bet Jūs jau prašymą iš anksto turbūt buvote pasirašę?
Atsakyti
Aha prašyma reikia parašyti kaip visi juokaija tik gimus mazyliui smile.gif Mes realiai paraseme kai maziui buvo 6men.
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2007 09 04, 15:43)
na tuomet tikrai,mes praitais metais ejom i kita grupe tai irgi buvom nusyvyle ir net norejome keisti darzely,bet uzteko pakeisti grupe ir viskas susitvarke labai i gera puse,problemu neturim tikrai 4u.gif  4u.gif  wub.gif .pazystu gerai savo mergaites aukletojas jos tikrai saunios ir dar gerai zinau,kad sauni yra Alyte thumbup.gif

Va, o mes geruoju minesime pirmaja aukletoja Birute, tikrai labai sauni auklyte... Ja ir Nauris mego, o ir as vis paskambindavau pasiteirauti kaip maziui sekasi ar viskas gerai. Kai sis darzelis mums nuo namu tolokai buvo, nelabai turedavau galimybes ten daznai rodytis, bet kazkaip su aukletoja vis pasikalbedavau telefonu.
Vis pergyvendavau pradzioje ar pritampa tas musu mazylis, gi vienas maziausiu toj grupej buvo:)
Va ir siandien pasiskambinau paklausti kiek reikia susimoketi uz vasara, nes gi jau negrisim. O ji iskarto klausia kaip Nauriukas ar vedam i kita darzeli, ar neserga?smile.gif Sako tik neuzdarykit namuose su aukle jis juk toks kompanijos vaikiukas ir labai gerai jauciasi darzelyje. Kazkaip nepatogu pasidare, kad isejom bet gi aukletojos paskui save neissivesi:(
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 09 05, 09:41)
Va, o mes geruoju minesime pirmaja aukletoja Birute, tikrai labai sauni auklyte... Ja ir Nauris mego, o ir as vis paskambindavau pasiteirauti kaip maziui sekasi ar viskas gerai. Kai sis darzelis mums nuo namu tolokai buvo, nelabai turedavau galimybes ten daznai rodytis, bet kazkaip su aukletoja vis pasikalbedavau telefonu.
Vis pergyvendavau pradzioje ar pritampa tas musu mazylis, gi vienas maziausiu toj grupej buvo:)
Va ir siandien pasiskambinau paklausti kiek reikia susimoketi uz vasara, nes gi jau negrisim. O ji iskarto klausia kaip Nauriukas ar vedam i kita darzeli, ar neserga?smile.gif Sako tik neuzdarykit namuose su aukle jis juk toks kompanijos vaikiukas ir labai gerai jauciasi darzelyje. Kazkaip nepatogu pasidare, kad isejom bet gi aukletojos paskui save neissivesi:(

Nieko nesakau, ji kaip žmogus labai faina, bet ten reik butinai dar vienos aukletojos, jai ten žiauriai sunku su tokiu pulku mažiuku doh.gif aš jaučiu, jai ten po pusdienio įsiskausta galvą nuo jų verkimo, tik vienas pradeda ir žiūrek jau kitas ir t.t. Žiūri į aukletoja ir noras pačiai likti dienai ir padeti jai 4u.gif bet mes neturim to pedagoginio išsilavinimo. doh.gif
Atsakyti
Nezinau mano manimu pakeitus ten direktore reikalai eitu klostytis i gera puse, o dabar turbut ir nenori niekas ten dirbti... Na cia tik mano tokia nuomone...
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 09 05, 10:35)
Nezinau mano manimu pakeitus ten direktore reikalai eitu klostytis i gera puse, o dabar turbut ir nenori niekas ten dirbti... Na cia tik mano tokia nuomone...

Direktore tai reiktu rimtai pakeisti ir tas kolektyvas dirbtu nuostabiai 4u.gif nes ta direktore tai kosmaras, itariu nemoka kalbet su tomis aukletojomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 09 05, 09:35)

tokia nuomonė apie direktorę jau vyravo tarp tėvelių prieš kokius 5-6 metus, kai maniškis lankė tą darželį, bet žiūriu niekas nepasikeitė, kiek pamenu buvo skundų ir į švietimo skyrių, bet matyt moteriškė turi gerą užnugarį kad taip elgiasi, visai nesiskaito ir nemoka bendrauti su tėveliais doh.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai itartinai...
As irgi kazka girdejau,kad net aukletojos jos prisibijo, nes ten vadovaujamasi direktores antipatijomis ir panasiai... Ta prasme jei kuri neitiks gali labai greitai skristi is darbo...
O ir atlyginimai ten ne kokie, priedais tikrai nesisvaisto...
Na nezinau mano manymu tokioje istaigoje labai daug kas priklauso nuo direktores. Visu pirma tai jei darzelio reputacija gera daug vaikuciu nori ten vesti teveliai, jei patinka darzeliukas vaikuciai neissilaksto tai ir mielai savo grupe kazkaip pagrazina. O ka jau kalbeti apie svenciu organizavima, kokiu spektakliuku ar konkursu renginius.
Pvz. kai nuejau pirma karta i dabartini darzeli direktore aprode grupes papasakojo kokios ju tradicijos, supazindino su aukletojomis... O siame tik burbtelejo, kad parasyciau prasyma ir viskas. Kai kazko paklausiau apie tai kiek vaiku buna grupese koks mokestis ir pan, pasake, kad isvis nezinia ar cia pakliusim ir tipo vos ne atsikabink ir ciuozk is cia... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvyda1: 05 rugsėjo 2007 - 12:55