Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

Sveiki,
mano mažasis jau nuo pirmadienio pėdins į darželį - į "Pelėdžiukų" grupę (šiaip jis pas mane vyturiukas- taip kad grupės nepataikėm blush2.gif ).
Buvom susipažinti su auklėtoje, ji man dviprasmiškų minčių paliko. Iš pradžių nepatiko, paskui lyg ir patiko, gal galite ką papasakoti apie auklėtoje Alyte.
Atsakyti
Labas.
Mano pupa irgi nuo pirmadienio eis į tą grupę. Su auklėtoja nesusipažinom, nes jos nebuvo 4u.gif
Atsakyti
SViekos mamytes ir mes eisime i Peledziuku grupele 4u.gif O mums sake, kad bus berniukai vieni blush2.gif o pasirodo ir mergyte bus mirksiukas.gif
Aukletoja ir man sukele dviprasmisku minciu ax.gif
o va direktore ta ine ypac patiko g.gif tipo tarybiniais laikais priimdavo pagal rajona ir ji taip daro ir dabar .... Vyras sako, lyg jau ir nebe Tarybiniai laikai ir nereik cia ju prisimint... jau manem babania nepriims blush2.gif vis mike, kad per mažiukas 1,10 men, o cia žiūriu yra ir daug mažesniu... nepatinka man tokia valdžia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydrulyte: 31 rugpjūčio 2007 - 15:28
Na zinot man tai isvis tas darzelis labai daug klaustuku paliko del aukletoju ir direktores veiksmu...????
Dabar einam jau i kita viskas skiriasi kaip diena ir naktis, aukletojos jeigu aisku kazkas nenutiks bus visa laika tos pacios ir grupe tik kelsis, kai paugs i antra auksta. Renkam visi teveliai pinigelius ir perkames naujas patalynes mazyliams ir tures kiekvienas savo valgymo priemones asmenines. Kartu iskarto informavo, kad negaluojanciu vaikuciu nevesti (na kad kiti neuzsikrestu)
O siame nors ir aukletoja viena labai gera buvo kitos keisdavosi taip daznai, kad net vardu nepamenu kiek ju ten buvo apie direktore isvis patyliu (ir kaip ji toki posta ten turi?) su zmogumi net nemoka sneketi. Na nezinau kazkaip dideliu priekaistu sitam darzeliui neturim, nes keliaujam i kita tik delto, kad jau galim eiti salia savo namu. Bet kad skirtumas tai tikrai akivaizdus...
Atsakyti
rimvyda1>>> o i koki jei nepaslaptis?
mums direktore ir ziauriia nepatiko nemokanti bendrauti, paprassem sarasiuko, o ji sako aukletoja duos, o aukletoja sako viskas savu laiku....
zadam pasikankinti kolkas dabar čia, o po to eisime prie namučių ax.gif turim du šalia daržiukus mastom leist už mokyklos 4u.gif
Atsakyti
Mes i "Žuvinto" lopseli darzeli, Tik siandien pamaciau, kad jau pavadinima turi... Nauris ten daug draugu jau rado, tai visai be jokiu verksmu pats ate parodo ir nueina su vaikiukais zaisti. Beto ir musu panele ten eina, drauge turime, su kuria labai draugauja. Papuolem i viena grupe tai mums mamytems labai dziugu... smile.gif
Atsakyti
o kurioj cia vietoj????
NA, zinokit likau nelabai ir as suzaveta aukletoja g.gif sakau, tai kaip tas mano Irvydukas?
O ji man ir sako visa surugus, nepatenkinta schmoll.gif na suprantu visai vaikiukai verkia, nes kaip ir peitu liulio nori doh.gif o maniskis pilnas energijos duksta tongue.gif
sako,.Zinokit labai aktyvus vaikas, ant pa;angiu uzlipo doh.gif namie niekaad nelipo ant palangiu smile.gif jam reik veiklos, su juo uzsiimti ax.gif
Atsakyti
Mes gyvenam Aukstuosiuose Sanciuose, tai sis darzelis gaunasi Ties Barsausko gatve galima sakyti... Kaip kad jei vaziuotume nuo gelezinkelio stoties link Molo iskarto uzkilus ant kalno i Aukstuosius Sancius posukis i desine, o darzelis posukis i kaire.

As net nezinojau, kad toks yra, bet kai drauge pasake labai jis mums patiko. Nulekiau uzrasyti dar kai mazasis puses metu buvo, bet kaip tycia tais metais padare, kad tik nuo 1,5 m. leidzia pradet lankyti tai va taip ir bandem i Pagranduka keliauti. Butume gal ir lanke toliau, bet kai ten nera jokios tvarkos, tai su ta mintimi ir ejom, kad liko neilgai...
Atsakyti
tai va ir mes žinok leidžiam su mintim, kad nuo kito rudens eis į kitą daržiuką prie namučių ax.gif ten ir nebloga darželis labai kaimynė girė jos abu vaikiukai eina į ta darželį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2007 09 03, 18:38)
tai va ir mes žinok leidžiam su mintim, kad nuo kito rudens eis į kitą daržiuką prie namučių  ax.gif  ten ir nebloga darželis labai kaimynė girė jos abu vaikiukai eina į ta darželį  ax.gif

na mamytes as leidziu savo mazaja i si darzeli tai esu patenkinta,bet mes einam i varpelio grupe,tai aukletojos tiesiog pasaka,apie kitas nieko negaliu pasakyti ,nes nzn.Na kalbant apie direktore tai taip jei reikia truputi dar pasimokyti kaip bendrauti su zmonemis,nes kulturos tai jokios,bet mums sis darzelis vietoj tai dziaugiuosi,kad maniske tai patenkinta einanti i si darzeli.turi daug draugiu ,tuo labiau,kad viena net is to paties namo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
o nuo keliu metuku siame L/D i lopseli priima vaikucius?
Atsakyti
Nuo metuku...
Atsakyti