Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

QUOTE(adrijana87 @ 2007 04 11, 21:17)
anksciau lankeme katinelio grupe.viena aukletoja tai lb liuks thumbup.gif ,ir dukrytei patiko ir man,bet ta kita aukletoja tai patikekit nekas ,ji gazdina vaikus,kuris patinka vaikas tai su tuo ir uzsiima,o kuris nepatinka tai ta ir skriaudzia,nors maniskes neskriausdavo smile.gif ,bet kitus tikrai skriausdavo.maniske mergaite nesiskunde,bet kai aukletojai ji uzsimine,kad pereisim gal i kita grupe tai net vaikui grasinti pradejo tai ka zn g.gif ,kai pasakydavau,kad dukryte kazkokia lb jautri pasidare ir uzdara ji pasake,kad is kosmoso mus cia visus veikia ,man tokie dalykai ne prie sirdies.db esam patenkinti lb thumbup.gif  thumbup.gif .toje grupeje buvo apie 20 vaiku,bet kai mes isejome liko tik 7,nes ta aukletoja tik tevams grazizi moka pakalbeti

O toa auklėtojos vardas ne birutė kartais buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2007 04 11, 20:17)
anksciau lankeme katinelio grupe.viena aukletoja tai lb liuks thumbup.gif ,ir dukrytei patiko ir man,bet ta kita aukletoja tai patikekit nekas ,ji gazdina vaikus,kuris patinka vaikas tai su tuo ir uzsiima,o kuris nepatinka tai ta ir skriaudzia,nors maniskes neskriausdavo ...

Tai va kodėl ta grupė pustuštė ir net skelbimas kabėjo, kad priima naujus vaikučius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 04 22, 17:08)
Tai va kodėl ta grupė pustuštė ir net skelbimas kabėjo, kad priima naujus vaikučius doh.gif

nea jos vardas ne birute ,tos aukletojos kiek zn dabar jau visai nera
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2007 05 22, 23:46)
nea jos vardas ne birute ,tos aukletojos kiek zn dabar jau visai nera

vienu baubu vis mažiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu ir mes lankom si darželi... Lopselinuku grupe... Viena mamyte rase, kad ju grupeje yra metinukas, tai turbut apie mano maziu biggrin.gif Mums sis darzelis tolokai, tai kazkaip as retas ten paukstis vyras salia dirba nuveza ir parveza musu mazaji, tiesiog salia musu nebuvo ne vieno darzelio kur priimtu nuo metuku, o man i darbeli teko anksti grizti.
Kas del direktores tai nuomone vieninga tikrai atgrasus zmogus blink.gif Kazkaip paskaicius cia visus atsiliepimus, nekokius, bijau, kad teks ir mums begti is sio darzelio...Dar nesam iprate, nes didesni laiko tarpa bunam namuciuose su mociutem, tiesiog susirguliuojam, o poto dar kokias dvi savaiteles pabunam namuciuose, kad neatkristu. tai taip ir lankom nevisai stropiai...
Nors siaip aukletojomis nesiskundziu, vis telefonu atakuoju smile.gif ir grupe visai spalvinga ir sviesi... Zaislai-- tai manajam tikrai nereikia sustru bele kazkas naujo nei namuose,o ir vaikiukai kiek maciau visi fainuoliukai, isskyrus viena labai jau pestukas vienas mazius g.gif Valgyti irgi skaniai maitina, manasis apetitu nesiskundzia, o ir i lauka eina kas man smagiausia nors ir purvina nuo galvos iki koju parsivezam.
Niu va ir as pasisakiau
smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvyda1: 24 gegužės 2007 - 17:30
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 24, 18:28)
Niu ir mes lankom si darželi... Lopselinuku grupe... Viena mamyte rase, kad ju grupeje yra metinukas, tai turbut apie mano maziu biggrin.gif Mums sis darzelis tolokai, tai kazkaip as retas ten paukstis vyras salia dirba nuveza ir parveza musu mazaji, tiesiog salia musu nebuvo ne vieno darzelio kur priimtu nuo metuku, o man i darbeli teko anksti grizti.
Kas del direktores tai nuomone vieninga tikrai atgrasus zmogus blink.gif Kazkaip paskaicius cia visus atsiliepimus, nekokius, bijau, kad teks ir mums begti is sio darzelio...Dar nesam iprate, nes didesni laiko tarpa bunam namuciuose su mociutem, tiesiog susirguliuojam, o poto dar kokias dvi savaiteles pabunam namuciuose, kad neatkristu. tai taip ir lankom nevisai stropiai...
Nors siaip aukletojomis nesiskundziu, vis telefonu atakuoju  smile.gif ir grupe visai spalvinga ir sviesi... Zaislai-- tai manajam tikrai nereikia sustru bele kazkas naujo nei namuose,o ir vaikiukai kiek maciau visi fainuoliukai, isskyrus viena labai jau pestukas vienas mazius g.gif Valgyti irgi skaniai maitina, manasis apetitu nesiskundzia, o ir i lauka eina kas man smagiausia nors ir purvina nuo galvos iki koju parsivezam.
Niu va ir as pasisakiau
smile.gif  smile.gif

Mes iš tos pačios grupės lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai as taip ir supratau, kad mano mazius su Jusu princese vienoje grupeje ir lyg ir zinau kuri... Kaip Jusu mazoji ar noriai pasilieka? Musu tai namuose labai nori sako ale ale( cia tipo pas leles vaziuojam), bet kai atvedam vistiek kartais susinervina...
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 25, 15:59)
Tai as taip ir supratau, kad mano mazius su Jusu princese vienoje grupeje ir lyg ir zinau kuri... Kaip Jusu mazoji ar noriai pasilieka? Musu tai namuose labai nori sako ale ale( cia tipo pas leles vaziuojam), bet  kai atvedam vistiek kartais susinervina...

Pradžioje visko buvo doh.gif , o dabar net atsisveikinti su manimi nereikia, atsidaro grupės duris ir keliauja... friends.gif
Atsakyti
Niu tai jums liuks liuks clap.gif, o mes vel su slogyte, kosuliu ir temperatura namuciuose draugaujam su mociute... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvyda1: 29 gegužės 2007 - 09:23
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 29, 10:19)
Niu tai jums liuks liuks clap.gif, o mes vel su slogyte, kosuliu ir temperatura namuciuose draugaujam su mociute... verysad.gif

Sveikit greičiau 4u.gif
tokiems mažiukams ir kaip šalta ir kaip karšta negerai, o ypač su pašina kai važinėji, vaikas sukaista, paskui į vėja ištrauki, žiūrėk jau ir sloguoja doh.gif
katvirtadienį susirinkimas, busi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu velniava kaip tik dirbu ilgeliau, o kelinta valanda gal pavyks susikeisti???
Aciu
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 29, 12:06)
Niu velniava kaip tik dirbu ilgeliau, o kelinta valanda  gal pavyks susikeisti???
Aciu

17 val. , aš tai turbųt nespėsiu, na nebent į pabaigą atlėksiu, nes pas viresnę išleistuvės iš darželio 16.6 prasidės tai nežinau kaip man ten seksis visur apsisukti doh.gif
Atsakyti