Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

QUOTE(rimvyda1 @ 2007 09 05, 10:35)
Nezinau mano manimu pakeitus ten direktore reikalai eitu klostytis i gera puse, o dabar turbut ir nenori niekas ten dirbti... Na cia tik mano tokia nuomone...

Sveikos, gal ne į temą įsiterpiau blush2.gif bet ir savo nuomonę norėčiau parašyti biggrin.gif
kai pirmą kart nusprendžiau užrašyti mažių i lopšelį, nubėgau ten, nes visai čia pat namų thumbup.gif na o užėjus ir pašnekėjus su taip vadinama dirktorę, pakraupau...man ji iš kart nepatiko blink.gif blink.gif pasipūtusi, vos ne ko norite g.gif pas mus ir taip daug vaikų, ar pildysite prašymą ir panašiai blink.gif na, užpildžiau, bet jau nuo tos sekundės žinojau kad ten nevesiu savo sūnaus doh.gif ne dėl aplinkos, o būtent dėl to kad man nepatiko direktorės bendravimas, ...man pasirodė kad ir auklytės jaučia jos spaudimą g.gif na nž, bet ją tikrai reiktų pakeisti mirksiukas.gif
čia tik savo nuomonę išreiškiau biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, tai va manau ne viena mamyte lygiai taip pat irgi apsisukus daugiau negrižo:)
Atsakyti
man tai neramu kaip čia mums seksis g.gif kai ėjau užrašyti, tai direktorė pareiškė kad mes "nepriklausome" šiam darželiui...o tik per gatvę pereit reikia... paskui, tai tiek to, užrašykit g.gif eisiu gruody pasitvirtinti ax.gif žiūrėsim, kaip bus...
jei pratęstų vaiko priežiūros atostogas, tai būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2007 09 06, 20:15)
man tai neramu kaip čia mums seksis g.gif  kai ėjau užrašyti, tai direktorė pareiškė kad mes  "nepriklausome" šiam darželiui...o tik per gatvę pereit reikia... paskui, tai tiek to, užrašykit  g.gif eisiu gruody pasitvirtinti ax.gif žiūrėsim, kaip bus...
jei pratęstų vaiko priežiūros atostogas, tai būtų  thumbup.gif

žinokit ir mums taip sakė, kad nepriklausom tam rajonui g.gif ta prasme jie priima nuo kreves 60 smile.gif nors cia jau senai ne Tarybiniai laikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2007 09 07, 10:57)
žinokit ir mums taip sakė, kad nepriklausom tam rajonui  g.gif  ta prasme jie priima nuo kreves 60  smile.gif  nors cia jau senai ne Tarybiniai laikai  doh.gif

blink.gif dar ir nuo rajono priklauso? ogo g.gif
Atsakyti
Ir mums taip sake:),
Kazkaip nesuvokia turbut, kad tarybiniai laikai jau praejo. Ir is kitos puses jei darzelis nepatinka jis gali buti nors ir namo kieme, ten savo vaiko nevesciau:)
Atsakyti
sveikos, visos mamytes.
bendravau ir as su direktore smile.gif. pareiskima parasiau birzelio men.. visai nesianiai mirksiukas.gif i didideles kalbas nesileidau.pasakiau, ko atejau ir palikusu visus duomenis isejau.
o stai rugseji nuejom su visomis pazymomis ir pasakem, kad jau norim lankyti. kalbejo moteriske kazka sau po nosimi nedrasiai... neva neseniai pareiskima parasem, kad pries mus dar daug vaikuciu laukia, kad jau poros nepriime, gal nuo spalio men. kita grupele rinks, bet ten tikriausiai metinukai bus cool.gif (maniskiui 2.6m)
sedejau, klausiau su sypsena smile.gif pradejau kalbeti, kad i kita darzeli reiks eiti! nera vietos... tai nera doh.gif na, ir ka manote? ir vietu atsirado ir iki grupes palydejo!
lankom dabar "zvirbliukus". vaizdelis labai neisgasdino.. dar tik pirmos dieneles. paziuresim, kaip mazasis pokycius priims!
Atsakyti
Taiva, jau turbut susimaste, kad nekas ju darzeliuke dedasi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 09 14, 13:42)
Taiva, jau turbut susimaste, kad nekas ju darzeliuke dedasi... biggrin.gif

gal ir cia pasiskaite hihihi.gif nes tikrai, nei vienam darzeli tokio nemalonaus bendravimo nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
Kai mes atejome i si rajona gyventi, sunu si direktore prieme i darzeli po savaites. Ir be jokiu pakysu. Tai ir negaliu ant jos pykti. As irgi tylejau, klausiausi, kol pabambejimus pabaigs... Bet prieme ir vaikas labai noriai ejo.
Atsakyti
Sveikos mamytes, ka galite siuo metu pasakyti apie paciu maziausiuju grupe.Turim vilties greitu lauku papulti i ja. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 17 rugsėjo 2007 - 22:25
Iki sio rudenelio mes ejom i paciu maziausiuju grupe, tai pasakysiu, kad visgi kai tame darzelyje nera tvarkos viskas priklauso nuo aukletoju. Jei auklytes bus malonios ir myles mazuliukus tai ir mazyliai greiciau pripras...
Atsakyti