QUOTE(Kaila @ 2007 06 04, 12:31)
perskaičiau tavo, indija, post'ą, ir supratau, kad man reikia bent jau šilumos, aistros, jei jau ne meilės... bet deja deja, aš ir to turbūt nesu nusipelniusi. taip kad, tu dar šį tą turi - gal meilės ir ne, bet bent jau aistrą ir vyrišką dėmesį patiri... ir nemanau, kad tai yra smerktina. tai žmogiška.
patirti patiriu.....bet ne dažnai...nes gyvename skirtinguose miestuose.... taip man tai atneša gerų emocijų....bet atsibusdama ryte, matydama jo veidą...lyg apgaudinėčiau save.... tipo "oj viskas gražu...." nėra taip....nesuprantu aš jo kartais.....nesuprantu...žinau, kad jį žavi begalo mano kūnas.......bet kad kartais jusčiau jausmų, nors minimumą.....kartais lyg ir yra kažkas, gal jis nenori pripažinti, gal tiesiog nėra.... nežinau, ir galėčiau bet ką atiduoti, kad sužinočiau..... bet ką....kad sužinočiau ateity, būtent šia tema aš ir jis.... žinau jeigu reiks bučiuoti atsisveikinant paskutinį kart, darysiu tai su ašarom akyse ir ant skruostų, nes jau verkiu antra diena....nebeglaiu taip...kartais atrodo, kad man meluoja...lyg kartais privengia, žinokit tikrai nesuprantu...gal kvaila esu, taip esu.... pradžioj buvo žaidimas...smagu linksma.....tikrai iš mano pažįstamų rato tokio nėra nieviena turėjusi , tia yra labai labai aukštai...ir pati niekad nebūčiau pasvajojusi , kad atsiras būtent toks.... gražus protingas....turtingas ( bet deja materialistas visiškas)
man taip skauda širdį.....daug atiduyočiau už jo meilę... aš taip pat nešventa, niekada neniekinau pinigų...tiap aš mėgstu juos....bet jie neturi žaisti su jausmais ir žmogumi, mes perkam daiktus , kad jie mums tarnautų...bet žmonėms, jų jausmams įtakos turėti neglai..žodžiu čia kita tema....