Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Naoko @ 2007 06 04, 13:56)
na nemanau, kad tik besirdes ar stiprios.
nesu lyg besirde blush2.gif o stipri tai jau tikrai nesu, uzgarantuoju 100 procentu lotuliukas.gif o puoliau be galvos:)tiesa, viena karta tiktai mirksiukas.gif i meile neperaugo, bet prisiminimai ne is blogiausiu mirksiukas.gif o va apie meile (ne aistra) kai galvoju ir prisimenu, tai iskart nuotaika sugenda

QUOTE(Naoko @ 2007 06 04, 14:01)
arba su kuriomis gyvenimas zaidzia.
aisku, norejosi daugiau, bet ne mano nosiai tas daugiau...

matai kaip pati sau prieštarauji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 04, 14:09)
Ar tik mes neraminame savęs šitaip galvodamos? O juk pasitaiko, kad, žiūrėk, su tavimi buvo aistra, nuostabus trumpalaikis romanas, jis dingsta ir... veda kita  g.gif

Bent vieną žinau, kuris nelinkęs į brandžius santykius. Ir vedęs buvo, bet niekada nebuvo ištikimas. Vėliau vieną merginą be proto mylėjo, bet vis tiek buvo jai ir neištikimas, ir jokių rimtesnių santykių nepasiūlė. Galiausiai ji ėmė jį ir paliko. Jis ir po kelerių metų ją minėjo kaip didžiąją meilę, bet ką jis galėjo jai duoti? Amžinus santykius be įsipareigojimų?
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 04, 14:22)
Bent vieną žinau, kuris nelinkęs į brandžius santykius. Ir vedęs buvo, bet niekada nebuvo ištikimas. Vėliau vieną merginą be proto mylėjo, bet vis tiek buvo jai ir neištikimas, ir jokių rimtesnių santykių nepasiūlė. Galiausiai ji ėmė jį ir paliko. Jis ir po kelerių metų ją minėjo kaip didžiąją meilę, bet ką jis galėjo jai duoti? Amžinus santykius be įsipareigojimų?

Išvada - jeigu nebūtų praradęs, tai "didžiąja meile" ir nevadintų.. nori to, ko neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 04, 13:52)
Kaila, aš ne vieną kartą esu patyrusi aistrą, dėmesį, lyg ir šilumą...kad ir visai neseniai, buvau pametusi galvą dėl vaikino, kuris niekada nebus mano... nes jis jau 10 metų turi kitą, bet vis tiek mėgavausi tuo, ką jis man davė, nors abu žinojom, kad tai bus laikina... Ir nesijaučiu nė kiek laimingesnė. Nes apgaudinėju save kiekvieną kartą, kad geriau tai, negu nieko. Nėra geriau, nes kiekvieną kartą vis sunkiau atsitiesti ir eiti pirmyn. Ir vis dar tikėti, kad kadanors gausiu ne tik iliuziją, ne tik trupinius.

Į aistrą beatodairiškai gali pulti tik beširdės...arba laaabai stiprios moterys, kurios gali būti garantuotos, kad aistra jų širdyje nebandys peraugti į kažką daugiau. Bet nuo šito, deja deja, nė viena negali būti apsaugota.

dėl šito aš tau labai pritariu. todėl, gali būti, kad jei ir atsirastų vyras, su kuriuo galėčiau mėgautis vien tik aistra, atsirastų ir jausmai. o aš to labai bijau. tikriausiai nėra nieko blogiau už žinojimą, kad žmogus, kuris tau patinka, niekad nebus tavo, o daugių daugiausia, ką galėsi gauti iš jo - aistra. ne perseniausiai gavau tokį pasiūlymą iš gero draugo - būti meilužiais. tačiau jis manęs netraukia... o jei būtų buvusi trauka, kas ten žino, gal ir būčiau neatsispyrus... tik kažin, ar po to nesigailėčiau...
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 04, 14:55)
dėl šito aš tau labai pritariu. todėl, gali būti, kad jei ir atsirastų vyras, su kuriuo galėčiau mėgautis vien tik aistra, atsirastų ir jausmai. o aš to labai bijau. tikriausiai nėra nieko blogiau už žinojimą, kad žmogus, kuris tau patinka, niekad nebus tavo, o daugių daugiausia, ką galėsi gauti iš jo - aistra. ne perseniausiai gavau tokį pasiūlymą iš gero draugo - būti meilužiais. tačiau jis manęs netraukia... o jei būtų buvusi trauka, kas ten žino, gal ir būčiau neatsispyrus... tik kažin, ar po to nesigailėčiau...

kaip ir minėjau, ne per seniausiai tai patyriau. Kokią savaitę man tai buvo pramoga, nuostabiai praleistas laikas, atrodė, tuoj spjausiu į viską, bet kolkas pasimėgausiu. Tik nepajutau, kad laukiu jo skambučių, kad noriu su juo pasidalinti dienos įspūdžiais, džiaugsmu ir liūdesiu. Bandžiau tai kontroliuoti - nepavyko. Ir šioje situacijoje nuskriausta likau tik aš. Jis ir toliau liko su ta panele, kuri galbūt ne tokia seksuali, aistringa kaip aš, bet juk dzin, jis ją myli. Ir ji matyt taip ir nesužinos, kad jis jai buvo neištikimas. Ten turbūt viskas teka sena vaga. Jis matyt kartais apie mane pagalvoja, prisimena tas nuostabias akimirkas. Bet argi dėl to turėčiau jaustis laiminga? Nė velnio. O aš paliūdėjau kurį laiką ir gyvenu toliau. Matyt iki kito karto
Atsakyti
O jūs pafantazuojate, kaip jūsų meilė atrodys? Aš dabar įsivaizduoju, kaip gera, ramu man bus su nauju žmogumi. Ir taip glosto širdį... Taip tikrai bus.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 04, 21:44)
O jūs pafantazuojate, kaip jūsų meilė atrodys? Aš dabar įsivaizduoju, kaip gera, ramu man bus su nauju žmogumi. Ir taip glosto širdį... Taip tikrai bus.

Ir as pamastau, pasvajoju. Atrodo ir ta jausma zinau, kaip butu, kai kazkam pasaulyje buciau be galo reikalinga. Tik taip nebus. Geriau nusiteikti blogiausiam, nei aklai tiketi
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 04, 22:56)
Tik taip nebus. Geriau nusiteikti blogiausiam, nei aklai tiketi

Fui, kaip pesimistiškai schmoll.gif Aš tikiuos tik geriausio ir dar geresnio bigsmile.gif Ir laimingos meilės, ir laimingo gyvenimo, visko tongue.gif Ir žinau, jog taip bus bigsmile.gif O gal bus netgi dar geriau, negu svajoju ax.gif Ai, faina gyventi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 04, 22:01)
Fui, kaip pesimistiškai schmoll.gif Aš tikiuos tik geriausio ir dar geresnio bigsmile.gif Ir laimingos meilės, ir laimingo gyvenimo, visko tongue.gif Ir žinau, jog taip bus bigsmile.gif O gal bus netgi dar geriau, negu svajoju ax.gif Ai, faina gyventi rolleyes.gif

Jei tu cia forume nebutum tik personazas, tai gal ir patikeciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 04, 23:15)
Jei tu cia forume nebutum tik personazas, tai gal ir patikeciau  tongue.gif

Nieko nespręsk apie žmogų jo nepažinodama cool.gif Forume aš esu savimi ir tiek, o kaip jau kas mane priima, tai čia ne mano bėdos tongue.gif Kai kas supranta kaip realų žmogų, kiti tik kaip personažą, todėl nieko tau kaip ir nesakysiu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 04, 12:31)
perskaičiau tavo, indija, post'ą, ir supratau, kad man reikia bent jau šilumos, aistros, jei jau ne meilės... bet deja deja, aš ir to turbūt nesu nusipelniusi. taip kad, tu dar šį tą turi - gal meilės ir ne, bet bent jau aistrą ir vyrišką dėmesį patiri... ir nemanau, kad tai yra smerktina. tai žmogiška.  4u.gif

patirti patiriu.....bet ne dažnai...nes gyvename skirtinguose miestuose.... taip man tai atneša gerų emocijų....bet atsibusdama ryte, matydama jo veidą...lyg apgaudinėčiau save.... tipo "oj viskas gražu...." nėra taip....nesuprantu aš jo kartais.....nesuprantu...žinau, kad jį žavi begalo mano kūnas.......bet kad kartais jusčiau jausmų, nors minimumą.....kartais lyg ir yra kažkas, gal jis nenori pripažinti, gal tiesiog nėra.... nežinau, ir galėčiau bet ką atiduoti, kad sužinočiau..... bet ką....kad sužinočiau ateity, būtent šia tema aš ir jis.... žinau jeigu reiks bučiuoti atsisveikinant paskutinį kart, darysiu tai su ašarom akyse ir ant skruostų, nes jau verkiu antra diena....nebeglaiu taip...kartais atrodo, kad man meluoja...lyg kartais privengia, žinokit tikrai nesuprantu...gal kvaila esu, taip esu.... pradžioj buvo žaidimas...smagu linksma.....tikrai iš mano pažįstamų rato tokio nėra nieviena turėjusi , tia yra labai labai aukštai...ir pati niekad nebūčiau pasvajojusi , kad atsiras būtent toks.... gražus protingas....turtingas ( bet deja materialistas visiškas)
man taip skauda širdį.....daug atiduyočiau už jo meilę... aš taip pat nešventa, niekada neniekinau pinigų...tiap aš mėgstu juos....bet jie neturi žaisti su jausmais ir žmogumi, mes perkam daiktus , kad jie mums tarnautų...bet žmonėms, jų jausmams įtakos turėti neglai..žodžiu čia kita tema....
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 04, 21:44)

aš bijau svajoti. nes svajonės nesipildo.
Atsakyti