Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Indijaa @ 2007 06 05, 11:30)
bet tada kaip atkalbėt?  bet tai negali būti pripratimas, nes mes nebūnam dažnai kartu (miestų skirtumas) ir žinau , kad gali būti kitaip, glai būti be jo...... bet aš tiek noriu būti kartu, kad negaliu......nesitveriu savim....

O Tu nenori jam šito pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 10:36)
O Tu nenori jam šito pasakyti?

ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 05, 12:33)

Ir aš nesakyčiau. Manau, vyrai ne akli, patys viską kiaurai mato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 12:53)
Ir aš nesakyčiau. Manau, vyrai ne akli, patys viską kiaurai mato  unsure.gif

Oj, dar ir kokie jie akli smile.gif
Jiems reikia sakyti, kad jie žinotų. Mūsų dūsavimai jiems jokios informacijos neteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 05, 12:54)
Oj, dar ir kokie jie akli smile.gif
Jiems reikia sakyti, kad jie žinotų. Mūsų dūsavimai jiems jokios informacijos neteikia smile.gif

Aha, labai akli.
Atsakyti
lotuliukas.gif net jei pasakytumet, kad visa diena nevalget, jie nesuprastu is to pasakymo, kad jauciat alki lotuliukas.gif
faktas, kad akli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 05, 12:58)
lotuliukas.gif net jei pasakytumet, kad visa diena nevalget, jie nesuprastu is to pasakymo, kad jauciat alki lotuliukas.gif
faktas, kad akli thumbup.gif

Būtent, net jei jo ausį iš alkio nukąstumėt, vis tiek jis galvotų, ko ji nori? gal jai pms? lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš manau, jie puikiai mato taip, kaip jiems yra patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 13:00)
O aš manau, jie puikiai mato taip, kaip jiems yra patogu  rolleyes.gif

Na visaip būna:)
Bet manau ta pozicija, kad aš kažko noriu, tikiuosi iš jo, bet jam nesakau, nes jis pats turi tai suvokti, nes jis mane kiaurai mato yra paprasčiausia manipuliacija tuo vyru smile.gif
Atsakyti
Na, aš manau, kad mes, moterys, kai pradedam jausti šiltus jausmus, elgiamės per daug akivaizdžiai, kad to nesuprastų netgi vyrai - tokie bejausmiai padarai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 13:11)
Na, aš manau, kad mes, moterys, kai pradedam jausti šiltus jausmus, elgiamės per daug akivaizdžiai, kad to nesuprastų netgi vyrai - tokie bejausmiai padarai  lotuliukas.gif

Aš manau, tau būtinai reikėtų daugiau pasidomėti vyrų ir moterų psichologija ir skirtumais;)
Atsakyti
tikrai ne bejausmiai. bet minciu skaityt nemoka. pastebesit su laiku...
Atsakyti