Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Kaila @ 2007 06 04, 22:08)
aš bijau svajoti. nes svajonės nesipildo.

kaip aš būčiau parašiusi.... ah...pažiūrėjau tu metais vyresnė už mane...suprantu tave visiškai.....
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 04, 12:23)
1.Bet yra sočiai žmonių, kurie savo geriausiu sprendimu laiko skyrybas. Visi juk klystame ir tas klaidas taisome skirtingais būdais. Ir vieno teisingo kelio visiems būti negali.

2.Jei tu tas iškilusias problemas išsprendi ir tavęs nekankina abejonės, tai galbūt ir tavo žmogus.

3.Vat tik nežinau, kodėl man kilo negera nuojauta, perskaičius kelis tavo postus  ax.gif  Aš galiu ir klysti šiuo klausimu  4u.gif

1.Gal ne geriausiu sprendimu, bet lengviausiu, bet deja skirtis siais laikais irgi labai sunku, kartais gali daugiau ir nervu kainuoti, negu priezastis
2.Zmogu visada kankina abejones, jei ir teisingai daro, o meile yra akla.Tokiu "tavo" zmoniu gali buti daug arba vienas, ziurint, kaip pats nusiteikes ziureti i gyvenima ir ko is jo nori.
3.gal but todel, kad dabar irgi sprendziam problemas
Atsakyti
O aš norėčiau bent jau sužinoti, kas ta meilė ax.gif kad ir kentėčiau dėl jos visą likusį gyvenimą, bet bent akies krašteliu, širdies kampeliu noriu pajusti, kas čia per galingas jausmas, kuris tiek diskusijų sukelia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 04, 23:08)
aš bijau svajoti. nes svajonės nesipildo.

Svajonės pildosi, tad sakyčiau svajokime atsargiai mirksiukas.gif Mano svajonė būti su žmogumi, kurį iš karto įsimylėjau ir tyliai kelerius metus mylėjau, išsipildė. Tik deja, kartu mums nebuvo labai gera.... Turbūt reikėjo svajoti ne apie konkretų žmogų, o kaip gera būtų su mylimuoju...

QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 08:29)
O aš norėčiau bent jau sužinoti, kas ta meilė  ax.gif  kad ir kentėčiau dėl jos visą likusį gyvenimą, bet bent akies krašteliu, širdies kampeliu noriu pajusti, kas čia per galingas jausmas, kuris tiek diskusijų sukelia  rolleyes.gif

Meilė yra daug ramesnis jausmas negu aistra. Jei aistrą įsivaizduoju kaip užliejančią bangą, tai meilę įsivaizduoju kaip ežerą. Sėdim mes su draugu prie tyvuliuojančio ežero. Laikomės už rankų, aš padedu jam galvą ant peties. Nėra jokio deginančio jausmo, tiesiog mums gera kartu...
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 08:29)
O aš norėčiau bent jau sužinoti, kas ta meilė  ax.gif  kad ir kentėčiau dėl jos visą likusį gyvenimą, bet bent akies krašteliu, širdies kampeliu noriu pajusti, kas čia per galingas jausmas, kuris tiek diskusijų sukelia  rolleyes.gif

Oi, Kissa, atsargiai su tokiais norais...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 05, 09:36)
Oi, Kissa, atsargiai su tokiais norais...

ax.gif man sekasi visur, tik ne meilėje, tad aš rami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 09:46)
ax.gif  man sekasi visur, tik ne meilėje, tad aš rami  rolleyes.gif

Daugelis ir to tau pavydėtų mirksiukas.gif
o meilė ateis, kai būsi pasiruošusi ją priimti, patikėk manimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 07:29)

Dieve, kaip nelinkiu Tau patirti kokios meilės, kokią dabar išgyvenu aš (jeigu tai meilė) net širdies krašteliu nelinkiu.....trečia diena nerandu sau vietos...., ašaros teisiog liejasi.....kaip noriu, kad tia būtų tik susižavėjimas
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 05, 10:24)
Dieve, kaip nelinkiu Tau patirti kokios meilės, kokią dabar išgyvenu aš (jeigu tai meilė) net širdies krašteliu nelinkiu.....trečia diena nerandu sau vietos...., ašaros teisiog liejasi.....kaip noriu, kad tia būtų tik susižavėjimas

Užjaučiu console.gif Žinau, ką tai reiškia, nes ašarų išliejusi esu nemažai. Tik po kurio laiko suprantu, kad ašaras liejau ne iš meilės, o... net nžn...tiesiog dėl noro turėti kažką artimo, dėl noro pajusti šilumą, kad ir netikrą. Kenčiu, verkiu, pykstu ant savęs, viskas pasimiršta ir vėl svajoju apie tą patį. Netgi jei to kaina būtų bemiegės naktys ir dar didesnis nusivylimas
Papildyta:

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 05, 09:51)
Daugelis ir to tau pavydėtų  mirksiukas.gif
o meilė ateis, kai būsi pasiruošusi ją priimti, patikėk manimi  biggrin.gif

g.gif deja, ne kiekviena to sulaukia verysad.gif

bet taip norėčiau Tavimi patikėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 09:35)
Užjaučiu  console.gif Žinau, ką tai reiškia, nes ašarų išliejusi esu nemažai. Tik po kurio laiko suprantu, kad ašaras liejau ne iš meilės, o... net nžn...tiesiog dėl noro turėti kažką artimo, dėl noro pajusti šilumą, kad ir netikrą. Kenčiu, verkiu, pykstu ant savęs, viskas pasimiršta ir vėl svajoju apie tą patį. Netgi jei to kaina būtų bemiegės naktys ir dar didesnis nusivylimas

ir verkusi dėl to esu....
kaip norėčiau, kad tai būtų ne meilė verysad.gif noriu būtent jo.....bandau mąstyt realiai kodėl man patinka....tai randu daug priežasčių (beabejo yra savybių , kurios...... labai net nepatinka)
bet kaip skauda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 05, 11:14)
ir verkusi dėl to esu....
kaip norėčiau, kad tai būtų ne meilė verysad.gif  noriu būtent jo.....bandau mąstyt realiai kodėl man patinka....tai randu daug priežasčių (beabejo yra savybių , kurios...... labai net nepatinka)
bet kaip skauda sad.gif

O gal tiesiog "įsikalbėjai sau", kad Tau jo reikia g.gif na, pripratimas, artimas ryšys sukuria tokią savotišką iliuziją, kad Tu esi su tuo žmogumi ir jau nebegali būti kitaip. Man taip būna. Jei žmogus patinka, jaučiu jam simpatiją, pradedu manyti, kad man jo reikia ne tik laisvalaikio praleidimui. Bet tai praeina. Aišku, jei tai ne meilė. O kas ta meilė, atvirai sakau, nežinau. Dar jos mano gyvenime nebuvo.

Tik manau, kad galėjau mylėti ne kartą. Tik man nebuvo suteikta proga. Todėl man nelabai suprantama meilė be atsako. Aš suprantu susižavėjimą, simpatiją be atsako, bet ne meilę. Meilei reikia dviejų širdžių.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 05, 10:25)
O gal tiesiog "įsikalbėjai sau", kad Tau jo reikia  g.gif  na, pripratimas, artimas ryšys sukuria tokią savotišką iliuziją, kad Tu esi su tuo žmogumi ir jau nebegali būti kitaip. Man taip būna. Jei žmogus patinka, jaučiu jam simpatiją, pradedu manyti, kad man jo reikia ne tik laisvalaikio praleidimui. Bet tai praeina. Aišku, jei tai ne meilė. O kas ta meilė, atvirai sakau, nežinau. Dar jos mano gyvenime nebuvo.

Tik manau, kad galėjau mylėti ne kartą. Tik man nebuvo suteikta proga. Todėl man nelabai suprantama meilė be atsako. Aš suprantu susižavėjimą, simpatiją be atsako, bet ne meilę. Meilei reikia dviejų širdžių.

bet tada kaip atkalbėt? bet tai negali būti pripratimas, nes mes nebūnam dažnai kartu (miestų skirtumas) ir žinau , kad gali būti kitaip, glai būti be jo...... bet aš tiek noriu būti kartu, kad negaliu......nesitveriu savim....
Atsakyti