Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Aristokratė @ 2007 05 31, 11:01)
tai ir mums pasakyk, kaip ta kryziu uzdet, nes as tai nelabai moku  ax.gif

nezinau, cia turbut vidines zmogaus savybes. man visad svarbi buvo vidine savigarba. kad ir kaip sunku budavo, niekad sau neleisdavau nusileist iki skuduro lygio, nes viena karta skaudziai pasimokiau, kad "skudurizmas" nieko gero neduoda tau kaip asmenybei, greiciau zudo savivertes, pasitikejimo jausma tavyje ax.gif uztai net po siai dienai, beveik visi diedai-vartotojai, kuriuos buvau prametus per borta sako, kad galetu su manim i zvalgyba su manim eit doh.gif lotuliukas.gif is to darau isvada, kad turbut tuo metu elgiaus teisingai, nors ir tekdavo dantis sukast ir vidine saviplaka uzsiimti, kad neistizt tam tikrose situacijose tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 31 gegužės 2007 - 10:11
QUOTE(Beganti @ 2007 05 31, 11:06)
O jums tokios fazės buvo?

nebuvo pykčio fazės, niekada ant jo nepykau. Susitaikymo ir naujos orientacijos fazių irgi nebuvo.

Jau 9mėn praėjo, bet visą tą laiką bendravom, o paskutiniu metu ypač aktyviai cool.gif

Atsakyti
o... sokas, neigimo ir pykcio fazes viena po kitos praejo per dvi dienas. o sekanti faze tebesitesia. metai laiko praejo jau. ir dar kartais neigimas islenda:(
kur ta nauja meile? butinai reikalinga ax.gif
Atsakyti
O jums nera tokio jausmo, kad be mylimo zmogaus esate lyg ir nepilnavertes? Ir lyg ir turetumete teisintis, kodel vis dar viena...
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 05 31, 12:08)
O jums nera tokio jausmo, kad be mylimo zmogaus esate lyg ir nepilnavertes? Ir lyg ir turetumete teisintis, kodel vis dar viena...

nepilnavertė nesijaučiu, bet meilė yra mano variklis, be jos negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 05 31, 12:08)

Ne tai, kad nepilnavertė, bet taip trūksta jo...
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 05 31, 11:06)
Man viskas kažkaip persimaišę buvo.
Šokas nežinau, ar buvo. Nors buvo, kai sužinojau.
Neigimo fazė tikrai buvo. Netgi "daviau sau mėnesį". Na, jei per mėnesį nesusitaikysim, tai jau bus viskas. Negalėjau iš karto patikėt.
Per pykčio fazę tai ir ex skambindavau ir savo pyktį išsakydavau. Kaip sakant, leidau leidau sau išsakyti tuos blogus jausmus. Dar galvodavau apie jo blogas savybes, tai padėjo. Juk sunkiau, kai išsiskiri su nuostabiu žmogumi... O kai žmogus su trūkumais, tai lengviau susitaikyti. Galų gale gali dau pasakyti: Na ir gerai, kad paliko.
Depresijos fazė irgi buvo.
Dabar lyg susitaikymo fazė. Ir viskas per mėnesį.

as vis dar nesuprantu kuri mano faze, bet turbut ne isgijimo. verysad.gif

Blogiausia tokiu atveju ieskoti antros puses, tai tik beviltiskas skaudinimas kitu zmoniu.
taigi isgyji ir tada ieskot nauju meiliu seiliu
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 05 31, 10:06)
Man viskas kažkaip persimaišę buvo.

Na, man tokios kaip šoko fazės gal ir nebuvo, gal kažkiek tikėtasi.. visgi, po kiekvieno išsiskyrimo pirmoji man yra depresijos fazė-- kokia bus sekanti, velnias žino..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 31 gegužės 2007 - 12:09
QUOTE(Lekker Kontje @ 2007 05 31, 13:00)

Blogiausia tokiu atveju ieskoti antros puses, tai tik beviltiskas skaudinimas kitu zmoniu.

Pati isitikinau, kad ant skaudančios širdies neverta pradėti nieko nauja.. nes tada nei tau bus gerai, nei tuo labiau kitiems..

QUOTE(solo @ 2007 05 31, 13:09)
Na, man tokios kaip šoko fazės gal ir nebuvo, gal kažkiek tikėtasi.. visgi, po kiekvieno išsiskyrimo pirmoji man yra depresijos fazė-- kokia bus sekanti, velnias žino..

o ta depresijos fazė gali užsitęsti... kada susiprasti, kad jau per ilgai?
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 05 31, 12:21)
o ta depresijos fazė gali užsitęsti... kada susiprasti, kad jau per ilgai?

kiekvienam skirtingai... vienai pažįstamai ir po 2 metų sunku, kitai neprireikė nei pusmečio. gal tai priklauso nuo buvusio ryšio stiprumo?
aš po išsiskyrimo įvardinčiau tokias kelias fazes:1. Neigimas. 2. Depresija. 3. Adaptacija ir naujo gyvenimo pradžia.
Atsakyti
Merginos, gyvenimas toks ziaurus...ziauru kai nori myleti, nori padaryti zmogu laiminga, ir negali, nes jo paprasciausiai nera...

kita vertus, reikia visada apie save labai galvoti, nes siais laikais niekad negali zinoti ant ko uzsirausi. vyrai nebe taip nori vesti, nes bijo isipareigojimu/tingi/nenori skyrybu atveju moketi alimentu. kai pasensta, susiranda jaunesnes, skiriasi, suteikia nezmoniska skausma savo artimiesiems. ir vistiek jiems tik seksas ir pinigai rupi, ir kad pasipuikuot kuo butu, ir paest.

reziume: geriau veliau, bet isimyleti toki vyra, kuris nebus kiaule. aisku, nera niekada garantiju, bet reikia iki minimum sumazinti sia rizika.

as uz vedybas, nes abu partneriai tuo irodo, kad abu troksta buti kartu. o meile be vedybu-nezinau, kazkaip labai patogu vyrams, o moterims nei sis nei tas.

as jums visoms linkiu laimes!
nekentekit!
Atsakyti
Man vis dažniau pasitaiko tokių dienų, kai, atrodo, nieko netrūksta, gerai ir vienai ax.gif taip ramu... einu kur noriu, darau ką noriu
Atsakyti