Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Kissa @ 2007 06 01, 16:21)
Man vis dažniau pasitaiko tokių dienų, kai, atrodo, nieko netrūksta, gerai ir vienai  ax.gif  taip ramu... einu kur noriu, darau ką noriu

ar tik nėra tai tik paviršutiniškas jaumas ? manau vistiek, giliai savyje žinai, kad jei mylėtum ir būtum mylima, viskas būtų kur kas geriau, tada tikrai nieko netrūktų ir būtų ramu...
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 06 01, 18:22)
ar tik nėra tai tik paviršutiniškas jaumas ?  manau vistiek, giliai savyje žinai, kad jei mylėtum ir būtum mylima, viskas būtų kur kas geriau, tada tikrai nieko netrūktų ir būtų ramu...

Pvz man aš save irgi guodžiu taip šiand su vyru blogai, kitą dieną bus geriau, bet viduje jaučiu, kad nėra tos stiprios meilės man kaip anksčiau, o taip norėtųsi jaustis begalo mylima ir bent kažkiek lepinama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 06 01, 17:22)
ar tik nėra tai tik paviršutiniškas jaumas ?  manau vistiek, giliai savyje žinai, kad jei mylėtum ir būtum mylima, viskas būtų kur kas geriau, tada tikrai nieko netrūktų ir būtų ramu...

Kiek skaitau forumą, tai ištekėjusioms ar draugą turinčioms moterims vis kažko trūksta. Tai meilės, tai dėmesio, tai pramogų ir t.t. Mano nuomone, pirmiausiai turi pats gerai jaustis su savimi, tada gerai jausies ir su kitu. Jei pats sau negalėsi suteikti meilės, laimės, tai ir kitas negalės.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 01, 21:20)
Jei pats sau negalėsi suteikti meilės, laimės, tai ir kitas negalės.

schmoll.gif

toks jau žmogus yra, amžiais kas nors blogai, kuom nors nepatenkintas. Įvertini kai prarandi (?) ...
Atsakyti
o atradau tema su klausimu, kuris ir mane kartais kankina.... gal galiu junktis prie jusu? bigsmile.gif

ilga laika buvau viena. na nei vienisa, nei nelaiminga, bet tiesiog antrosios puses nebuvo ir tiek (o viena, tarp kitko, ir as gerai jauciuos, nors kartais taip norisi prie kazko prisiglaust...). kai jis kazkaip stebuklingai atsirado, tai lyg viskas o.k., tik kadangi atstumas nemazas skiria, tai visko buna. tik paskutiniu metu jo nebesuprantu - keistokas, jis pastaruoju metu... ilga laika gyveno uzsieni, dabar jau tuoj tuoj turi grizt i lietuva, o ta kelione vis atidelioja ir as nervinuos, ir jis. pats sake, kad kazkiek bijo. o ir as nesuprantu - jei pries tai musu santykiai buvo karsti karsti, tai dabar kazkokia atsalo. o kai gris, kazi ar kas bus... tai va ir uzsiduodu kartais ta klausima - atrodo isimylejau, viskas o.k., bet va ir vel neaisku kas bus...
Atsakyti
Vat as irgi pagalvoju: esi viena - vienokios problemos, randi kazka - prasideda kitokios problemos. Niekada nebus vienareiksmiskai gerai. Reikia ismokti branginti kiekviena gyvenimo etapa.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 01, 22:21)
Vat as irgi pagalvoju: esi viena  - vienokios problemos, randi kazka - prasideda kitokios problemos. Niekada nebus vienareiksmiskai gerai. Reikia ismokti branginti kiekviena gyvenimo etapa.

sutinku 100% drinks_cheers.gif
mokausi brangint ir, atrodo, beveik ismokau, bet kartais toooookiu dienu buna, kad blink.gif ....

dar kai skaiciau sita tema, maciau, kad diskutavot, kaip surast "ta meile" - is savo patirties pasakysiu gossip.gif, kad kai kazkaip specialiai stengdavaus, tai ne velnio neiseidavo, nes visa laika, kaip is dangaus nukrisdavo.... bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi visokiu dienu buna. Nors imk ir i kalendoriu susizymek ir metu gale palygink, kokiu daugiau. Pvz siandien man labai gera: kai logiskai pamastau, nieko man gyvenime netruksta. Aisku, meiles. Bet ji ateis, kai bus laikas. Gal dabar nemokeciau jos branginti, ivertinti, issaugoti...
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 01, 22:35)
Man irgi visokiu dienu buna. Nors imk ir i kalendoriu susizymek ir metu gale palygink, kokiu daugiau. Pvz siandien man labai gera: kai logiskai pamastau, nieko man gyvenime netruksta. Aisku, meiles. Bet ji ateis, kai bus laikas. Gal dabar nemokeciau jos branginti, ivertinti, issaugoti...

manau, ka moketum lotuliukas.gif , tik bent man is pradziu buna nelengva...
o del to kalendoriaus - besibaigiant metams visada susimastau, ar geri metai buvo ir surasau palinkejima sau kitiems metams, o tais sekanciais (kai jie baigiasi), aisku, perskaitau, ka parasiau.... keistoka, bet tai darau, gal nuo 16 blush2.gif , t.y. 10 metu jau tuo bus ...
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 01, 22:42)
o del to kalendoriaus - besibaigiant metams visada susimastau, ar geri metai buvo ir surasau palinkejima sau kitiems metams, o tais sekanciais (kai jie baigiasi), aisku, perskaitau, ka parasiau.... keistoka, bet tai darau, gal nuo 16  blush2.gif , t.y. 10 metu jau tuo bus ...

as irgi taip darau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 01, 22:47)
as irgi taip darau  blink.gif

na pasirodo as ne viena tokia, o tai iki siol taip daranciu dar nepazinojau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 02, 00:05)
na pasirodo as ne viena tokia, o tai iki siol taip daranciu dar nepazinojau  clap.gif

ir butinai kiekviena karta pabreziu, kad jau siais metais tai tikrai busiu laiminga unsure.gif

o kas yra laime? g.gif
Atsakyti