Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas kirkšnių srityje

Sweikutes.
Paskaudendavo ir man, bet galiu pasakyti viena, neveltuj sakoma, kad reikia mums nestuke.gif daugiau ilsetis ir t.t.
Kai issededavau darbe visaaaa darbo diena, grizdavau namo, tai tokia savijauta, kad man viska skauda, viska tempia doh.gif o dabar, kai bedirbu tik po pusdieni, tai nieko man ir nebeskauda 4u.gif
Ilsekites daugiau 4u.gif lepinkites daugiau ir pamatysit visi tokie skausmeliai turetu praeiti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nezinau ar mes apie ta pati skausma kalbam unsure.gif Man regis skauda dubens kaulus, o ne kirkšnis - kaip surakinta viskas. Pasedejus irgi sunku išsijudint, vaikštau kaip raiša antis... Tikiuosi, kad tai irgi normalu - turbut skiriasi kaulai, nes man tai nebedaug liko - tik dvi savaites ax.gif

Oi, radau atskirau tema apie dubens skausmus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inana2: 20 rugsėjo 2008 - 10:03
Mane ir kankina va tokios bedos kaip skausmas ir kai reikia issijudinti is lovos iki wc nusliuzt nakti tai ramstau visus kampus ir sienas o kartais net vyra zadinu kad gelbetu....o kai pasisakiau gyditojai tai ji pasake kad taip neturetu buti bet buna....nu dar ir tai pasake kad spaudzia gimda del to ir skauda....tai seip pati netycia atradau stebuklinga dalikeli kuris sumazina skausma o ypac kai reikia daug vaikscioti ogi tai nesciosios dirzas tai jis man dabar ziauriai gelbsti ne tik nuo to skausmo bet ir nuo tempimo pilvuke.... blush2.gif 4u.gif dar sese kvailino mane kad tokius pinigus ismeciau tam dirzui , ax.gif blink.gif bet as tikrai dziaugiuos ir nesigailiu kad ta dirza papirkau thumbup.gif ir pilvukui gerai ir man lengviau ir nugaros nevargina.... rolleyes.gif tad gal ir jum pagelbes 4u.gif
Atsakyti
man irgi skaudena
kaip gerai, kad radau si skyreli, nes jau buvau beprisigalvojanti blogybiu

Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 10 15, 07:14)
man irgi skaudena

na man irgi taip yra tai pasakiau ginei, ta ji liepe nesioti gorseta kuris pilvuka prilaikytu.bet pirmo nestumo metu taip nebuvo.tai nusipirkau kelnaites su tampresniu juosmeniu.tai kaip ir geriau.jau nebeskauda. biggrin.gif
Atsakyti
dabar tie skausmai kirksniu srityje praejo thumbup.gif ir aciu dievui nes ziauriai skaudedavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 10 15, 07:14)
man irgi skaudena

Pasirodo aš ne viena tokia, t.y. su tokiais skausmais. Man jie prasidėjo kažkur nuo 30 savaitės. Viskas matyt čia nuo svorio tongue.gif Su kuo bekalbėdavau tai niekam nebuvo taip buvę, gerai kad netyčia čia užsukau ir radau šią temelę. Dabar ramiau 4u.gif
Atsakyti
Nu va paskaiciau , pasirodo ne as viena tokia smile.gif , man pirmi skausmai prasidejo kai buvo 16-18 savaite, bet jie gan greitai ir praejo, dabar jau 33 tai jau koki men skauda, daktare aiskino, kad laikysena keiciasi, svoris savo dadeda stuburui ir kaip ji sake gimdos raisciai tempiasi. O as jau tokiu nesamoniu buvau prisigalvojus doh.gif , o naktim tai buna nors kauk is skausmo kai reikia atsikelti, ant kito sono apsiversti, diena pasedejus ilgiau ar pagulejus tas pat... Tai kad mergaites mes ne vienos tokios ir visom tikrai but blogai negali, vadinasi su nestumu susije tai, vadinasi reikia laukti 4u.gif , visom stiprybes
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as taip pat dziaugiuosi radus sita temele,nes irgi jau nezinojau ka galvoti..Mums 32sav ir buvom su gresianciu paskutines 8sav tai jau galvojau mano kunas gimdymui ruosiasi...Gydytojai sakiau,tai sake,kad taip buna.Kartais tai tikrai gali reiksti pasiruosima gimdymui,bet dazniausiai tai nuo leliuko svorio.Man dazniausiai skauda vakarais ir aisku nakti,tada kai sunkiausia issikrapstyti is lovos,pvz i wc...sunku apsirengti...+dar prisiseda bendri nugaros skausmai...
Ko tik,mes,busimos mamytes nepatiriam ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
pasirodo ne viena as kenciu ta skausma.. o gal kokius vaistukus geriat, nes kitoj temoj skaiciau, kad kaikuriom kalcio prirase?
Atsakyti
Sveikutes,
Man kirksniuose skausmas prasidejo tik nuo 37 savaites ir skauda tik tada kai reikia lovoje apsiversti arba kai ilgai pasedejusi atsistoju. Bet tai ne tai skausmas kiek daugiau spaudimas. Tikriausiai del to kad yra spaudimas i dubens sriti.
Bet vat klubo sanari buvo pradeje skaudeti 32 svaite. Tai jausmas toks kad kai surakina nei paeiti nei atsistoti nei atsigulti nieko nebegali. Taigi tas skausmas atsirado tikriausiai butent tada kai vaikutis apsiverte galvute zemyn ir uzspaude koki nerva. Vienintelis vaistas kuris man padejo tai nestukiu aerobika baseine. Ta diena vos ilipau i baseina jau galvojau kad islipti pati negalesiu ir teks iskelti, bet po mankstos jau buvo jauciamas pagerejimas o po poros dienu skausmas visai isnyko. Del ko labai dziaugiuosi, nes jei ne baseinas tikriausiai iki nestumo pabaigos buciau vazinejusi su invalido vezimeliu, nes skausmas buvo nepakeliamas ir nenuspejamas. sudurdavo sanari visai netiketai. doh.gif
Atsakyti
as iskart supratau, kad tas skausmelis kirksnyse yra zenklas, kad vaikucio galva isitaise tarp dubens kaulu tai ir kenciu, nes zinau, kad jau nebeilgai laukti savo stebukliuko wub.gif biggrin.gif bet skausmas buna intensyviausias ypac vakarais doh.gif gine patare trumpus, letus pasivaiksciojimus, tai kol einu dar nieko, bet jeigu atsisedu pasedet ir tada vel pradedu eiti, tai jomajo doh.gif kas per jausmas blink.gif
Atsakyti