Smagumėlis jums kad taip vėlai skauda, man pirmo nėštumo metu nuo 6 mėn, o antro jau 4 mėn. jaučiu skausmus kirkšnyse ir gyditoja sako nieko čia nepadarysi
gaila kad taip anksti tenka juos kesti. Žinoma jie dar nėra tokie intensyvūs, bet vistiek skausminga.Rekomenduoja neioti dirža pilvui prilaikyti tai truputi padeda. Labiausia pasireiškia skausma i vakara turbut pervrgsta pilvelis.
man jau nuo 22 sav pradejo skaudeti kirksnyse, ir skausmas eina i kojas, ypac kai daugiau pavaiksciodavau ar tiesiog pavargdavau, o nakimis ziauriai skauda kai reikia apsiversti, atrodo kad kiekviena nerva jauciu. o dar ir dubens kaulu srityje skausmas naktimis...
. Man tai nakti padeda pagalvele tarp slaunu, tai ne taip skauda. gal ir jums padetu... gerai kad bent jau man taip ne vienai, tai lengviau kai pasiskaitineji
. Visoms kantrybes ir stiprybes busimoms mamytes
laikykites.
sveikos mamytes, man irgi skausmas kirksnyse prasidejo pries savaitele, bet man jau 39 savaites, uz savaitukes jau gimdyti turiu. taciau man skauda tik desineje puseje, nesuprantu kodel
bet irgi skauda tik tada, kai ilgiau pvz prie pc pasedziu.
Na bet nera ko noreti, juk artinasi ta lemtingoji dienele, kada dar ne ta reikes iskesti
bet irgi skauda tik tada, kai ilgiau pvz prie pc pasedziu.
Na bet nera ko noreti, juk artinasi ta lemtingoji dienele, kada dar ne ta reikes iskesti
sweikutes.man beveik 37 sav.jau kelias dienas begalo skauda nugara ir kirksnis kai vaikstau.jei ramiai sedziu ar guliu tai nieko tik baisu buna pagalvoti kad reiks atsistoti.galvojau kad cia negerai kas nors bet pasiskaitinejusi nusiraminau kad taip turi buti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 10 01, 12:39)
as iskart supratau, kad tas skausmelis kirksnyse yra zenklas, kad vaikucio galva isitaise tarp dubens kaulu tai ir kenciu, nes zinau, kad jau nebeilgai laukti savo stebukliuko
bet skausmas buna intensyviausias ypac vakarais
gine patare trumpus, letus pasivaiksciojimus, tai kol einu dar nieko, bet jeigu atsisedu pasedet ir tada vel pradedu eiti, tai jomajo
kas per jausmas 
as toki skausma jauciu nuo kokios 26sav. negi jis taip anksti isitaise zemyn galva?
QUOTE(tuckaite @ 2010 01 06, 20:15)
Nuosirdziai tikiuosi, kad ne
QUOTE(Suomi @ 2010 02 17, 15:59)
Nuosirdziai tikiuosi, kad ne
Man 23 savaites ir vakar pradejo skaudeti kirksni desinej pusej. Neimanoma vaikscioti, nakti vertimasis vyksta su pasukavimais
Pas gine cia Suomijoj pakliuti neimanoma, apziurejo tik seimos gydytojas - nei kaklelio patikrino, nieko, tik sanarius palankste... Tai belieka tiketis, kad cia SIAIP nestuminis skausmas.
o man tas skausmas kirksnyse praeidineja..gal masazai padejo, o gal baseinas..
bet labiausiai turbut vyras, privertes kaip galima daugiau judet
Aš irgi kartais jaučiu
ypač kai dabar laukiuosi jau 16 savaitę, skausmas sustiprėjo...
nežinau nuo ko čia man. Mąstau, gal kažką ne taip valgau ar darau? Bet kai vakar buvom pas gydytoją pažiūrėti, ar viskas gerai, ji pasakė, kad taip. Tai galbūt tai tiesiog normalu?
nežinau... dar pasiklausiu gydytojos.
na kaip matau, cia dauguma vargina tokie skausmai, taj greiciausiai kad taip ir turi buti, tad nieko nepakeisime, tex pakenteti
tikriausiai taj del padidejusio svorio, kuris mus vargina, tad kantrybes mamytes nesiojant sawo leliukus, juk del ju galima ir pakenteti
tikriausiai taj del padidejusio svorio, kuris mus vargina, tad kantrybes mamytes nesiojant sawo leliukus, juk del ju galima ir pakenteti
QUOTE(inetukea @ 2010 02 18, 18:20)
na kaip matau, cia dauguma vargina tokie skausmai, taj greiciausiai kad taip ir turi buti, tad nieko nepakeisime, tex pakenteti
tas tiesa, bet skausmas tampa toks, kad negali paeit, tai tada kantrybes jau nebeuztenka
QUOTE(tuckaite @ 2010 02 19, 09:02)
bet skausmas tampa toks, kad negali paeit,
Tikra tiesa
QUOTE(Suomi @ 2010 02 19, 10:38)
Tikra tiesa
Kol man skaudedavo siaip sonuose, tai tikrai galima pakentet, bet va uzvakar buvo taip, kad ne tik paeit, bet ir miegot buvo neimanoma
Tiesiog jokio judesio padaryt
Siaip isivaizduoju, kad gaunasi toks uzburtas ratas: mazai judu, nes viska skauda, o skauda del to, kad per mazai judu 
va va, tik beda tame, kad ner sprendimo kaip pabegt is to rato