QUOTE(AsJa @ 2007 04 24, 21:32)
Tai parašyta DK 166 str. 2 dalis, jūs gi komentavote, aš tai darbovietė parašyčiau prašymą , kad vadovaujanis tuo ir tuo DK straipsniu suteiktų man 35 d. atostogas, pridėčiau teismo nutartį (apie santuokos nutraukimą), nes jūsų teisė naudotis viena ar kita DK lengvata turi būti pagrįsta. Ir Viskas
Nu nežinau, ar jūs eilinė darbuotoja, turi aiškinti personalo skyriui DK nuostatas, ir pan., manau jie patys turi puikiai tai išmanyti, suprasti ir pasiskaityti jas, be to tas LAT išaiškinimas yra jau daugiau negu 3 metai. LAT išaikinimai yra privalomi ir taikytini, juos galima rasti LAT svetainėje LAT. lt
Nu nežinau, ar jūs eilinė darbuotoja, turi aiškinti personalo skyriui DK nuostatas, ir pan., manau jie patys turi puikiai tai išmanyti, suprasti ir pasiskaityti jas, be to tas LAT išaiškinimas yra jau daugiau negu 3 metai. LAT išaikinimai yra privalomi ir taikytini, juos galima rasti LAT svetainėje LAT. lt
Dėkui, AsJa, aš irgi nesuprantu, kodėl darbuotojai turi geriau išmanyti įstatymus nei kompetentingi, tą darbą dirbantys. Pirmą kartą sužinojau, kad atlyginimus skaičiuoja vienas žmogus, atostogas - kitas, nors skyrius vienas, ir kiekvienam reikia pateikinėti dokumentus ir kažką įrodinėti. Pasinaudosiu Jūsų patarimu dėl prašymo