Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie atostogas:

Ačiū, node, supratau blush2.gif
Atsakyti
O kaip visgi dėl pamaininio darbo, kokia tvarka skiriamos atostogos dirbant pamaininį darbą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leonel @ 2007 05 20, 19:33)
O kaip visgi dėl pamaininio darbo, kokia tvarka skiriamos atostogos dirbant pamaininį darbą?  g.gif

lygiai taip pat smile.gif pradirbi pusė metų ir galima prašyti atostogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 05 22, 16:34)
lygiai taip pat smile.gif pradirbi pusė metų ir galima prašyti atostogų  4u.gif

Taip ir galvojau, tik norėjau pasitikslinti blush2.gif
node, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leonel @ 2007 05 22, 18:43)
Taip ir galvojau, tik norėjau pasitikslinti  blush2.gif
node, labai ačiū  4u.gif

į sveikatą mirksiukas.gif
jeigu čia tu eisi atostogauti, tai smagių atostogų vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 05 16, 16:46)
blink.gif nu ne veltui  sakoma, kad Lietuvoje darbo teisėje kažkokie dar baudžiavos laikai, darbdaviai turi tik teises, o pareigų nepaiso, o darbuotojai turi tik pareigas, o teisių jokių, liūdna verysad.gif

Aš vis tiek nerimstu. O įmanoma rasti bent minimalią tiesą? Gavau savo atlyginimo lapelį, jame rašoma, kad balandį tedirbau 18 dienų, nors nedirbau tik sekmadieniais!!! Kur kreiptis, kaip tai įrodoma, kad visgi dirbau? Kur kreiptis dėl tokios tvarkos, kad tas pačias pareigas ir vienodą atlyginimą gaunantys darbuotojai filialuose dirba skirtingomis darbo sąlygomis - vieni nedirba savaitgaliais, švenčia šventes, o aš turiu išeiginę tik sekmadienį? Kai bandžiau paprieštarauti ir paprašiau viršininkės taip pat išeiginių savaitgaliais, valdžios buvo pasakyta, kad iš gailesčio esu palikta dėl savo vaikų, nes auginu juos viena, ir su manim buvo sutartas toks darbas, nors apie tokį vergavimą pirmąkart girdžiu. Kai užsiminiau apie atostogas - atsakymas -nėra kam išleisti. Ar tikrai manęs gali neišleisti dar metus atostogų dėl to, kad nėra kam išleisti? Galų gale gal teisiniu keliu įmanoma prisiteisti kompensaciją už laisvadienius, kurių neturėjau niekada, dirbtus savaitgalius ir šventines dienas? Vis tiek manęs jau nebegąsdina mintis, kad neteksiu TOKIO darbo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 23 gegužės 2007 - 12:22
QUOTE(iride @ 2007 05 23, 13:15)
Aš vis tiek nerimstu. O įmanoma rasti bent minimalią tiesą?

Kreipkitės į Darbo inspekciją
http://www.vdi.lt/
Atsakyti
Turiu klausimuka del mokslo atostogu. Kiek zinau, pries egzamina galima pasiimti 3 d., o pries magistrinio gynima - iki 30d. Ar turiu teise pasiimti nors kazkiek mokslo atostogu, jei mano magistrinio gynimas bus ne galutinis, o katedrinis (pas mus universitete buna katedriniai gynimai kiekvieno semestro pabaigoje)?

Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
sveikos,noriu paklausti.
as isidarbinau spalio 26 d.kadangi imone keliasi i kita vieta tai noriu pasiimti atostogas nuo birzelio 26d.kiek man atostogu priklauso jei as busiu atidirbusi 8 men.nes po kasmetiniu atostogu mane isleidzia i dekretines atostogas.ar man galima imti tik 2 savaites nes as nesu atidirbusi visu metu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(okidoki @ 2007 06 01, 12:22)
sveikos,noriu paklausti.
as isidarbinau spalio 26 d.kadangi imone keliasi i kita vieta tai noriu pasiimti atostogas nuo birzelio 26d.kiek man atostogu priklauso jei as busiu atidirbusi 8 men.nes po kasmetiniu atostogu mane isleidzia i dekretines atostogas.ar man galima imti tik 2 savaites nes as nesu atidirbusi visu metu. g.gif

Jums priklauso 28 dienos kasmetinių atostogų.
Atsakyti
nenoriu pasirodyti labai ikyri ar nesuprantanti,bet 28 dienos priklauso uz visus atidirbtus metus,o jei as atidirbau tik 8 men? smile.gif
Atsakyti
Pagal istatyma, jei atidirbi bent 6 men, gali pasiimti visu metu atostogas wink.gif
Atsakyti