Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

Vijurka, suprantu tavo Teisingumo siekį. Tik, matai, kur du aiškinasi, trečias nukenčia. Viena dalyvė sako, kad ji - kitas asmuo, kita - nebenori toliau ta tema kalbėti. Tai JŲ reikalas. Forume akistatos nepadarysi, o AŽ yra asmeninės. Skelbti nemačiau prasmės, bet savo požiūrio negalėjau neišsakyti, nes kaip ir tau, man nepatinka povandeninės srovės 4u.gif
Na, ir sudėtinga situacija pasitaikė. Geras praktinis pozityvumo patikrinimas biggrin.gif
Atsakyti
Išties, patikrinimas iš esmės... blush2.gif
Man visiškai nesvarbu, katra iš anų trys viename, du viename ar vienas trijuose, ar kaip kam norisi save regėti...
Nepažįstu asmeniškai nė vieno čia ar kur kitur besilankančio (o jei pažįstu, šito nežinau 4u.gif ), todėl savo nuomonę tveriu iš pasisakymų, minčių, jų dėstymo būdų...

Ačiū jums abiem, Starburst ir Vijurka, už to aiškumo siekimą. Už nestovėjimą nuošaly. Net kai atrodė, kad "ne į temą". Net kai ničnieko nesupratau. Apie abejingumą buvom pradėjusios... gal kada pratęsim. Jūs neabejingos.
Judvi abi savo pasisakymais tokios skirtingos, ale tas tik įrodo, kad tikslai siekiami skirtingais keliais, o kuris geriausias - spręsti tik pačiam.

Rytorasa, panašus klausimas lyg ir buvo, ale pasiteirausiu darsyk - ar ir gyvenime šneki tokiomis... knyginėmis, ar ką... frazėmis? Čia ne pastaba, tik smalsumas... blush2.gif

Pažiūrėjau "Meistro ir Margaritos" seriją. Koks malonumas... wub.gif wub.gif Čia mano knyga. Ir filmas puikus wub.gif wub.gif
Labos naktelės, mielosios...
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 23:33)
irnesakyk.gif nueisi i Bendramincius su tokiomis mintimis, liksi nesuprastas, sakys, eik is kur atejes biggrin.gif Kur gi jei ne Kerteleje sielai kalbeti apie sielos ramybe, PILNATVE?

ten visi sėdi ten kur jiems įdomu mirksiukas.gif Niekas nelenda ir nepaisto kažko jei jiems neįdomu. gal man čia vienai taip atrodo, bet tikrai norėtųsi kertelėj mažiau filosofijos, o širdies...
Atsakyti
Visoms besipykstančioms.
Kai žmonės pykstasi, jie visi yra vienodai kalti. Visada. Kitaip nebūna. Jei domitės ezoterika, turėtumėt žinoti. mirksiukas.gif
Geros dienos visoms.
4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, visoms... 4u.gif
Matau kažkam nepatinka mano rašymo stilius, kažkam per daug filosofijos... Matot , aš pozityvų mąstymą suvokiu daug plačiau, nei kai kurios čia rašiusios. Žinoma, pradžia ir man buvo tokia- pozityvių knygų skaitymas, bandymas taikyti gautas žinias... Bet tai tik pradžia... paskui supranti, kad yra kažkas daugiau, pradedi žvalgytis giliau... Bet nesvarbu... Nenoriu niekam trukdyt, todėl pasirenku TYLĄ...
Sėkmės jums visoms... 4u.gif ir geros dienos... smile.gif

P. s. vienas forume dalyvaujantis žmogus žino kas aš. Jeigu jau labai kam kyla abejonės- įrodymai yra... Čia aš tik šiaip... dėl dvasios ramybės...kad nebekiltų bereikalingų bangų... smile.gif Svarstyti čia nėra ką, nes tai neturi prasmės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 06 birželio 2007 - 07:41
[B]Labas rytas, visoms!

Palinkėsiu šiam skyreliui, kad vakarykštė dienos atgarsiai nesikartotų šiandieną.

QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 22:12)
Vijurka, suprantu tavo Teisingumo siekį. Tik, matai, kur du aiškinasi, trečias nukenčia.

"Kur du pešasi, trečias laimi", jei jau sakyti tiksliai mirksiukas.gif Bet čia laimėtojas yra tiesa. Nebuvo pykčių, įžeidimų, jei kam taip atrodė, apgailestauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 06 birželio 2007 - 08:15
Labas rytas:)

Niekas čia nelaimėjo, tiesa yra subjektyvus dalykas;)

Pralaimėjo čia visos pusės smile.gif

Na bet geros visoms dienos, įdomesnės, ramesnės, pozityvesnės smile.gif
Atsakyti
Taigi tikiuosi šiandien pozityvių minčių ir idėjų kaip jas įgyvendinti praktiškai biggrin.gif
Atsakyti
Aš einu pasidairyti gerų ženklų smile.gif
Pamačius kokį gerą ženklą, diena bus puiki:)
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 06, 09:41)
Aš einu pasidairyti gerų ženklų smile.gif
Pamačius kokį gerą ženklą, diena bus puiki:)

Tai kad šviečia saulutė, o aš vakar gavau "Bėgančios su vilkais" (beje, supermamos ištuštino visus knygynus smile.gif ), jau savaime yra geras ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 06, 09:45)
Tai kad šviečia saulutė, o aš vakar gavau "Bėgančios su vilkais" (beje, supermamos ištuštino visus knygynus  smile.gif ), jau savaime yra geras ženklas  mirksiukas.gif

Labai lauksiu tavo atsiliepimųsmile.gif)
Man labai norisi, kad ją kuo daugiau moterų perskaitytų, ypač tų užguitųjų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 06, 09:48)
Labai lauksiu tavo atsiliepimųsmile.gif)
Man labai norisi, kad ją kuo daugiau moterų perskaitytų, ypač tų užguitųjų sad.gif

Ruošiuosi šiandien pradėti (na, nebent sutiksiu super vyra ... mirksiukas.gif ) tikiuosi, diiiiiidelio įkvėpimo biggrin.gif
Atsakyti