Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 08:51)
Starburst, buvo kalbama ir apie depresiją rolleyes.gif Ir žinai, kas buvo pasakyta? Pasklaidyk kt.temos dalis, tikrai rasi. Juodu ant balto,-"neturi tokių problemų, nesuprasi".

Man tai nuoširdžiai keistas pasakymas "manęs ten nesuprato", "bijojau kalbėti apie liūdesį", skaitėm jau vaižgantės nuogastavimus, kai ji sukūrė savo temą, pozityvisčių likau nesuprasta, dabar tu-Starburst...Kam tos nuoskaudos už nugaros, geriau į akis, nesuprantu tos užgniaužtos savy baimės išsakyti tai, kas nepatinka.

Šito tikrai nepadariau, neperskaičiau visų septynių temų iki prisijungimo. Tiesiog tiek laiko nebelieka nuo kitų užsiėmimų blush2.gif Ir jeigu jūs jau apie tai kalbėjote, tada suprantama, kad jums nebeįdomu grįžti prie senos temos. Taigi tai tampa "ne į temą". Ir čia be pagiežos, pykčio ar dar kažko, kaip kam nors gali pasirodyti. Tik kiekvieną kartą rašyti tokius prierašus užtrunka laiko biggrin.gif Ir kiekvienos šypsenėlės nepaaiškinsi, kad, matot, aš čia ne iš to ar ano juokiuos, šaipaus, krizenu, mąstau, jaučiu... o man tiesiog linksma, gera wub.gif
Ir juokingiausia dabar, kad viską reiktų dubliuoti per abi temas, nes pasisakymas šitoje temoje gali būti traktuojamas kaip nuoskaudų reiškimas už nugaros doh.gif Dar kartą sorry, kad man neišeina lialiakinti 4u.gif Ir argi anoje temoje negalima buvo vietoj "ne į temą" parašyti, kad mes jau apie tai kalbėjom ir iš naujo nebenorim. O norim vaizdelizuoti, medituoti. Na jūs anksčiau pradėjote ir tiek biggrin.gif

Anaiptol šito niekada nesakiau nei anoje temoje, nei šitoje.

Parodyk, kurioje vietoje matai nuoskaudą? Ir dar už nugaros? Kur užgniaužta baimė išsakyti savo mintis?
Sakyčiau netgi perdaug jų išsakau, todėl kai kam netgi pasirodė, jog peršama savo pozicija/nuomonė. Vardų neminėjo, taigi galiu tik spėti, kad ir mane turėjo omenyje. Yra dalykų, su kuriais sutinku 99 proc., yra, kur tik keliais proc. Ir stengiuosi kiek sugebu tai tiksliau įvardyti. Neužčiaups niekas, kol pati nuspręsiu užsičiaupti. Jei man kyla klausimų aš ir klausiu, nes tik iš kitų atsakymų galiu susidaryti kiek įmanomą tikslesnį vaizdą mirksiukas.gif

PS Vijurka, tavo nusivylimas Vaizgante, apie kurį rašei AŽ, man buvo nepriimtinas. Ir atrodo nepabijojau tiesiai šviesiai apie tai pasakyti? Ar išsigandau? Pasakyk g.gif Ir apskritai, kiek įdomių AŽ gavau per tas kelias dienas lotuliukas.gif Kaip ten jums sekasi varyti vienai ant kitos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 05 birželio 2007 - 08:32
Starburst, nusivyliau vaižgante (pasakysiu tiksliau, nesupratau, kodėl ji man parašė blink.gif ), kam tie įspėjimai, kas slepiasi po vardais rytorasa, Satja... Jei žmonės pažįstami gyvenime ir "pešasi" forumo eteryje, tai visiškai ne mano reikalas, bet kai tai sužinai,kitokiu kampu pažvelgi į konkuruojančius temoje. Žmonės, kuriuos laikei iš tiesų toli pažengusiais, tau atrodo tik apsimetėliai. Vertinu žmones už požiūrį, ne už kaukę.
Žinai, labai daug bendrauju až ir aš mirksiukas.gif Laimė, jog nei vienos forumietės nepažįstu gyvai, nei viena nėra mano draugė, su kuria reiktų konkuruoti, ar kurią iš pavydo aptarinėt už akių biggrin.gif
Gaila, jog ištryniau vaižgantės man siųstas žinutes, parodyčiau visiems į eterį. Nesu linkusi to daryti, turbūt dėl to ir ištryniau, nemalonu. Ir tai rašo vaižgantė, kuri agresiją sumažino iki 30 proc.? Juokinga.
P.S. Starburst, neperšu tau savo nusivylimo vienu ar kitu žmogumi. Kadangi viską ką parašė vaižgantė tu taip pat žinojai (nes ji parašė ir tau) mirksiukas.gif , tau spręsti, kaip į tai sureaguosi ir ar reaguosi aplamai. Aš sureagavau taip, o tu jau mano reakcijos tiesiog neimk į galvą. Tau parašiau todėl, kad pastebėjau kabinėjimąsi prie rytorasos, paklausiau, kodėl taip darai? Atsakei man į , nori platesnio paaiškinimo. Tai štai, man aiškus tavo požiūris, vaižgantės - ne rolleyes.gif Aš tave supratau, tu manęs ne. Galima ir taip. Nesusireikšminu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 birželio 2007 - 09:08
QUOTE(Beganti @ 2007 06 05, 09:25)
O kalbant apie jausmus. Tai psichologai sako, kad nėra teigiamų ar neigiamų jausmų. Tai mes patys laikome vienus jausmus teigiamais, kitus neigiamais. Gal geriau būtų skirstyti į malonius ir nemalonius jausmus. Malonu, kai džiaugiesi, jauti pasididžiavimą savimi, myli. Nemalonu, kai gėda, liūdna, pikta.

Oukei, pakalbam toliau ta tema... Tik pradžioje norėčiau pasakyti, kad aš ginčijuosi ne su tavim asmeniškai. Mano tikslas ne "sudirbti" kažką kitaip mąstantį, o atrasti artimesnį Tiesai sprendimą. Gerai? 4u.gif
Jeigu mes patys laikome jausmus pliusiniais ar minusiniais, reiškia, kad skirstau meilę. Vienus turėčiau mylėti, bet kokia kaina stengtis išlaikyti šalia; kitų nekęsti ir stengtis išguiti kuo toliau nuo savęs, nuo kitų žmonių, nuo pasaulio? Ir negalima visų bendrai paėmus mylėti? O jeigu šiandien tą jausmą priskyriau neigiamam, o rytoj jau teigiamam? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 09:48)

Ir tai rašo vaižgantė, kuri agresiją sumažino iki 30 proc.? Juokinga.

O man nejuokinga, bet galiu ir iš to pasijuokti mirksiukas.gif Ji dabar mokosi sunkią pamoką ir tiek biggrin.gif Vat su tokiais pareiškimais, kur sakomi skaičiai, patarčiau atsargiau. Įmanomas variantas, kad mes vertiname šimtabalėje sistemoje, o yra milijoninė sistema arba dar "blogiau" - begalinė lotuliukas.gif Todėl apie save sakau, kad nei žalio supratimo neturiu, kokiame etape dabar esu, tai ir apie procentus kukliai patylėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 06 04, 22:16)

Vis ieskau Tos knygos  bigsmile.gif

Ak, kaip man patiko šis sakinukas... TA knyga... Perversmas gyvenime. Rezonansas plakimo tavosios širdies... Tu ją surasi, būtinai surasi, nes ieškai.

Žavingas rytas - kaip ir didžiuma prabėgusio pavasario rytų. Ryto metą visuomet jaučiuosi stipri. Ryto metą manau, jog nieko nėra neįmanomo. Pasitaiko, jog vakarop tas tikėjimas susvyruoja. Ką jau čia, dienų pasitaiko visokių...
Aš irgi, kaip Dujokaukee, manau, jog esu pozityvi nuo prigimimo. Užaugau darnioj, mylinčios šeimoj. Visame kame stengiuos ieškoti gėrio pradmens. Tiesa, niekad nepraktikavau vizualizavimo - bent jau sąmoningai - nors ketinu pamėgint. Tik kad mintys labai greit savo vagom nusruvena, ir pasijuntu atsidūrus visai ne ten, kur norėjau.
Jei ištaikysim laiko, su dukruže nudrošim kinan pasižiūrėt "Karibų piratų".. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kartais nepaprastai noriu atsiplėšt nuo filosofinės savo prigimties ir pasimėgaut paprastu, vaizdingu, teisingai sukaltu pramoginiu filmu... Gal iš vaikystės tas atliko, nuo Vinetu, apačų vado...
Norėjau ir aš kai ką pacituot, bet nerandu, vis nerandu tos pastraipos, o gal ne tam romane ieškau... Kai rasiu, pasidalinsiu būtinai.
Sėkmės jums visoms. Tik nelabai linksmai nusiteikusioms patarsiu - nesimėgaukim savo liūdesiu ir skausmu, tegul tai netampa įpročiu. Ne, nevykim jų šalin, juk tai irgi gyvenimo dalis, tiesiog mokinkimės gyventi drauge, ir palaipsniui ta pilkuma išblės, išblės neabejotinai. wub.gif
Geros dienos! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Noriu pasakyti, kad man asmeniskai pozityvumas kaipo toks yra labai susijes su filosofija ir dvasines ramybes ieskojimais. Ir meditacija, ir daug daug kuo is tos operos smile.gif

Kadangi mus supantis pasaulis yra musu paciu vidinio pasaulio atspindys... Pagal tai, kas cia ivyko, sprendziu, kad man reikia perziureti savo santykius su zmonemis blush2.gif

Starburst, kokia DAO knyga skaitai? Man Dao labiausiai prie sirdies kolkas...
Atsakyti
Tai ziuriu praktinis pozityvumas - knisinejimasis, kaltu ieskojimas ir t.t. Idomu pavadinima pasirinkote g.gif

Sekmes jums, merginos!!! Tik kai atsidarinesit nauja tema siulau pavadinima pasikeist, nes klaidinat zmones mirksiukas.gif

Sekmes!!! Tik ziurekit, kad tai, ka cia koncentruojates neuzgriutu kaip kalnas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 05, 09:01)
...man asmeniskai pozityvumas kaipo toks yra labai susijes su filosofija ir dvasines ramybes ieskojimais.

Pritariu tavo požiūriui, manasis toks pats.

Atsakyti
mano reakcijos tiesiog neimk į galvą.

Tau parašiau todėl, kad pamačiau kabinėjimąsi prie rytorasos, paklausiau, kodėl taip darai? Atsakei man į , nori platesnio paaiškinimo. Tai štai, man aiškus tavo požiūris, vaižgantės - ne rolleyes.gif Aš tave supratau, tu manęs ne. Galima ir taip. Aš nesusireikšminu. 4u.gif

Kad jau paėmiau hihihi.gif tik gerąja prasme. Privertei peržiūrėti savo jausmus. Ir žinai ką? Būčiau labai panašiai kaip tu elgusis mirksiukas.gif

O va čia gerai, kad perklausei, nes net nemaniau kabinėtis, o tik įdomi buvo jos nuomonė. Tokia platesnė truputuką, nei knyginės frazės. Nes kai žmogus sako: "aš už Taiką visame pasaulyje" arba: "Žemėje neturi likti badaujančių" arba: "mylėkime visus", niu bent jau man norisi žinoti, kaip asmeniškai jis pats tai daro kiekvieną dieną 4u.gif Ir Pepilotos klausimas anoje temoje patiko apie kitokius mano matomus šalia žmones ir ką aš pati darau ar tik stebiu thumbup.gif

Nesupratusioms mirksiukas.gif Mes su Vijurka tik iškėlėm dienos švieson kai kurias mintis, gautas į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 05 birželio 2007 - 09:41
Starburst, nusivyliau vaižgante (pasakysiu tiksliau, nesupratau, kodėl ji man parašė blink.gif ), kam tie įspėjimai, kas slepiasi po vardais rytorasa, Satja... Jei žmonės pažįstami gyvenime ir "pešasi" forumo eteryje, tai visiškai ne mano reikalas, bet kai tai sužinai,kitokiu kampu pažvelgi į konkuruojančius temoje. Žmonės, kuriuos laikei iš tiesų toli pažengusiais, tau atrodo tik apsimetėliai. Vertinu žmones už požiūrį, ne už kaukę.
Žinai, labai daug bendrauju až ir aš mirksiukas.gif  Laimė, jog nei vienos forumietės nepažįstu gyvai, nei viena nėra mano draugė, su kuria reiktų konkuruoti, ar kurią iš pavydo aptarinėt už akių biggrin.gif
Gaila, jog ištryniau vaižgantės man siųstas žinutes, parodyčiau visiems į eterį. Nesu linkusi to daryti, turbūt dėl to ir ištryniau, nemalonu. Ir tai rašo vaižgantė, kuri agresiją sumažino iki 30 proc.? Juokinga.

Kaip įdomu... man rodos, čia apie mane kalbama...Pasirodo, čia ir jūs, mergaitės buvot įtrauktos... Ech... Galiu paaiškint... Vos tik pasirodžiau Vaižgantės temoje, tuoj pat gavau žinutę:"Kas tu esi?" Buvau nustebinta. Kadangi atsakymo nepateikiau, tai prasidėjo spėliojimai-gal aš ta, o gal ana...ir visada tvirtu tonu- "Aš žinau, kas tu ", nors tos personos kaskart keitėsi... smile.gif Tai aš žaidžiu, tai sakinio struktūros pakeist nemoku, kad neišsiduočiau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taip ir likau nesupratusi, ką ir kodėl man reikia keist... Mes nepažystamos...ir nekovojam... O apie Vaižgantę bet kas gali susidaryt gana smulkmenišką nuomonę, jeigu netingi paskaitinėt forumus...
Įdomu, ar ir jūs taip "šiltai" buvot sutiktos? smile.gif
na tiek to, nebūčiau nieko rašiusi, jei ne Vijurkos postas... Tik norisi priminti, jog mes visi save kuriam... mintimis, žodžiais ir darbais... 4u.gif
Atsakyti

Nebeišmanau, ką ir galvot... g.gif
Gal išties nesuvokiu, kas gi čia dedasi?.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alan: 05 birželio 2007 - 09:33
QUOTE(pepilota @ 2007 06 05, 10:14)
Tai ziuriu praktinis pozityvumas - knisinejimasis, kaltu ieskojimas ir t.t. Idomu pavadinima pasirinkote g.gif

Sekmes jums, merginos!!! Tik kai atsidarinesit nauja tema siulau pavadinima pasikeist, nes klaidinat zmones mirksiukas.gif

Sekmes!!! Tik ziurekit, kad tai, ka cia koncentruojates neuzgriutu kaip kalnas mirksiukas.gif

Pepilota, tu juk pozityvistė, tai ko Tau nuolat viskas užkliūva??? Man tai kažkaip pozityvus mąstymas ir Tavo mintys nesiderina... rolleyes.gif

Dar kartą prašau. GYVENKIM DRAUGIŠKAI...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 05 birželio 2007 - 09:34
QUOTE(Naoko @ 2007 06 05, 10:01)
Starburst, kokia DAO knyga skaitai? Man Dao labiausiai prie sirdies kolkas...

Deng Ming-Dao. Kasdienis DAO. Darnaus gyvenimo menas 4u.gif
Rinkausi iš dviejų. Šalia buvo kažkas panašaus į DZEN 365. Tipo kiekvienai dienai po pasakojimą su mini komentaru. Ir jau buvau linkusi labiau aną imti, bet nugalėjo žodis DAO biggrin.gif

QUOTE(pepilota @ 2007 06 05, 10:14)
Tai ziuriu praktinis pozityvumas - knisinejimasis, kaltu ieskojimas

Tik ziurekit, kad tai, ka cia koncentruojates neuzgriutu kaip kalnas mirksiukas.gif

pepilota, bangos turi nusistovėti, nemanai? Tiesiog TEN kai kurioms iš ČIA esančių merginų nebuvo ką veikti biggrin.gif

ups... atrodo nesupratai, kad galima kalbėti nesikoncentruojant, o tik stebint aplinką mirksiukas.gif Ir ne man reikėjo aną temą atidarinėti biggrin.gif Nes dabar išbraukčiau: "...matyti pasaulį tokį, koks jis yra..."
Atsakyti