QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 08:51)
Starburst, buvo kalbama ir apie depresiją
Ir žinai, kas buvo pasakyta? Pasklaidyk kt.temos dalis, tikrai rasi. Juodu ant balto,-"neturi tokių problemų, nesuprasi".
Man tai nuoširdžiai keistas pasakymas "manęs ten nesuprato", "bijojau kalbėti apie liūdesį", skaitėm jau vaižgantės nuogastavimus, kai ji sukūrė savo temą, pozityvisčių likau nesuprasta, dabar tu-Starburst...Kam tos nuoskaudos už nugaros, geriau į akis, nesuprantu tos užgniaužtos savy baimės išsakyti tai, kas nepatinka.

Man tai nuoširdžiai keistas pasakymas "manęs ten nesuprato", "bijojau kalbėti apie liūdesį", skaitėm jau vaižgantės nuogastavimus, kai ji sukūrė savo temą, pozityvisčių likau nesuprasta, dabar tu-Starburst...Kam tos nuoskaudos už nugaros, geriau į akis, nesuprantu tos užgniaužtos savy baimės išsakyti tai, kas nepatinka.
Šito tikrai nepadariau, neperskaičiau visų septynių temų iki prisijungimo. Tiesiog tiek laiko nebelieka nuo kitų užsiėmimų

Ir juokingiausia dabar, kad viską reiktų dubliuoti per abi temas, nes pasisakymas šitoje temoje gali būti traktuojamas kaip nuoskaudų reiškimas už nugaros

Anaiptol šito niekada nesakiau nei anoje temoje, nei šitoje.
Parodyk, kurioje vietoje matai nuoskaudą? Ir dar už nugaros? Kur užgniaužta baimė išsakyti savo mintis?
Sakyčiau netgi perdaug jų išsakau, todėl kai kam netgi pasirodė, jog peršama savo pozicija/nuomonė. Vardų neminėjo, taigi galiu tik spėti, kad ir mane turėjo omenyje. Yra dalykų, su kuriais sutinku 99 proc., yra, kur tik keliais proc. Ir stengiuosi kiek sugebu tai tiksliau įvardyti. Neužčiaups niekas, kol pati nuspręsiu užsičiaupti. Jei man kyla klausimų aš ir klausiu, nes tik iš kitų atsakymų galiu susidaryti kiek įmanomą tikslesnį vaizdą

PS Vijurka, tavo nusivylimas Vaizgante, apie kurį rašei AŽ, man buvo nepriimtinas. Ir atrodo nepabijojau tiesiai šviesiai apie tai pasakyti? Ar išsigandau? Pasakyk