Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio patarimai Klaipėdos pleputėms (ir ne tik..)

QUOTE(wwwtania @ 2007 06 15, 14:36)
sveikutes, malonu kad lankotes skyrelyje.tesiog pati turiu rupesciu namie sugedo internetas, tai negalejau prisijungti.o vakar nusipirkau nauja telefona, tai pabandziau per wapa prisijungti, ir pavyko. tik labai jau letai veikia, bet pabandysiu vistiek atsakyti i jusu klausymus.kas del plauku,tai dar pasikartosiu jog nesu kirpeja, tode negaliu visko teigti 100 proc. rasiau is savo patirties,o del kaukiu ir balzamu, tai jei daznai juos naudoti tai plaukai labai greit prie ju pripranta, bei greitai riebaluojasi. kas liecia kvepalus,labai svarbu sau pasirinkti tinkamus. geriausia nelekti ir parduotuvei uostyti daug kvepalu is karto, geriau tam paskisti kelias dienas, o gal ir savaite. patarciau rinktis parfiuma, arba eu de parfium, ju kvapas ilgiau islieka ir yra daug svelnesnis. kai ateini i parduotuve geriausia butu apsispresti kokio kvapo ieskai (gaivaus, saldaus, astresnio ir t.t) tada konsultante tau patars kurie kvepalai yra butent tokie, nepult uostyti visu, pasirink kuriuos vienus ir uzsipursk sau ant rieso arba ties alkune,pursk siek tiek daugiau nei reikia ir eik pasivaikscioti,jei val. begyje nebejausi siu kvepalu kvapo reiskia tau jie tinka, jei kvapa vir dar uzuosi reiskia sis kvapas tau netinka,kad ir kaip tau jie patiktu, geriau tokiu kvepalu nepirkti, nes kvepalai turi savybe keisti kvapa ant netinkamos odos,ir nors tu to nejusi,aplinkinius tie kvepalai ant tavo kuno,gali net erzinti. beje sie patarimai netinka pigesniams kvepalams nes sie uz val. savaime isgaros

Aciu 4u.gif
Atsakyti
beje paliksiu cia zinute ERIS, kadangi per wapa neina man atrasyt tau i az, galiu tik perskaityt tai tu parasyk man i az savo tel. nr ir as tau paskambinsiu.:-)
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2007 06 15, 14:36)
kas liecia kvepalus,labai svarbu sau pasirinkti tinkamus. geriausia nelekti ir parduotuvei uostyti daug kvepalu is karto, geriau tam paskisti kelias dienas, o gal ir savaite. patarciau rinktis parfiuma, arba eu de parfium, ju kvapas ilgiau islieka ir yra daug svelnesnis. kai ateini i parduotuve geriausia butu apsispresti kokio kvapo ieskai (gaivaus, saldaus, astresnio ir t.t) tada konsultante tau patars kurie kvepalai yra butent tokie, nepult uostyti visu, pasirink kuriuos vienus ir uzsipursk sau ant rieso arba ties alkune,pursk siek tiek daugiau nei reikia ir eik pasivaikscioti,jei val. begyje nebejausi siu kvepalu kvapo reiskia tau jie tinka, jei kvapa vir dar uzuosi reiskia sis kvapas tau netinka,kad ir kaip tau jie patiktu, geriau tokiu kvepalu nepirkti, nes kvepalai turi savybe keisti kvapa ant netinkamos odos,ir nors tu to nejusi,aplinkinius tie kvepalai ant tavo kuno,gali net erzinti. beje sie patarimai netinka pigesniams kvepalams nes sie uz val. savaime isgaros

4u.gif
truputį nesupratau mastau.gif
jeigu kvapas man patinka ir tinka tai aš turiu jo po valandos nebejaust? tai kam tada kvėpintis? dėl kitų? g.gif man pvz pačiai patinka jaust, kad kvepiu ir užuost kvepalus, kurie patinka. o jeigu kvepalai, kurie man tinka ir kurių aš jau po val nebejausiu dar ir erzins kitus? tai kam tada išvis kvėpintis g.gif
aš tai dėl savęs kvėpinuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 06 15, 19:33)
4u.gif
truputį nesupratau mastau.gif
jeigu kvapas man patinka ir tinka tai aš turiu jo po valandos nebejaust? tai kam tada kvėpintis? dėl kitų? g.gif  man pvz pačiai patinka jaust, kad kvepiu ir užuost kvepalus, kurie patinka. o jeigu kvepalai, kurie man tinka ir kurių aš jau po val nebejausiu dar ir erzins kitus? tai kam tada išvis kvėpintis g.gif
aš tai dėl savęs kvėpinuosi  ax.gif

na taip... tu iš dalies teisi, tačiau taip jau yra aš pvz kai savo kvepalus atradau tai ilgą laiką vis kvepinausi per daug doh.gif nes man atrode jog jau kvapas išgaravo, o jie man tesiog taip tinka kad visai jų nejaučiu tongue.gif kvapas nerealus man jis labai patinka kai pasikvepinu tesiog tirpstu, tesiog po kurio laiko jau jų nejaučiu, bet visi aplinkiniai sako kad kvapas yra ir labai stiprus dabar jau pripratau prie to, be to žinau kad taip ir turi būti o prieš tai naudojau kitus kvepalus kvapas man patiko labai net, bet juos pastoviai jutau, ir nuo to kvapo man net kartais galva pradedavo skaudėti, dažnai migrena būdavo, kai mokinausi sužinojau kad tai visai gali būti nuo kvepalų blink.gif negalėjau patikėti... dabar naudoju šiuos g.gif ir jokios migrenos thumbup.gif gal šiaip sutapimas o gal tiesa g.gif nežinau, bet taip jau yra beje kai tą kvapą dabar gatvėj kur užuodžiu tai jis man vis tik patinka, bandžiau parduotuveje vel ji užsipurkšti bet po poros val jis mane pradėjo eržinti unsure.gif arba atpratau, arba tai tikrai ne mano kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2007 06 06, 19:04)
išsiplėtę veido kapiliarai

Grynas vitaminas C - viena iš veiksmingiausių priemonių, gerinanti odos regeneraciją, sauganti odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Todėl nuolat naudojant vitaminą C, oda tampa lygesnė ir gaivesnė, stiprėja kapiliarai ir raudonis mažėja.

jus siulot tiesiog gerti vitamino c tabletes ar gal kokia kauke daryti su juo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 06 15, 21:15)
jus siulot tiesiog gerti vitamino c tabletes ar gal kokia kauke daryti su juo? smile.gif

na gerti vitaminą C taip pat yra gerai bet kalbėjau apie gryno vit. C ampules juos parduodamos kosmetikos parduotuvese arba pas kosmetologių grožio saluonose galima pasiteirauti...

naudojimas bus aprašytas ant ampulių kadangi jos taip pat būna skirtingos.
bet tai tikrai yra labai veiksminga priemonė... thumbup.gif
svarbiausia įsigyti gryną vit.C nes dabar būna ir pakaitalo... jis nėra veiksmingas.
klauskite grožio saluonosė manau kiekviena kosmetologė tikrai mielai patars bei padės isirinkti tinkamą, be to visuose miestose skirtingai, kai kur yra tos ampulės ir vaistinėse, todėl geriausia klausti pas kosmetologė jūsų mieste, tos kurios dirba tikrai žinos kur jų yra pirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=wwwtania,2007 06 15, 20:57]
na taip... tu iš dalies teisi, tačiau taip jau yra aš pvz kai savo kvepalus atradau tai ilgą laiką vis kvepinausi per daug doh.gif nes man atrode jog jau kvapas išgaravo, o jie man tesiog taip tinka kad visai jų nejaučiu tongue.gif kvapas nerealus man jis labai patinka kai pasikvepinu tesiog tirpstu, tesiog po kurio laiko jau jų nejaučiu, bet visi aplinkiniai sako kad kvapas yra ir labai stiprus dabar jau pripratau prie to, be to žinau kad taip ir turi būti o prieš tai naudojau kitus kvepalus kvapas man patiko labai net, bet juos pastoviai jutau, ir nuo to kvapo man net kartais galva pradedavo skaudėti, dažnai migrena būdavo, kai mokinausi sužinojau kad tai visai gali būti nuo kvepalų blink.gif negalėjau patikėti... dabar naudoju šiuos g.gif ir jokios migrenos thumbup.gif gal šiaip sutapimas o gal tiesa g.gif nežinau, bet taip jau yra beje kai tą kvapą dabar gatvėj kur užuodžiu tai jis man vis tik patinka, bandžiau parduotuveje vel ji užsipurkšti bet po poros val jis mane pradėjo eržinti unsure.gif arba atpratau, arba tai tikrai ne mano kvapas g.gif
[/quot

Jei ne paslaptis apie kokius kvepaliukus eina kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 15 birželio 2007 - 21:53
QUOTE(Malena @ 2007 06 15, 22:52)
Jei ne paslaptis apie kokius kvepaliukus eina kalba?

nepaslaptis, dabar naudoju Jean-Paul Gaultier classique ( eu de parfium) thumbup.gif
o prieš tai naudojau Givenchy organza (taip pat eu de parfium)

o kasdienai man nepakeičiami yra cacharel amor amor thumbup.gif tirpstu wub.gif beje jų taip pat nejaučiu visai doh.gif o pvz sesuo sako kad kai pas jų atvažiuoju (ji su mama gyvena) tai jei aš neseniai esu atėjusi o ji veliau užmane gryžta tai ji važiuodama liftu jau žino jog aš esu atvažiavusi blink.gif nes kvepia lifte labai g.gif o man nu visai jokio kvapo nejaučiu jau po pusvalandžio doh.gif

Atsakyti
"- Šviežiomis petražolių sultimis švari oda suvilgoma ne mažiau kaip 3 kartus per dieną." čia rašei, kad nuo spuogų padeda...O kažin su kuo išsispausti tas petražolių sultis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2007 06 15, 22:31)
nepaslaptis, dabar naudoju Jean-Paul Gaultier classique ( eu de parfium)  thumbup.gif
o prieš  tai naudojau Givenchy organza (taip pat eu de parfium)

Mano megstamiausi irgi Jean-Paul Gaultier classique thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Be galo patiko, susigundziau jais, kai buvusi bendradarbe issikvepindavo, kvepedavo nerealiai, taip seksualiai wub.gif . Pati isigijau, bet uzuodziu tik tik pasipurskus, paskui nebe...Tai vis galvoju, kad jau nebekvepiu, o cia matau, kad taip ir reikia bigsmile.gif . Saunuole Tania, labai labai gera temute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2007 06 17, 11:25)
"- Šviežiomis petražolių sultimis švari oda suvilgoma ne mažiau kaip 3 kartus per dieną." čia rašei, kad nuo spuogų padeda...O kažin su kuo išsispausti tas petražolių sultis? 4u.gif

na mano draugė sakė kad su bleidėriu sumaldavo o paskui per marlė išspausdavo sultys mirksiukas.gif žinoma daug petražolių reikia bet kai dabar vasara tai manau jei sodą turi tai problemos nebus thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Ametiste @ 2007 06 17, 13:52)
Mano megstamiausi irgi Jean-Paul Gaultier classique  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Be galo patiko, susigundziau jais, kai buvusi bendradarbe issikvepindavo, kvepedavo nerealiai, taip seksualiai  wub.gif . Pati isigijau, bet uzuodziu tik tik pasipurskus, paskui nebe...Tai vis galvoju, kad jau nebekvepiu, o cia matau, kad taip ir reikia  bigsmile.gif . Saunuole Tania, labai labai gera temute  thumbup.gif

jo, man taip pat dabar pasibaigė tai žiauru, laukiu kol vyras iš jūros atvež blush2.gif
jis man vis parūpina kvepaliukų wub.gif o pas mus jie brangus... man pačiai ranka ne kyla juos pirkt doh.gif bet gerą vyrą turiu jis jau ką ką bet kvepalus man visada veža wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O "bleidėris" tai mėsmalė, ane? 4u.gif
Atsakyti