Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

QUOTE(matija @ 2008 08 16, 13:36)
sveiki, tai jau arteja darzelis  smile.gif
gal zinot, kada ir kur reikia suzinoti i kokia lopselio gr perkele?
o siaip kaad gali isskaidyt tai tikrai gali, nes vienu pazistamu dukra lanke lopsely kt grupe, o dabar perkele i kita ( motyvacija - aukletojos geresnes )  unsure.gif

Labukas., na mes jau lankom nuo rugpjūčio pradžios. na kaip sakė tai žada perkelti mumis i "Tauškučių" grupę. ateikit kokia diena į darželį ir pasakys kur jumis perkels, aš manau, kad irgi į "Tauškučius" smile.gif
O jus žadat nuo rugsejo 1 eiti? neisit šį mėnesį?
Atsakyti
[quote=Margarita 25,2008 08 19, 16:15]
o as maniau kad rugpjuti dar nedirbs, bet ir taip butume neje.ateisim nuo rugsejo pirmos,bandau vis aiskint kad jau greit i dazeli, nelabai laukia.
o tarp kitko labiausiai atsimena Neda, bet jis vadina " Medas" .vis man aiskina kad Medas namo isejo, nera darzely. biggrin.gif
tai ryt eisiu tada pasiklaust i kokia grupe, kad tik nebutu isskaide,nes vaikas vistiek kazka pamena is grupes .
Atsakyti
[quote=matija,2008 08 28, 21:01]
o as maniau kad rugpjuti dar nedirbs, bet ir taip butume neje.ateisim nuo rugsejo pirmos,bandau vis aiskint kad jau greit i dazeli, nelabai laukia.
o tarp kitko labiausiai atsimena Neda, bet jis vadina " Medas" .vis man aiskina kad Medas namo isejo, nera darzely. biggrin.gif
tai ryt eisiu tada pasiklaust i kokia grupe, kad tik nebutu isskaide,nes vaikas vistiek kazka pamena is grupes .
[/quote]
Aga linksma būtų, kad visi tie patys mažiukai vėl kartu į tą pačią grupę eitų. Na tai ką tada iki rugsėjo 1 smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labas, su rugsėjo 1-ąja 4u.gif

Nuo šiandien pradėjome keliauti į "Kodėlčiukus" ax.gif Gal kas gali ką nors papasakoti apie auklėtojas?
Ryte pasitiko tokia tamsi moteris.. pirmas įspūdis neblogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita: 01 rugsėjo 2008 - 09:52
QUOTE(jėga @ 2008 08 19, 11:55)
Jeigu niekas nepasikeitė per vasarą, tai viena auklėtoja (pagrindinė) labai gera, kita - ... mastau.gif šiaip sau ax.gif Auklytė  griežta cool.gif

O kuri ta griežtoji sakaitosi??
Papildyta:
[quote=matija,2008 08 28, 21:01]
[/quote]
Labutis, norėjau paklausti ar į tą pačią Tauškučių grupę Jūs eisit??? Ar šiandien vedėt? Kokį įspūdį paliko auklėtoja??????????
Atsakyti
O apie "Volungėlės' MEZGINUKŲ grupę man liko labai gerai atsiminimai, ir auklėtojos nuostabios, ir auklytė labai gera. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, auklėtoja šiandien pasiūlė vaikučių tėveliams leisti savo atžalas į šokių būrelį, veikiantį šiame darželyje. Noriu paklausti mamyčių, gal kieno vaikiukas jau lanko šį būrelį: ar patinka, ar išmoksta ko nors?
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2008 09 05, 11:35)
Sveiki, auklėtoja šiandien pasiūlė vaikučių tėveliams leisti savo atžalas į šokių būrelį, veikiantį šiame darželyje. Noriu paklausti mamyčių, gal kieno vaikiukas jau lanko šį būrelį: ar patinka, ar išmoksta ko nors?

Na maniškis, tai dar jokių būrelių nelanko. Gal ir nieko butu į šokių būrelį vesti, bet manau gal dar per mazas jisai.
O jus į kokia grupe einate?
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 09 05, 11:56)
Na maniškis, tai dar jokių būrelių nelanko. Gal ir nieko butu į šokių būrelį vesti, bet manau gal dar per mazas jisai.
O jus į kokia grupe einate?

Mes "Žiedynėlyje" mirksiukas.gif
Atsakyti
Na manajai siūlinukei, džiaugiuosi patinka šis darželis. Nuostabi auklytė Albina, bet Irena man nelabai, vieną dieną jai skambinau, kad paklausti ar jau pamiegojo pietų miego ir kada atvažiuot pasiimti, pradžiai atmetė skambutį po to išvis išjungė telefoną...Aš staigiai iš darbo lėkt žiūrėt gal kas nutiko, tai pasirodo pasikeitė auklytės, tai bent perspėti galėjo...
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 09 06, 16:27)
Na manajai siūlinukei, džiaugiuosi patinka šis darželis. Nuostabi auklytė Albina, bet Irena man nelabai, vieną dieną jai skambinau, kad paklausti ar jau pamiegojo pietų miego ir kada atvažiuot pasiimti, pradžiai atmetė skambutį po to išvis išjungė telefoną...Aš staigiai iš darbo lėkt žiūrėt gal kas nutiko, tai pasirodo pasikeitė auklytės, tai bent perspėti galėjo...

mes jau po siulinuku grupes ir mano akiai aukletoja Albina tai tieiog sukurta darbui su vaikais, manoji ja labai mylejo wub.gif Vakar dar uzsukom su dukriuku ir gelyte jai ir auklytei nunese, tai kazi kuri ten jusu vaikstinejo g.gif pora verkianciu buvo verysad.gif
Dabar mes tauskuciuose thumbup.gif kol kas sekasi neblogai, vakar pirma diena irgi paverkem bet siandiena jau sako miegosiu ten tik va lovyciu nemaciau lotuliukas.gif tai sakau eik ir issiaiskink su aukletoja kur lovytes, tai taip i grupe ir nuejo, nebeverkem ne kiek thumbup.gif nors vaikuciu is siulinuku tai tik keli .....
Papildyta:
QUOTE(Sniere @ 2008 08 19, 16:41)
Dekui labai.
Yra galimybe pasirinkti Kodelciuku arba Tauskuciu grupe, bet nezinau, kokios dirba ten aukletojos. Gal zinote ka apie Kodelciuku grupe? kaip ten situacija ...
schmoll.gif

mes Tauskuciuose, motyvacija tokia, kad nelabai kokiu ziniu prisirinkom apie kodelciuku grupes aukletoja, tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 09 09, 14:38)
mes jau po siulinuku grupes ir mano akiai aukletoja Albina tai tieiog sukurta darbui su vaikais, manoji ja labai mylejo  wub.gif  Vakar dar uzsukom su dukriuku ir gelyte jai ir auklytei nunese, tai kazi kuri ten jusu vaikstinejo  g.gif  pora verkianciu buvo  verysad.gif
Dabar mes tauskuciuose  thumbup.gif  kol kas sekasi neblogai, vakar pirma diena irgi paverkem bet siandiena jau sako miegosiu ten tik va lovyciu nemaciau  lotuliukas.gif  tai sakau eik ir issiaiskink su aukletoja kur lovytes, tai taip i grupe ir nuejo, nebeverkem ne kiek  thumbup.gif  nors vaikuciu is siulinuku tai tik keli .....

Manoji buvo su ryškiai geltonom kelnytėm ir maikute ax.gif Tikrai labai skiriasi vaiko nuotaikos nuo auklyčių pamainos bigsmile.gif
Atsakyti