Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

QUOTE(Niurzgike @ 2008 09 09, 20:01)
Manoji buvo su ryškiai geltonom kelnytėm ir maikute  ax.gif  Tikrai labai skiriasi vaiko nuotaikos nuo auklyčių pamainos bigsmile.gif

maciau wub.gif Linksma buvo lotuliukas.gif ten tokia kita mergyte lyg su tutuku dar verke blush2.gif
Niu mes jau antra diena ir einam labai noriai, gal kad nauja kaip tik jai patinka, ir sakau kada ateit pasiimt, ji man sako kai pamiegos tada ateik thumbup.gif Nu viskas aisku thumbup.gif
siandien eisim paskiepyti pneumo vaksina tai be kitos savaites neisim schmoll.gif reik pasistiprint prie ziema lotuliukas.gif
Dabar man labai patinka darziukas, 2 kartus i lauka veda, aukletoja sako kad ji pati daug ka daro, batus maunasi, gerai valgo ir siaip gerai jauciasi, tai to ir noriu savo dukriukui. Kitos grupes sutikti vaikuciai irgi nemaciau kad verkianti tempu, tai gal ta musu infmormacija apie aukletoja ne visada pasitvirtina g.gif
Atsakyti
Mes irgi dabar i tauškučius einame, tai iš pradžių pora dienų vaikas norėjo verkti, bet dabar jau normaliau. apsiprato.
O mes irgi pasiskiepijom šita vakcina, bet kažkaip visvien sergam, bet gal biški rečiau.
Papildyta:
Ai gal žinote kada tėvų susirinkimas būs mūsų grupėj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 10 rugsėjo 2008 - 15:12
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 09 10, 17:11)
Mes irgi dabar i tauškučius einame, tai iš pradžių pora dienų vaikas norėjo verkti, bet dabar jau normaliau. apsiprato.
O mes irgi pasiskiepijom šita vakcina, bet kažkaip visvien sergam, bet gal biški rečiau.
Papildyta:
Ai gal žinote kada tėvų susirinkimas būs mūsų grupėj?

del susirinkimo tai nezinau, pasakys dar manau. Mes dabar be antradenio neateisim. maniskei idomiausiai tai dabar kad ten puoduku neber schmoll.gif ir sako nu as soku soku ant toleto kai sysiuka noriu ir pati padarau lotuliukas.gif Berniukams maziau problemu thumbup.gif tai va namie ir bande kaip berniukas siusiot, nu cia dabar sakau kas, o ji man sako taip darzeli daro doh.gif sako as (nu tipo ji ) irgi vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 09 11, 14:45)
tai va namie ir bande kaip berniukas siusiot, nu cia dabar sakau kas, o ji man sako taip darzeli daro  doh.gif  sako as (nu tipo ji ) irgi vyras  lotuliukas.gif

Jeziau, ko tik tie mažieji neprisigalvoja lotuliukas.gif Manajai darželis į naudą išėjo, pradėjo į puodą daryti, prieš tai tik taip kartais pažaidimui užsimanydavo, o dabar pamperio nebenori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 09 11, 14:45)
del susirinkimo tai nezinau, pasakys dar manau. Mes dabar be antradenio neateisim. maniskei idomiausiai tai dabar kad ten puoduku neber  schmoll.gif  ir sako nu as soku soku ant toleto kai sysiuka noriu ir pati padarau  lotuliukas.gif Berniukams maziau problemu  thumbup.gif tai va namie ir bande kaip berniukas siusiot, nu cia dabar sakau kas, o ji man sako taip darzeli daro  doh.gif  sako as (nu tipo ji ) irgi vyras  lotuliukas.gif

Nu geras tie vaikai kai visko prisimasto. smile.gif thumbup.gif
O šiandien klausiau auklėtojos kada bus susirinkimas, tai sakė neužilgo padarys.
o vakar tai jau atėjo lapelis už darželį mokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 11 rugsėjo 2008 - 17:22
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 09 11, 19:20)
Nu geras tie vaikai kai visko prisimasto. smile.gif  thumbup.gif
O šiandien klausiau auklėtojos kada bus susirinkimas, tai sakė neužilgo padarys.
o vakar tai jau atėjo lapelis už darželį mokėti.

jo jo , lapuka irgi gavom sumoketi ax.gif
nu bet siusiojimas jo tai nors mirk is juoko, ir einant miegot, ir lovoje soinedama taip daro, jai kaip atradimas didziausias, nu nedaro ji siusiuko, tik issirecia taip panasiai ir rankas ten.. susideda tip paimt ner uz ko lotuliukas.gif
ryt vedu i darziuka nors galvojau nevest, bet sake nori eit su naujais batais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 09 11, 21:54)
jo jo , lapuka irgi gavom sumoketi  ax.gif
nu bet siusiojimas jo tai nors mirk is juoko, ir einant miegot, ir lovoje soinedama taip daro, jai kaip atradimas didziausias, nu nedaro ji siusiuko, tik issirecia taip panasiai ir rankas ten.. susideda tip paimt ner uz ko  lotuliukas.gif
ryt vedu i darziuka nors galvojau nevest, bet sake nori eit su naujais batais  thumbup.gif

thumbup.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif ale ot orai atsalo, nu siaubas, reik striukes traukt, o tai isvedziau pana su megztinuku, ir grupeje dar palikau su kojinytem, gal nenusals g.gif Drauge salia gyvena, tai mate kad mazgiai musu lauke pries pietus buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 09 12, 15:08)
thumbup.gif ale ot orai atsalo, nu siaubas, reik striukes traukt, o tai isvedziau pana su megztinuku, ir grupeje dar palikau su kojinytem, gal nenusals  g.gif  Drauge salia gyvena, tai mate kad mazgiai musu lauke pries pietus buvo  lotuliukas.gif

Siaubas tikrai šalta. Aš tai saviškui užmoviau liemenę į grupę eiti.
Atsakyti
reiks ir man rubuku palikt spinteleje, ale kad ta griuva visai, reiks viniu atsinest pataisyst lotuliukas.gif

Beje ar sake darzove papuosta atsines ir 3 lt. i spektakli antradieniui?
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 09 13, 21:18)
reiks ir man rubuku palikt spinteleje, ale kad ta griuva visai, reiks viniu atsinest pataisyst  lotuliukas.gif

Beje ar sake darzove papuosta atsines ir 3 lt. i spektakli antradieniui?

Dėl daržovės tai sakė, padarėm iš bulvės tokį žmogeliuką. O jūs ką padarėt???
O dėl spektaklio tai nieko nesakė, tik šiandien ryte tepasakė, tai ryt nunešiu pinigėlius.
O į kokį jie ten eina spektakliuka? gal į kitą darželį eis?
Atsakyti
Spektaklis tam pačiam daržely, visose grupėse skelbimas iškabintas smile.gif
Atsakyti