Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(lauma @ 2008 01 07, 22:00)
man tai tie procentai neaiškūs  g.gif

yra Maximoje pirkti tokia supakuota is karto 6 ar 7 gabaliukai vakuume, yra kalakutiena 1%, Jautiena 2% ir Kiaulienos kazkas, o kas gamintojas nezinau, bet LT. tie procentai uzrasyti labai nematomai nors dideli skaiciai doh.gif

O lavasas tai netinka, bet man vietoj duonos gabaliuko biskuciuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 07, 23:43)
yra Maximoje pirkti tokia supakuota is karto 6 ar 7 gabaliukai vakuume, yra kalakutiena 1%, Jautiena 2% ir Kiaulienos kazkas, o kas gamintojas nezinau, bet LT. tie procentai uzrasyti labai nematomai nors dideli skaiciai  doh.gif

O lavasas tai netinka, bet man vietoj duonos gabaliuko biskuciuka  blush2.gif

BIOVELOS mesytes
Atsakyti
Turiu klausimeli toki kvaila..."kiausiniene su darzovem" tai cia iskepti kiausiniene su darzovem, ar iskepti kiausiniene ir valgyti su darzoniu salotom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2008 01 08, 09:34)
Turiu klausimeli toki kvaila..."kiausiniene su darzovem" tai cia iskepti kiausiniene su darzovem, ar iskepti kiausiniene ir valgyti su darzoniu salotom?  blush2.gif

galimi abu variantai biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2008 01 07, 22:43)
yra Maximoje pirkti tokia supakuota is karto 6 ar 7 gabaliukai vakuume, yra kalakutiena 1%, Jautiena 2% ir Kiaulienos kazkas, o kas gamintojas nezinau, bet LT. tie procentai uzrasyti labai nematomai nors dideli skaiciai  doh.gif

O lavasas tai netinka, bet man vietoj duonos gabaliuko biskuciuka  blush2.gif

supratau 4u.gif
nu aš stengiuos pirmam etape kuo mažiau visokių gatavų produktų vartoti ir išmesti maximaliai duonos ir pieno produktus
Atsakyti
sveikos, Zinau,kad nelabai gerai desreles ir zuvies pirstelius valgyti, bet tai, ko gero, greiciausiai pagaminamas maistas blush2.gif Na, bet as visai nevalgau sviesto, grietines, man atrodo, kad cia kur kas koloringesni produktai? verysad.gif Na, bet svarbiausia, kad svoris po truputeli tirpsta. Beje, o kodel morku ir brokeliu negalima, cia gi darzoves, o ne rieabalai kokie. Morkos- mano nuodeme, vis tiek ju idedu i salotas blush2.gif
Mano dienos meniu:
Pusryciai: 2 kiausiniai ir puodelis kavos( be cukraus)
Pietus : vistos krutinele kepta ir 1 agurkelis
Vakariene: 2 gabaliukai keptos lasisos (jei turesiu laiko issikepti) ax.gif
O varske galima valgyti, pvz. "Gaivi", 5 proc., ji su priedais...
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2008 01 08, 10:31)
sveikos, Zinau,kad nelabai gerai desreles ir zuvies pirstelius valgyti, bet tai, ko gero, greiciausiai pagaminamas maistas blush2.gif  Na, bet as visai nevalgau sviesto, grietines, man atrodo, kad cia kur kas koloringesni produktai? verysad.gif  Na, bet svarbiausia, kad svoris po truputeli tirpsta. Beje, o kodel morku ir brokeliu negalima, cia gi darzoves, o ne rieabalai kokie. Morkos- mano nuodeme, vis tiek ju idedu i salotas blush2.gif
Mano dienos meniu:
Pusryciai: 2 kiausiniai ir puodelis kavos( be cukraus)
Pietus : vistos krutinele kepta ir 1 agurkelis
Vakariene: 2 gabaliukai keptos lasisos (jei turesiu laiko issikepti) ax.gif
O varske galima valgyti, pvz. "Gaivi", 5 proc., ji su priedais...

esmė ne kaloringume schmoll.gif
ši dieta ne riebalus riboja o angliavandenius, o visi raudoni (tame tarpe ir morka) daržovės ir vaisiai turi daugiau angliavandenių, juos galėsi valgyti vėliau kituose etapuose o ne pirmame
dar reikia vengti "blogųjų" riebalų 4u.gif ir pirmam etape vengti pieno produktų, tai aš sau leidiu tik sūrį fermentinį (ne varškės), sviestą, majonezą
tu muset knygos neskaitei g.gif , tai nors pirma temos psl paskaityk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 08 sausio 2008 - 11:03

Vienur knygoje raso, kad negalima pieno produktu, nors meniu jie itraukti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 08, 10:12)
galimi abu variantai biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

supratau 4u.gif
nu aš stengiuos pirmam etape kuo mažiau  visokių gatavų produktų vartoti ir išmesti maximaliai duonos ir pieno produktus

as pasikepu su darzovem ir atskirai valgau smile.gif

lauma , kaip suprasti gatavu produktu?

o liesos varkses 0,5 proc. irgi negalima???? tai is kur as tada istraukiau g.gif ... RuBy ar ne tu man sakei? as vakare su cinamonu ir saldikliu toki desertine vakariene pasidarau, puse varskes pakelio ir puse Joy jogurto ax.gif

Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 08, 14:58)
lauma , kaip suprasti gatavu produktu?
o liesos varkses 0,5 proc. irgi negalima???? tai is kur as tada istraukiau  g.gif  ... RuBy ar ne tu man sakei? as vakare su cinamonu ir saldikliu toki desertine vakariene pasidarau, puse varskes pakelio ir puse Joy jogurto  ax.gif

maz tu su II etapu supainiojai g.gif
gatavus t.y kokioj kulinarkėj sumakaluotus at tokius kaip dešrelės, mėsos vyniuotiniai ir t.t.
aš stengiuos kad jei mėsa tai žinot kad tai tikrai mėsa o ne koks kotletas ar netikras zuikis neaišku ko primakaluotas valgant ne savo gaminta maistą

paėmiau ir perverčiau knyga, tai ten kur kasdieninis meniu 14d doutas pieno pruduktai yra šie : liesas pienas į kava kasdien
1 dieną
mocarelos sūrio lazdelė, "Linksmosios karvutės sūrio gabalėlis' rikotos sūris
2 diena
majonezas, "Linksmosios karvutės sūrio gabalėlis, rikotos sūris

ir t.t.

vengtinos I etapo daržovės ir vaisiai vengti visų vaisių ir vaisių sulčių tame tarpe : burokai, morkos, kukurūzai, bulvės baltos, pomidorai, bulvės saldžiosios, batatai, obuoliai, abrikosiai, uogos, greipfrutai, persikai, krieušės ir t.t.
pieno produktai ; vengti visų pieno produktų, tame tarpe jogurto, ledų, sojos pieno

nepykit bet cituoti visa knyga - gaila man laiko blush2.gif , o ir tas yra pirmame puslapyje labai aiškiai surašyta kris908 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 08 sausio 2008 - 15:29
Knygos as neskaiciau, o pirma puslapi issispausdinau ir prisiklijavau prie saldytuvo ax.gif Gal as kvaila, bet, jei reikia vengti pieno produktu, tai sviesto isvis negalima valgyti. Jis ne tik kad is pieno, bet dar ir kaloriju kruva turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 08, 15:58)

o liesos varkses 0,5 proc. irgi negalima???? tai is kur as tada istraukiau  g.gif  ... RuBy ar ne tu man sakei? as vakare su cinamonu ir saldikliu toki desertine vakariene pasidarau, puse varskes pakelio ir puse Joy jogurto  ax.gif

Galima liesos varskes.

Pirmo etapo meniu juk yra rikotos duris ir t.t.... pas mus jo lieso nera..tad puikiausias pakaitalas yra varske. Nepamirskime, kad knyga yra amerikieciu. Varske jiems nera toks iprastas produktas, kaip mums.
Atsakyti
Dar vienas klausimelis 4u.gif kokias darzoves kepate su kiausiniais pusryciams? blush2.gif
siandien bandysiu pasiimti is bibliotekos knyga ir suziureti pagrindinius principus smile.gif
Atsakyti