QUOTE(PUka @ 2008 01 08, 14:58)
lauma , kaip suprasti gatavu produktu?
o
liesos varkses 0,5 proc. irgi negalima???? tai is kur as tada istraukiau

... RuBy ar ne tu man sakei? as vakare su cinamonu ir saldikliu toki desertine vakariene pasidarau, puse varskes pakelio ir puse Joy jogurto
maz tu su II etapu supainiojai
gatavus t.y kokioj kulinarkėj sumakaluotus at tokius kaip dešrelės, mėsos vyniuotiniai ir t.t.
aš stengiuos kad jei mėsa tai žinot kad tai tikrai mėsa o ne koks kotletas ar netikras zuikis neaišku ko primakaluotas valgant ne savo gaminta maistą
paėmiau ir perverčiau knyga, tai ten kur kasdieninis meniu 14d doutas pieno pruduktai yra šie : liesas pienas į kava kasdien
1 dieną
mocarelos sūrio lazdelė, "Linksmosios karvutės sūrio gabalėlis' rikotos sūris
2 diena
majonezas, "Linksmosios karvutės sūrio gabalėlis, rikotos sūris
ir t.t.
vengtinos I etapo daržovės ir vaisiai vengti visų vaisių ir vaisių sulčių tame tarpe : burokai, morkos, kukurūzai, bulvės baltos, pomidorai, bulvės saldžiosios, batatai, obuoliai, abrikosiai, uogos, greipfrutai, persikai, krieušės ir t.t.
pieno produktai ; vengti visų pieno produktų, tame tarpe jogurto, ledų, sojos pieno
nepykit bet cituoti visa knyga - gaila man laiko

, o ir tas yra pirmame puslapyje labai aiškiai surašyta kris908