Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(lauma @ 2008 01 10, 22:46)

o sriuba tai vienu sezonu po sūnaus gimimo labai man tiko, bet po to vien nuo jos kvapo būdavo šleikščiai bloga, tai ir ieškojau kitų man priimtinų dietų 4u.gif

As taip pat nebegaliu pernesti kvapo jos..nors jau kelis metus jos nevalgiau
Atsakyti
laba 4u.gif
pusryčiaujam biggrin.gif

pasisvėriau blush2.gif per 4d -1,3kg ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nieko ypatingo nededu i tuos kopustus: Supjaustau kopusta, svoguna ir puse paprikos, siek tiek druskos ir pipiru, ipilu aliejaus. KEpta kopustas man kazkaip labiau patiko nei troskintas.

dietos laikausi nuo sausio 2 d., numeciau beveik 4 kg. biggrin.gif , bet dar teks nukrapstyti 10kg. blush2.gif Siaubas, kiek dar daug doh.gif
Atsakyti
Jei priimsit bandau ir as jungtis i Jusu buri..... blush2.gif kasdien "pradedavau" dietintis nuo sausio 1 d.... taciau, tik siandien pirmas rytas, kai nesukramciau saldainio vos atsikelusi (jetau... dar visa maisa turiu ir kad vaikai nevalgytu as naikinu blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2008 01 11, 10:05)
Sveikutes,
Nieko ypatingo nededu i tuos kopustus: Supjaustau kopusta, svoguna ir puse paprikos, siek tiek druskos ir pipiru, ipilu aliejaus. KEpta kopustas man kazkaip labiau patiko nei troskintas.

dietos laikausi nuo sausio 2 d., numeciau beveik 4 kg. biggrin.gif , bet dar teks nukrapstyti 10kg. blush2.gif  Siaubas, kiek dar daug doh.gif

tai nemažai jau pametei thumbup.gif
mano nuomone greitai pamestas svoris greitai ir atauga, aš savo 10-11kg noriu iki kokios gegužės-birželio pamesti biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(delita @ 2008 01 11, 10:15)
Jei priimsit bandau ir as jungtis i Jusu buri..... blush2.gif kasdien "pradedavau" dietintis nuo sausio 1 d.... taciau, tik siandien pirmas rytas, kai nesukramciau saldainio vos atsikelusi  (jetau... dar visa maisa turiu ir kad vaikai nevalgytu as naikinu  blush2.gif ).

Junkis ir nebūk savo vaikų saldainių "šiukšliadėže" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 01 11, 11:15)
Jei priimsit bandau ir as jungtis i Jusu buri..... blush2.gif kasdien "pradedavau" dietintis nuo sausio 1 d.... taciau, tik siandien pirmas rytas, kai nesukramciau saldainio vos atsikelusi  (jetau... dar visa maisa turiu ir kad vaikai nevalgytu as naikinu  blush2.gif ).

Oi labas labas..paskaiciau Tavo posta ir tik po to pamaciau, kad cia Tu bigsmile.gif net akys isskrito. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 11, 11:31)
Oi labas labas..paskaiciau Tavo posta ir tik po to pamaciau, kad cia Tu  bigsmile.gif  net akys isskrito.  lotuliukas.gif

o kodel dabar ax.gif ...
Man daug valios reikes, nes pries akis savaitgalis (kaip visada su sveciais). blush2.gif ...bet, bent jau kol kas zadu atsilaikyt... idomu, tik kaip ryt bus g.gif
Atsakyti
[quote=lauma,2008 01 11, 11:46]
tai nemažai jau pametei thumbup.gif
mano nuomone greitai pamestas svoris greitai ir atauga, aš savo 10-11kg noriu iki kokios gegužės-birželio pamesti biggrin.gif 4u.gif
Taip, ataugs, jei vel pradesiu kimsti bandeles, keptas bulvytes lotuliukas.gif bet visi sie produktai ilgam isbraukti. Manau, kad man tik dabar greitai krenta svoris, paskui apstos, tad ir as savo nereikalingus kg metysiu iki pavasario drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2008 01 11, 13:06)
Taip, ataugs, jei vel pradesiu kimsti bandeles, keptas bulvytes lotuliukas.gif  bet visi sie produktai ilgam isbraukti. Manau, kad man tik dabar greitai krenta svoris, paskui apstos, tad ir as savo nereikalingus kg metysiu iki pavasario drinks_cheers.gif

nu gi žinok iki dabar daugiau nei pusmetį kimšau taip viska ko norėjau ir priaugau tik 2,4kg nuo paskutinio sėdėjomo ant šios dietos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis , ... oi kokie zmones, Delita sveika prisijungus i musu buri thumbup.gif

Mes vakar turejome sveciu, sakemes prie visu vaisiu pica, tai ir i mano skrandi ikrito mazas trikampelis, nu neatsilaikiau kai visas kambarys uzkvipo blush2.gif
Daugiau nieko neragavau neleistino.

Nesisveriau dar, nes ypatingu pokyciu dar nejauciu , pasisversiu gal pirmadieni, o tai jei pamatysiu, kad nekrenta svoris visai, susinervinsiu ir mesiu viska dar cool.gif

Siandien:
Pusryciai: kava plius kalakutienos keli ganaliukai su agurkiuku
Pietus: jautiena su darzovemis kepta orkaiteje viskas

DABAR net TRYS bandeles is MAximos su darzovem blush2.gif blush2.gif blush2.gif ... nieko negalejau padaryti
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 01 11, 12:38)
o kodel dabar  ax.gif ...
Man daug valios reikes, nes pries akis savaitgalis (kaip visada su sveciais). blush2.gif ...bet, bent jau kol kas zadu atsilaikyt... idomu, tik kaip ryt bus g.gif

Pas mane irgi sveciai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2008 01 11, 15:04)

DABAR  net TRYS bandeles is MAximos su darzovem  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ... nieko negalejau padaryti

nu nu nu
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 11, 14:04)
Labutis , ... oi kokie zmones, Delita

DABAR  net TRYS bandeles is MAximos su darzovem  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ... nieko negalejau padaryti

nu... prašom plačiau - kokie gi čia žmonės g.gif ax.gif bigsmile.gif

nono.gif nono.gif nono.gif
šitokiu tempu tikrai pirmadieni nieko gero nepamatysi schmoll.gif

aš šindie po nakties, ryt eisiu parai darban tai prikepiau šeimynai zuikio ( su sėlenomis vietoj batono kad ir pati valgyt galėčiau) ir vištos
ale doh.gif visas ikipietinis laikas virtuvėj pražuvo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 11 sausio 2008 - 15:52