Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(lauma @ 2008 01 11, 16:50)
nu... prašom plačiau - kokie gi čia žmonės g.gif  ax.gif  bigsmile.gif

Moteriske, kuri senai zada zada cia uzsukti... ked net nebesitikejom bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 11, 22:18)
Moteriske, kuri senai zada zada  cia uzsukti... ked net nebesitikejom  bigsmile.gif  bigsmile.gif

delita, bet dabar nebepabegsi mirksiukas.gif

Sedesim cia iki vasaros. ok?
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 11, 21:20)
Moteriske, kuri senai zada zada  cia uzsukti... ked net nebesitikejom  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

delita, bet dabar nebepabegsi  mirksiukas.gif

Sedesim cia iki vasaros. ok?

hah.gif hah.gif bijau, kad jei Tu busi iki vasaros cia....gali isvis sunykti.... nu nebent kaip palaikymo komanda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 01 11, 22:06)
hah.gif  hah.gif bijau, kad jei Tu busi iki vasaros cia....gali isvis sunykti.... nu nebent kaip palaikymo komanda  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... tik pustels vejelis ir neeee
Papildyta:
QUOTE(lauma @ 2008 01 11, 15:50)
nono.gif  nono.gif  nono.gif
šitokiu tempu tikrai pirmadieni nieko gero nepamatysi schmoll.gif
aš šindie po nakties, ryt eisiu parai darban tai prikepiau šeimynai zuikio ( su sėlenomis vietoj batono kad ir pati valgyt galėčiau) ir vištos
ale  doh.gif  visas ikipietinis laikas virtuvėj pražuvo blink.gif

jos tokios miniatiurines buvo ax.gif ax.gif

kaip idomiai su selenomis, ar skanu? prasom recepteli mestelt bigsmile.gif

va tas mane nervina, kad nemazai laiko sugaisti kol sugalvoji ka cia padarius ir dar kol padarai cool.gif

... kazkaip pirma karta sios dietos laikytis man buvo daug lengviau ir daug daugiau entuziazmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 11, 22:31)
jos tokios miniatiurines buvo  ax.gif  ax.gif

kaip idomiai su selenomis, ar skanu? prasom recepteli mestelt  bigsmile.gif

va tas mane nervina, kad nemazai laiko sugaisti kol sugalvoji ka cia padarius ir dar kol padarai  cool.gif
... kazkaip pirma karta sios dietos laikytis man buvo daug lengviau ir daug daugiau entuziazmo  g.gif

vis tiek nono.gif , nuo miniatiūrų viskas ir prasideda 4u.gif

aš tai dabar visur vietoj batono sėlenas dedu, ir karbonadus jame volioju ir į kotletus
zuikis: 1kg faršo, 1 kiaušinis, truputis smulkintų lašinukų, morka smulkiai tarkuota, svogūnas, česnakas, 1pak mėsos prieskonių, druskos ir virtoj 3 riekių batono 3 šaukštai sėlenų (dar galima ferm sūrio įtarkuoti - dar nebandžiau). viska sumaišau, padarius kepaliuko formos daiktą ir viršuje 3 skylės (įdubimai) pirštu, suvynioju į folga ir kepu orkaitėje 180 50-60min, pabaigoj dar paskrudinu folgos viršų nuėmus biggrin.gif
vieno ziukio nebedarau nes šeimynai jo užtenka tik 1 dienai doh.gif

dėl meniu tai aš darbe kai turiu laiko pavaikštau po antrų pateikalų skyrelį ir atsirenku kas mūsų dietai tinka, o tada jau gaminu

nu aš trečia karta su ja darugauju ir kažkaip visa laika be diskomforto ir sėkmingai, skirumas dabar tik tas kad visai prie saldumynų nebetraukia ir rikotos sūrio deserto nereikia
kai labai noriu saldaus (dažniausia darbe per budėjimą) perku diabetiakms skirtą Aušros šokoladą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 12 sausio 2008 - 09:43
QUOTE(delita @ 2008 01 11, 23:06)
hah.gif  hah.gif bijau, kad jei Tu busi iki vasaros cia....gali isvis sunykti.... nu nebent kaip palaikymo komanda  ax.gif

Nujau nujau, mar iki nuputimo toli.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 12, 10:43)
Nujau nujau, mar iki nuputimo toli.... lotuliukas.gif

Ta ziukis gundanciai skamba smile.gif netseile nutyso smile.gif
Atsakyti
Niu ka.... pirmoji diena iki 22 val, vakaro praejo sklandziai.... o tada jau prasidejo, pradzioje zuvies pora gabaliuku.... tada vel atgal i virtuve surio keleta gabaliuku.... ir to negana, neradus kas daugiau tinka dietai... raugintu kopusu doh.gif

O siaip rauginti kopustai tinka I etapui ar ne?
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 01 12, 10:22)
Niu ka.... pirmoji diena iki 22 val, vakaro praejo sklandziai.... o tada jau prasidejo, pradzioje zuvies pora gabaliuku.... tada vel atgal i virtuve surio keleta gabaliuku.... ir to negana, neradus kas daugiau tinka dietai... raugintu kopusu  doh.gif

nusiramink, ne taip baisia čia tau gavosi biggrin.gif 4u.gif
rauginti kopūstai nelabai tinka dėl cukraus dėto rauginant bet geriau nei koks kitas daiktas su daugiau angliavandenių

aš asmeniškai tai save myliu blush2.gif ir neleidžiu būti alkanai - užkandu ar sūriio ar mesytės, nes tas alkanumas man paskum stipria vožia nukrypimui nuo dietos, o tokie į tema užkandžiavimai padeda išgyventi ir svorio kritimui didelės įtakos neturi 4u.gif
Atsakyti
mergaites, dar man papasakokit... ar rauginti agurkai gerai ar tik zali g.gif , taip pat apie zirnelius indeliuose (konservuotus) ax.gif

Ka tik issikepiau kiausini ir kepdama galvojau apie alieju ... o koki alieju jus naudojat?
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 01 12, 16:02)
mergaites, dar man papasakokit... ar rauginti agurkai gerai ar tik zali  g.gif , taip pat apie zirnelius indeliuose (konservuotus)  ax.gif

Ka tik issikepiau kiausini ir kepdama galvojau apie alieju ... o koki alieju jus naudojat?

Siaip as ir marinuotu agurku ir zirneliu pakertu..nors nelabai galima,nes cukraus marinate yra.

Naudoju alyvu alieju mirksiukas.gif
Atsakyti
O jus sportuojat ar tik dietos laikotes? Reiktu pradet begiot, bet startuoju jau trecia savaite, o vis dar toj pacioj vietoj stoviu, nei is vietos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 01 12, 10:22)
Niu ka.... pirmoji diena iki 22 val, vakaro praejo sklandziai.... o tada jau prasidejo, pradzioje zuvies pora gabaliuku.... tada vel atgal i virtuve surio keleta gabaliuku.... ir to negana, neradus kas daugiau tinka dietai... raugintu kopusu  doh.gif

lotuliukas.gif man patinka tokie valgymai po 22 val . ...

as siandien irgi su nukrypimais, taip kad jauciu plius dar viena savaite prisideda man prie pirmo etapo cool.gif

Aciu Lauma uz recepta, tikrai bandysiu kepti, kai tik selenas surasiu kur pirkti doh.gif
Atsakyti

As jau sugriesijau... merginu vaklarelis buvo..tai prisikirtau visko.... doh.gif

QUOTE(PUka @ 2008 01 12, 23:06)

Aciu Lauma uz recepta, tikrai bandysiu kepti, kai tik selenas surasiu kur pirkti  doh.gif

Maximoje ir visur kitur smile.gif
Atsakyti