QUOTE(PUka @ 2008 01 11, 22:31)
jos tokios miniatiurines buvo
kaip idomiai su selenomis, ar skanu? prasom recepteli mestelt
va tas mane nervina, kad nemazai laiko sugaisti kol sugalvoji ka cia padarius ir dar kol padarai
... kazkaip pirma karta sios dietos laikytis man buvo daug lengviau ir daug daugiau entuziazmo
vis tiek

, nuo miniatiūrų viskas ir prasideda
aš tai dabar visur vietoj batono sėlenas dedu, ir karbonadus jame volioju ir į kotletus
zuikis: 1kg faršo, 1 kiaušinis, truputis smulkintų lašinukų, morka smulkiai tarkuota, svogūnas, česnakas, 1pak mėsos prieskonių, druskos ir virtoj 3 riekių batono 3 šaukštai sėlenų (dar galima ferm sūrio įtarkuoti - dar nebandžiau). viska sumaišau, padarius kepaliuko formos daiktą ir viršuje 3 skylės (įdubimai) pirštu, suvynioju į folga ir kepu orkaitėje 180 50-60min, pabaigoj dar paskrudinu folgos viršų nuėmus
vieno ziukio nebedarau nes šeimynai jo užtenka tik 1 dienai
dėl meniu tai aš darbe kai turiu laiko pavaikštau po antrų pateikalų skyrelį ir atsirenku kas mūsų dietai tinka, o tada jau gaminu
nu aš trečia karta su ja darugauju ir kažkaip visa laika be diskomforto ir sėkmingai, skirumas dabar tik tas kad visai prie saldumynų nebetraukia ir rikotos sūrio deserto nereikia
kai labai noriu saldaus (dažniausia darbe per budėjimą) perku diabetiakms skirtą Aušros šokoladą