Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 12, 23:31)
As jau sugriesijau... merginu vaklarelis buvo..tai prisikirtau visko.... doh.gif

As nuo ryt dienos vel startuoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2008 01 12, 17:02)
O jus sportuojat ar tik dietos laikotes? Reiktu pradet begiot, bet startuoju jau trecia savaite, o vis dar toj pacioj vietoj stoviu, nei is vietos doh.gif  blush2.gif

blush2.gif susipykus esu su šiuo daiktu, net abonementa nusipirkus nesugebu nueiti tai....nebebandau net blush2.gif

QUOTE(PUka @ 2008 01 12, 22:06)
Aciu Lauma uz recepta, tikrai bandysiu kepti, kai tik selenas surasiu kur pirkti  doh.gif

maximoje, norfoje iki 60ct būna tokie žalsvai balti pakeliai, nors Mb kadai maximoje sugebėjo nupirkti dietiniame sk už 3lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 12, 23:31)
As jau sugriesijau... merginu vaklarelis buvo..tai prisikirtau visko.... doh.gif
Maximoje ir visur kitur smile.gif

tai man palaikymo komanda atsirado friends.gif

reiks nusipirkti , aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(delita @ 2008 01 13, 00:25)
As nuo ryt dienos vel startuoju  cool.gif

ir dar vienas draugas friends.gif

QUOTE(lauma @ 2008 01 13, 02:45)
blush2.gif  susipykus esu su šiuo daiktu, net abonementa nusipirkus nesugebu nueiti tai....nebebandau net blush2.gif
maximoje, norfoje iki 60ct būna tokie žalsvai balti pakeliai, nors Mb kadai maximoje sugebėjo nupirkti dietiniame sk už 3lt lotuliukas.gif

o as du kartus i savaite bandau pasportuoti ax.gif

Aciu Lauma, paziuresiu butinai 4u.gif ... tai vyrai jie sugeba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 13, 11:30)
tai man palaikymo komanda atsirado  friends.gif

Kaip man geda blush2.gif Jau paciai pries save blush2.gif

Alkoholio negeriau, bet tai bananiuka, tai cypsiuka....
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 13, 11:33)
Kaip man geda  blush2.gif  Jau paciai pries save  blush2.gif

Alkoholio negeriau, bet tai bananiuka, tai cypsiuka....

o as ir su juo blush2.gif
Atsakyti
Vakar sukirtau gabaliuka lasinuku su duona ir cesnaku blush2.gif Brangusis kaip uzkvepino, nebegalejau atsilaikyti blush2.gif Reiks ir man I etape puse metu sedeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2008 01 13, 17:59)
Vakar sukirtau gabaliuka lasinuku su duona ir cesnaku blush2.gif  Brangusis kaip uzkvepino, nebegalejau atsilaikyti blush2.gif Reiks ir man I etape puse metu sedeti doh.gif

Mes visos cia tokios....dieta tokia lengva, bet vistiek nesugebam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 01 13, 14:07)
o as ir su juo  blush2.gif

Jei man butu galima, tai tikrai ir as buciau prisigurksnojus blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ir aš šiandie "pradedu iš naujo" ir ne todėl kad savaitgalį prisigriešijau o todel kad matyt mažoji parnešė roto ar noro virusa (ji lengva forma 1kart nusivėmė ir truputį skysčiau pašituštino naktį iš ketvirtad į penktad) o mudu su sūnum šeštadienį praleidom abiem galais prie unitazo doh.gif . tai vakar vienintelis mano maistas vakare buvo suchoriukai ir ryžiai (deja tai angliavandeniai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 14, 15:35)
sveikos 4u.gif
ir aš šiandie "pradedu iš naujo" ir ne todėl kad savaitgalį prisigriešijau o todel kad matyt mažoji parnešė roto ar noro virusa (ji lengva forma 1kart nusivėmė ir truputį skysčiau pašituštino naktį iš ketvirtad į penktad) o mudu su sūnum šeštadienį praleidom abiem galais prie unitazo doh.gif . tai vakar vienintelis mano maistas vakare buvo suchoriukai ir ryžiai (deja tai angliavandeniai) 4u.gif

blink.gif oho. Laikykites
Atsakyti
Sveikutes,
na va, as pasigrikinau savaitele ir nusprendziau prie jusu prisijungti, jei priimsite 4u.gif Norejau pasiteiraut, kokias mazdaug leidziamo maisto porcijas valgote? Ir gal kuri vilnete turi sia knygute paskolint pavartyt, nes knygynuose nerandu ax.gif
Atsakyti
Mergainos, o koks šios dietos 1 dienos kaloringumas? Na bent apytiksliai? Nes net ir iš pirmos fazės produktų įmanoma gerokai viršyti jų normą biggrin.gif
Atsakyti