Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

As cia viena apsivalgiusi kukuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 31, 13:18)
As cia viena apsivalgiusi kukuoju  doh.gif

nekukuoju ir nevalgau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 31, 15:11)
nekukuoju ir nevalgau lotuliukas.gif

thumbup.gif

Saunuole

Be nuodemiu?
Atsakyti
Si vakar grisysiu doh.gif , nes vyras pakviete i restorana
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 01, 08:43)
Si vakar grisysiu  doh.gif , nes vyras pakviete i restorana

na tokia proga... gal atleistina laugh.gif

PUka šiandie irgi griešija bigsmile.gif , sveikinimai jai ir dukriukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 02 01, 22:10)
na tokia proga... gal atleistina laugh.gif

PUka šiandie irgi griešija bigsmile.gif , sveikinimai jai ir dukriukui 4u.gif

Nu pagriesijus grizau blush2.gif

Puka, tai tikrai griesija lotuliukas.gif
Atsakyti
Neturiu kuo pasigirti po savaitgalio blush2.gif
Dabar grauziu kalafijorus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, matau, kad ne man vienai sunkoka irtis i prieki lotuliukas.gif As irgi griesiju ax.gif , gal del to ir svoris laikosi toje pacioje vietoje kaip ikaltas wub.gif Na, gal tik maisto kiekiai kiek sumazejo, bet vis tiek norisi to, ko negalima blush-anim-cl.gif Tai va, vakar pamasciau pamasciau mastau.gif , kad pabandysiu dar karta viska is pradziu hihihi.gif Jei si karta nepavyks atsilaikyti ir svoris nejudes, tai tada teks persikraustyt i kita dieta tourist5.gif
Atsakyti
la 4u.gif

jaučiuos kaip senas chrienas: kosčiu snarglėjuos (žaliu turiniu doh.gif ) jau antibiotikus pradėjau doh.gif apetito nėr tai maž todėl rezultatai yr g.gif
šįryt 71,6kg (gaunas -3,4kg per mėnesį blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 02 05, 13:54)
la 4u.gif

jaučiuos kaip senas chrienas: kosčiu snarglėjuos (žaliu turiniu doh.gif ) jau antibiotikus pradėjau doh.gif  apetito nėr tai maž todėl rezultatai yr g.gif
šįryt 71,6kg (gaunas -3,4kg per mėnesį blush2.gif )

Kad as tiek sverciau! blink.gif Man toli sviecia lotuliukas.gif Siaip tai man per menesi nukrito 6 kg., bet mazejo tik is pradziu, paskui sustojo, gal per daug isijauciau 4u.gif Tai to tik truputi, tai to, matyt, negalima nei trupucio 4u.gif Nuo siandien pradedu vel griesciau laikytis, paziuresim, kaip seksis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 05 vasario 2008 - 14:03
QUOTE(kas cia @ 2008 02 05, 14:02)
Kad as tiek sverciau! blink.gif  Man toli sviecia  lotuliukas.gif  Siaip tai man per menesi nukrito 6 kg., bet mazejo tik is pradziu, paskui sustojo, gal per daug isijauciau 4u.gif Tai to tik truputi, tai to, matyt, negalima nei trupucio 4u.gif  Nuo siandien pradedu vel griesciau laikytis, paziuresim, kaip seksis doh.gif

g.gif o tai kie tu sveri g.gif
aš pernai su 160cm knopkės ūgiu svėriau 85 blush2.gif doh.gif , 11 numečiau, po to 2,5 priaugau, dabar vėl reiktų kokius dar 10 numesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 02 05, 15:32)
g.gif  o tai kie tu sveri g.gif
aš pernai su 160cm knopkės  ūgiu svėriau 85  blush2.gif doh.gif , 11 numečiau, po to 2,5 priaugau, dabar vėl reiktų kokius dar 10 numesti ax.gif

Mano ugis 180, o svoris 93 kg. ax.gif 4u.gif siaubas! blush2.gif noreciau nukrapstyti dar nors 8 kg., iki 85 kg, kai esu auksta, tai beveik buciau tuo patenkinta... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 05 vasario 2008 - 15:48