Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(kas cia @ 2008 02 05, 15:47)
Mano ugis 180, o svoris 93 kg. ax.gif  4u.gif  siaubas! blush2.gif  noreciau nukrapstyti dar nors 8 kg., iki 85 kg, kai esu auksta, tai beveik buciau tuo patenkinta... tongue.gif

o tu įsivaizduoji kaip aš jaučiausi kai prie 160cm svėraiu 85kg mirksiukas.gif
man tai viso reikėjo kokius 20-25kg nukrapštyti o aš tesugebėjau tik 11 4u.gif

nusiramink, nusikrapštys, tik svarbiausia nesilbaškyti po įvairiausias dietas ir nebadauti, man asmeniškai kadai viską sugadino iškrovos dienos : dvi iš eilės su pasukomis
o su šia dieta aš jau trečia sezona sėkmingai kilus krapštau ir žinau kad skuba neduos gero rezultato ir kad krenta viskas laiptų principu, t.y. būna laikas kai viska darai gerai bet svoris nekrenta, o paskui vėl ima kristi... 4u.gif
Atsakyti
Saunuoles Jus smile.gif

Man sunku be apsirijymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 05, 17:50)
Saunuoles Jus smile.gif
Man sunku be apsirijymu  unsure.gif

Saunuoles flirt.gif Vakar taip kirtau blynus, kad net ausys linko hihihi.gif Tai va, starto kaip ir nebuvo, pradesiu is naujo nuo siandien mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2008 02 06, 09:14)
Saunuoles  flirt.gif Vakar taip kirtau blynus, kad net ausys linko hihihi.gif Tai va, starto kaip ir nebuvo, pradesiu is naujo nuo siandien mastau.gif

smile.gif

as kol kas dar laikausi smile.gif
Atsakyti
As irgi siandien kol kas be grieku 4u.gif
Atsakyti
man net silpna, kaip noriu saldaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 06, 14:53)
man net silpna, kaip noriu saldaus  unsure.gif

Aušros šokoladas ar rikotos sūris su saldikliu thumbup.gif
Atsakyti
As tai saldumynu nenoriu, bet jau kaip noreciau duonos kepsnio su bulvytemis! ax.gif Na, bent duonos gabaliuko su desryte. 4u.gif Duonos tai nevalgau nuo Nauju m. Pasiilgau jos 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 02 06, 15:57)
Aušros šokoladas ar rikotos sūris su saldikliu  thumbup.gif

Taip..bet as noriu pyrageliu. Sluoksniuotos teslos su plikytu bananiniu kremu blush2.gif
Atsakyti
mamukai, kur Jus???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 02 08, 09:43)
mamukai, kur Jus????  unsure.gif

kapstausi iš ligų antra sav ir dukra bandau iškapstyti 4u.gif
Atsakyti
Valgau torta doh.gif As beviltiska... blush2.gif
Atsakyti