Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(sweet_mint @ 2008 05 22, 16:29)
O as siandien sugriesijau... doh.gif grizau visa pavargus po egzamino, taip pailset norejau, tai ziuredamau telika dviguba doze deserto (ausros sokolado be cukraus) su zemes riesutu sviestu sukirtau.. bet gal nieko tokio, svarbiausia susiimti ir toliau per daug neatsipalaiduot  nono.gif guodziuosi bent tuo, kad ten buvo leidziami produktai ir laiku save sustabdziau, nes beveik visad budavo taip, kad jei jau sugriesiju, edu visa savaite is nevilties, nes vistiek jau viskas a la sugadinta ir kita savaite is naujo pradet reiks  fool.gif

visko būna pasitaiko, aš šiandie ir griešyt norėjau iš neleidžiamų produktų, ale papietavau ir aptingau parduotuvėn vilktis
o šiapo tai žiūriu kad per dvi sav tik 1,1kg pamečiau g.gif
Atsakyti
Na, gal tau nera labai nuo ko mesti? nes jei tik kokius, pvz. 5 kilus, tai jie ir leciau krenta smile.gif man draugas vakar sumaitino sokoladini saldaini doh.gif tikra, su cukrum!!!! doh.gif bet kadangi visa kita maista normaliai valgiau, dar pora simtu gramu nukrito, tai gal nieko baisaus.. blush2.gif Si savaitgali vaziuoju namo pas tevus, o ten bus mamos ir seses gimtadieniai - sampanas, tortas.... KA REIKES DARYT??? VISA SAVAITGALI??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet_mint: 23 gegužės 2008 - 09:26
QUOTE(sweet_mint @ 2008 05 23, 10:25)
Na, gal tau nera labai nuo ko mesti? nes jei tik kokius, pvz. 5 kilus, tai jie ir leciau krenta  smile.gif man draugas vakar sumaitino sokoladini saldaini  doh.gif tikra, su cukrum!!!!  doh.gif bet kadangi visa kita maista normaliai valgiau, dar pora simtu gramu nukrito, tai gal nieko baisaus..  blush2.gif Si savaitgali vaziuoju namo pas tevus, o ten bus mamos ir seses gimtadieniai - sampanas, tortas.... KA REIKES DARYT??? VISA SAVAITGALI??? doh.gif

na pas man kolkas pagal KMI - viršsvoris, tam kad įsipašyčiau į nors viršutinę KMI normos dalį turiu sverti 65kg ir tai nebūsiu perkarusi kūdena schmoll.gif , o sveriu dabar 71,9 su ūgiu 160cm 4u.gif
net kai svėriau 58kg kaži kada senai senai.... buvau nekūda schmoll.gif
gal tau kabantį lašiaką ant pilvo prademonstruoti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 23 gegužės 2008 - 10:04
QUOTE(lauma @ 2008 05 23, 10:03)
na pas man kolkas pagal KMI - viršsvoris, tam kad įsipašyčiau į nors viršutinę KMI normos dalį turiu sverti 65kg ir tai nebūsiu perkarusi kūdena schmoll.gif , o sveriu dabar 71,9 su ūgiu 160cm 4u.gif
net kai svėriau 58kg kaži kada senai senai.... buvau nekūda schmoll.gif
gal tau kabantį lašiaką ant pilvo prademonstruoti g.gif  lotuliukas.gif

toki lasiaka tai ir as turiu, demonstruoti nereikia laugh.gif o tu visada tuo paciu metu sveriesi, is ryto? nes as net vandens negeriu pries sverdamasi, ir siaip, kad maziau svarstykles rodytu, iki tokio lygio nusigrybauju, kad net plauku gumyte isiimu doh.gif siaip jei nevalgai tokio maisto, kaip suris ir riesutai, dideliais kiekiais, viskas turetu buti gerai wink.gif na ir kas, kad svoris letai krenta, svarbu, kad KRENTA thumbup.gif svarbiausia nepasiduoti ir toliau laikytis, anskciau ar veliau sversi tuos pacius 58 kilus, pamatysi thumbup.gif nes pats blogiausias dalykas, mano mano manymu, yra nusiminti, kad letai svoris krenta, pasiduot ir pradet laikytis visokiu ekstremaliu a la sriubos dietu unsure.gif arba pradet valgyt viska is eiles blush2.gif nes kai pagalvoju pati, jei ankstesniais kartais nebuciau tokiu klaidu darius ir metus svori po tuos nedidelius 0,5 - 1 kg per savaite, jau seniausiai buciau liekna kaip nendrele mirksiukas.gif todel nepasiduodam ir stengiames toliau!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_mint @ 2008 05 23, 11:43)
toki lasiaka tai ir as turiu, demonstruoti nereikia  laugh.gif o tu visada tuo paciu metu sveriesi, is ryto? nes as net vandens negeriu pries sverdamasi, ir siaip, kad maziau svarstykles rodytu, iki tokio lygio nusigrybauju, kad net plauku gumyte isiimu  doh.gif siaip jei nevalgai tokio maisto, kaip suris ir riesutai, dideliais kiekiais, viskas turetu buti gerai wink.gif na ir kas, kad svoris letai krenta, svarbu, kad KRENTA  thumbup.gif svarbiausia nepasiduoti ir toliau laikytis, anskciau ar veliau sversi tuos pacius 58 kilus, pamatysi  thumbup.gif nes pats blogiausias dalykas, mano mano manymu, yra nusiminti, kad letai svoris krenta, pasiduot ir pradet laikytis visokiu ekstremaliu a la sriubos dietu  unsure.gif arba pradet valgyt viska is eiles  blush2.gif nes kai pagalvoju pati, jei ankstesniais kartais nebuciau tokiu klaidu darius ir metus svori po tuos nedidelius 0,5 - 1 kg per savaite, jau seniausiai buciau liekna kaip nendrele  mirksiukas.gif todel nepasiduodam ir stengiames toliau!!  4u.gif

nu tų 58 aš net nesvajoju, man nors 65 pasiekti 4u.gif
per paskutines 10 d nukrtto 100g blush2.gif
sveriuos tik darbe ta pačia apranga, tik ryte, tik ant tų pačių svarstyklių, būtinai po tuliko ir visada nevalgius ir negėrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 05 23, 11:00)
nu tų 58 aš net nesvajoju, man nors 65 pasiekti 4u.gif
per paskutines 10 d nukrtto 100g blush2.gif
sveriuos tik darbe ta pačia apranga, tik ryte, tik ant tų pačių svarstyklių, būtinai po tuliko ir visada nevalgius ir negėrus 4u.gif

hmm g.gif jei taip, gal tavo emdziagu apykaita suletejusi? jei taip, reiketu dazniau (mazdaug kas 3 valandas) ka nors uzkasti, daug vandens gerti, pasivaiksciot daugiau wink.gif arba gal cia siaip koks etapas kai nesinori svoriui krist (menulio pilnatis ar koks kitas velnias lotuliukas.gif ) Bet svarbiausia - nenuleisk ranku!! thumbup.gif 6-7 kilai juk nera tiek daug, anksciau ar veliau vistiek pasiduos wink.gif
Atsakyti
O ne!!! Si savaitgali stengiausi buti labai gera, bet vistiek suvalgiau 3 riekes batono ir kruva saldainiu!! Ataugo puse kilo !!!! cry.gif Siaubas, kokia as bevale frusty.gif Kaip jum sekesi savatgali laikytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet_mint: 26 gegužės 2008 - 13:16
Prastai ax.gif Valgiau kugeli blush2.gif Bet nuo siandien startuoju vel saziningai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2008 05 26, 14:18)
Prastai ax.gif  Valgiau kugeli blush2.gif  Bet nuo siandien startuoju vel saziningai ax.gif

Na as irgi nesiruosiu pasiduot!! thumbup.gif tik kaip abydna blush2.gif
Atsakyti
ir aš į kairę buvau pasukus ir dar nesugrįžau blush2.gif
rezultate +200g 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Nuo siandienos as irgi prisijungiau prie jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natasonok @ 2008 05 26, 18:51)
Laba diena smile.gif  Nuo siandienos as irgi prisijungiau prie jusu smile.gif

Saunu thumbup.gif
Atsakyti