Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

Sveikia atvykus 4u.gif

As vakar valgiau tobulai, isskyrus tai, kad sutvarkiau visa plyta (100 gr) sokolado be cukraus!! Ir nieko, nukrito 300 gr! thumbup.gif dabar jau blogu produktu namie neliko, tureciau gerai laiytis smile.gif
Atsakyti
o mane pms šiandie nugalėjo : prie pietinės kavos sutriauškiau rafaelo dėžutę blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo, rekia keist temos pavadinima i 'valgau saldumynus ir liekneju' biggrin.gif vakar susveiciau saldainiu truputi ir vistiek vargani 100 gramu nukrito thumbup.gif o siandien tai isvis neteisingai maitinuosi - sumustiniai, duonos salotos, saldainis.. bet egzaminas + darbas siandien po bemieges nakties besimokant, tai ner kur dingt rolleyes.gif pabarkit mane, kad i vezes gryzciau, o tai visai vadzias atleisiu!! essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 06 09, 10:48)
Hello,

Kris, dar anoj temoj klausei ar galima raugintu kopustu, tai NE, nes jie rauginami su cukrum, o tuno galima - tik geriau to savose suktyse/vandenuke.

O aš sakyčiau, kad raugintų kopūstų galima, nes cukrus tam ir dedamas, kad palaikyti rūgimą, kad rūgimo bakterijos turėtų kuo maitintis. Tai gi praktiškai jos beveik visą cukrų ir suvartoja.
Atsakyti
sveikos, ir aš į jūsų būrį noriu pakliūti group.gif bet pradedu tik rytoj ax.gif aš prieš keletą metų laikiausi šiuos dietos ir per dvi savaites atsikračiau 8 kg, labiausiai tai matėsi ant kojų (šlaunų), teko net naujas kelnes pirkti lotuliukas.gif niu ir dabar būtų neblogai tokį rezultatą pasiekti 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2008 09 22, 09:41)
sveikos, ir aš į jūsų būrį noriu pakliūti group.gif bet pradedu tik rytoj ax.gif  aš prieš keletą metų laikiausi šiuos dietos ir per dvi savaites atsikračiau 8 kg, labiausiai tai matėsi ant kojų (šlaunų), teko net naujas kelnes pirkti lotuliukas.gif  niu ir dabar būtų neblogai tokį rezultatą pasiekti 4u.gif  bigsmile.gif

Tai laikomes abi, nes visos kazkur dingo unsure.gif

Kai radau sia tema, pradejau skaityti ir taip saldumynu uzsimaniau (nes cia beveik apie juos kalbejo). tai savaite vien pyragais gyvenau - teko dieta atideti lotuliukas.gif
Niu, bet jei dabar turesiu drauge thumbup.gif Tikiuosi, kad dalinsimes receptais, viena kita palaikysim ir apie nuodemes ne nini nono.gif
O dieta tikrai gera
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2008 09 22, 12:12)
Tai laikomes abi, nes visos kazkur dingo  unsure.gif

Kai radau sia tema, pradejau skaityti ir taip saldumynu uzsimaniau (nes cia beveik apie juos kalbejo). tai savaite vien pyragais gyvenau - teko dieta atideti  lotuliukas.gif
Niu, bet jei dabar turesiu drauge  thumbup.gif Tikiuosi, kad dalinsimes receptais, viena kita palaikysim ir apie nuodemes ne nini  nono.gif
O dieta tikrai gera

labai šaunu thumbup.gif
Atsakyti
ai, beja, aš nuo rytojaus dar ir BF užsiimsiu, o vakarais pratimus presiukui darysiu biggrin.gif
Atsakyti
Linkiu sekmės jum merginos smile.gif Ši dieta tikrai thumbup.gif jos pagalba numečiau 14kg,o MB 21kg.Dabar prisilaikom šios dietos principų (nors kartais ir sugriešinam nemažai blush2.gif )ir svoris neatauga.Jei norite tikrai pasieksite norimo rezultato wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 23 rugsėjo 2008 - 17:24
Sveikutės,

Ir man ši dieta prieš porą metų padėjo atsikratyti 10kg thumbup.gif Šiuo metu tiek nereiktų, bet kokių 5kg atsikratyčiau tongue.gif Taigi vėl mąstau apie šį variantą g.gif
Atsakyti

QUOTE(shaimon @ 2008 09 22, 19:32)
ai, beja, aš nuo rytojaus dar ir BF užsiimsiu, o vakarais pratimus presiukui darysiu biggrin.gif

Man kol kas galimybiu nera... Nespeju net laiku pavalgyti... verysad.gif

Visa diena galvojau, kaip siandien mano draugei sekesi g.gif Ir dar idomu, ka tu valgai pusryciams? As dazniausiai omleta is 1 kiausinio su iv.priedais, tik atsibos greit...

QUOTE(Adrutė @ 2008 09 23, 18:23)
Linkiu sekmės jum merginos smile.gif Ši dieta tikrai thumbup.gif jos pagalba numečiau 14kg,o MB 21kg.Dabar prisilaikom šios dietos principų (nors kartais ir sugriešinam nemažai blush2.gif )ir svoris neatauga.Jei  norite tikrai pasieksite norimo rezultato wub.gif

Aciu labai. As 7 kg buvau numetusi, plius sportavau. Tai labai patikau sau tuo metu rolleyes.gif
QUOTE(ačiukas @ 2008 09 23, 22:59)
Sveikutės,

Ir man ši dieta prieš porą metų padėjo atsikratyti 10kg  thumbup.gif  Šiuo metu tiek nereiktų, bet kokių 5kg atsikratyčiau  tongue.gif  Taigi vėl mąstau apie šį variantą  g.gif

Junkis junkis, kartu bus smagiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2008 09 24, 00:06)
Man kol kas galimybiu nera...  Nespeju net laiku pavalgyti...  verysad.gif

Visa diena galvojau, kaip siandien mano draugei sekesi  g.gif  Ir dar idomu, ka tu valgai pusryciams? As dazniausiai omleta is 1 kiausinio su iv.priedais, tik atsibos greit...
Aciu labai.  As 7 kg buvau numetusi, plius sportavau. Tai labai patikau sau tuo metu  rolleyes.gif
Junkis junkis, kartu bus smagiau  drinks_cheers.gif

tai kad dar nepradejau, buvo neplanuotu ivykiu tai dabar net nzn kada pradesiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaimon: 24 rugsėjo 2008 - 18:54